Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kaustakuja 2, 00950 Helsinki

548 000 €
Mellunkylä - 136 m², 5h, k, rt, s-os., pkh/khh, vh, kph/WC, erillinen WC + varasto, terassi, ak
Omakotitalo, 2018

Kohdetta välittää

Mikko Aro

Sijainti kartalla

RAKENNUSTYÖT OVAT JO KÄYNNISSÄ!

Katso mitä työmaalla tänään tapahtuu: https://www.ghrt.fi/kaustakuja

Tämän uuden omakotitalon moderni talotekniikka tekee asumisesta mukavaa ja turvallista. Talon väki voi paikasta riippumatta ohjata vaikka mobiililaitteilla esimerkiksi kodin lämmitystä ja ilmastointia, valaistusta, ovipuhelinta. Maalämpö, lämmöntalteenottolaite ja LED-valaistus säästävät asumismenoja ja luontoa. Nopeana kodinostajana ehdit mukaan materiaalivalintoihin ja saat kaupan päälle varaavan takan. 

RAUHALLINEN SIJAINTI LÄHELLÄ KAIKKEA 
2-kerroksinen omakotitalo valmistuu keväällä/kesällä 2018 loivalle rinnetontille Mellunkylään. Rauhalliselta pientaloalueelta on joutuisa matka Itäväylälle ja sitä pitkin Helsinkiin, Porvooseen