Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kinnarinkuja 4, 00370 Helsinki

349 000 €
Pitäjänmäki - 163 m², 5h, k, s, ph, tkh, kph, wc, aula, kuisti, terassi, parveke + liiketila WC:llä
Omakotitalo, 1928

Kohdetta välittää

Paco Grundström

Sijainti kartalla

Vuonna 1928 valmistunut kaunis, osin kunnostettava huvila isolla aurinkoisella puutarhatontilla vanhalla pientaloalueella Pitäjänmäellä. Vehreässä Marttilan kylämiljöössä on toistasataa omakotitaloa isoilla tonteilla ja rauhalliset kadut.
V. 2002 valmistuneen laajennusosan kellarissa on erillinen tällä hetkellä liiketilana toimiva tila, jossa on vesipisteellinen keittonurkkaus ja wc. Tämä n. 40-neliöinen erillisellä sisäänkäynnillä varustettu tila sopii myös vieras- tai majoitustilaksi.
Pääsisäänkäynnin yhteydessä on 1. kerroksessa tilava lämmin lasiveranta. Eteisaulasta on pääsy takalliseen olohuoneeseen josta käynti makuuhuoneeseen. Tilava keittiö avautuu uuden osan suurempaan olohuoneeseen, josta on käynti lasitetun kuistin kautta pihalle.
Yläkerrassa on kaksi suurta huonetta, joista uuden osan päädyssä oleva on mahdollista jakaa kahdeksi. Sieltä on myös pääsy lasitetulle parvekkeelle.
Toisessa suuressa makuuhuoneessa on kaakeliuuni ja käynti vaatehuoneeseen. Yläkerrassa on myös suihkullinen kylpyhuone. Vanhassa kellariosassa talon toisessa päädyssä on samoin omalla sisäänkäynnillä puukiukaallinen sauna, pesuhuone, takkahuone ja pukuhuone.
Kiinteistöllä on rakennusoikeutta kaikkiaan 338 k-m², josta v. 1928 valmistunut talo on vuoden 2002 laajennuksen jälkeen käyttänyt n. 265 k-m². Talossa on sähkölämmitys (myös ilmalämpöpumppu) ja kaksi kaakeliuunia sekä kamiina kellarin saunaosaston takkahuoneessa. Talossa on kunnan käyttövesi- ja jätevesilittymät. 
Pitäjänmäellä on rakennettu asukkaiden oman osuuskunnan voimin nopea valokuituverkko. Liittymisestä voi tiedustella ohjeita osoitteesta www.helsinginvalokuidut.fi. Pitäjänmäellä on erinomaiset palvelut. Kahden lähikaupan (S-market ja K-market) lisäksi on terveysasema (n. 500m), ylä- ja alakoulu sekä kirjasto (n. 300m). Juna-asemalle on matkaa vain n. 400m, josta pääsee keskustaan 12 minuutissa tai Leppävaaran kauppakeskus Selloon muutamassa minuutissa. Pitäjänmäentien ja Kaupintien bussipysäkeillekin vain n. 400m, joista pääsee lukuisilla eri busseilla kaikkiin suuntiin (mm. Jokerilinja 550). 

Tiedustelut ja yksityisesittelyt: Paco Grundström LKV, if.esuohemirp@mortsdnurg.ocap/ puh. 040-5009070.

Rakennus

Sijainti
Helsinki, Pitäjänmäki
Kinnarinkuja 4, 00370 Helsinki
Tilat
5h, k, s, ph, tkh, kph, wc, aula, kuisti, terassi, parveke + liiketila WC:llä
Asuinpinta-ala
163 m²
Kokonaispinta-ala
228 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
1928
Rakennusmateriaalit
Puu ja harkko (kellari)
Katon tyyppi
Harja/ Pelti
Lämmitys
Sähkölämmitys, myös ilmalämpöpumppu. Kaksi kaakeliuunia (ylä- ja alakerrassa) ja yksi terästakka kellarissa.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tilat / Pinta-alat
2. krs/ Kaksi makuuhuonetta, joista laajennusosan makuuhuone on aiemmin ollut jaettuna kahdeksi makuuhuoneeksi, kummastakin ovi lasitetulle parvekkeelle. Aula ja kylpyhuone. 1. krs/ Keittiö, olohuone, kaksi muuta huonetta, erillinen WC. Kellariin kaksi omaa sisäänkäyntiä ulkokautta. Toisessa päädyssä on v. 2002 laajennuksen alle tehty liiketila, jossa on erillinen WC ja keittokomero. Kinnarinkujan päädyn kellarissa on takkahuone, pesuhuone ja sauna, jossa puukiuas. Huoneistoala n. 163,0 m². Rakennusoikeus 338 k-m², josta on käytetty 265 k-m².
Yleiskunto
Tyydyttävä
Keittiön varustetaso
Kaapistot, jääpakastinkaappi (2013), keraaminen liesitaso ja uuni, astianpesukone (2013), tilaa ruokapöydälle.
Kylpyhuoneen varustetaso
2. krs/ Kylpyhuone, suihku ja suihkuseinä, peili, WC-istuin, pesukoneliitäntä ja mukavuuslattialämmitys. 1. krs/ Erillinen WC, peilikaappi. Kellarin liiketilassa (lattialämmitys) erillinen WC. Kellarin saunan pesuhuoneessa suihku, takkahuoneessa lattialämmitys.
Korjaukset
Perusparannus 1968. Laajennettu 2002, loppukatselmus 2016. Raksystems Insinööritoimisto Oy Asiantuntijalausunto helmikuu 2017.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Talolla ei ole energiatodistusta joten talon energialuokka ei ole tiedossa. Talossa on 2 kpl lämminvesivaraajia. Sähkölämmitys, keskimääräinen kulutus (sisältäen talous- ja lämmityssähkön) n. 2400 euroa/vuosi. Vedenkulutus mittarin mukaan. Alapohjan korjauskartoitus on tehty 02/2018. Kysy lisää välittäjältä.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Helsinki
Kylä/Kaup.osa
Pitäjänmäki
Kiinteistötunnus
91-46-124-6
Tontin pinta-ala
1352 m²
Tontin omistus
Vuokrattu
Vuokranantaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra
900.00 EUR/v
Vuokra-aika
01.01.2020
Maasto, maaperä ja kasvusto
Loiva rinnetontti
Piha pääosin nurmikkoa, kaksi kirsikkapuuta, perällä pihavarasto (1930-luvulta), leikkimökki (1993), koirankoppi ja puutarhakatos.
Rakennusoikeudet
338,0 k-m²
Lisätiedot kaavoituksesta
Helsingin kaupunki (09) 310 1691
Lisätiedot
Alapohjan kuntokartoitus on tehty helmikuussa 2018. Työselosteesta ja kustannusarviosta saa lisätietoa välittäjältä.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Hyvät Pitäjänmäen palvelut, mm. K-market, terveysasema, kirjasto ja tekonurmikenttä. Valaistu kuntorata. Kauppakeskukset Ristikko 5 min ja Sello sekä Kaari n.10 min automatkan päässä., Koulut: Pitäjänmäen ala- ja yläkoulu, ruotsinkielinen alakoulu. Musiikkiopisto, useita päiväkoteja. Kuntosali.
Liikenneyhteydet
Juna-asemalle (A- ja L-junat) n. 400m, bussipysäkille n. 300m.

Kustannustiedot

Vesimaksu
50 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Puhtaanapito
360 EUR/v
Kiinteistövero
450.00 EUR/v

Muuta

Ajo-ohjeet
Vaihtoehto 1) Konalantie- Jännetie- Viinentie- Kinnarinkuja. Vaihtoehto 2) Vanha Turuntie- liikenneympyrästä Korsutielle- Partiotie-Viinentie- Kinnarinkuja
Velaton myyntihinta
349 000 €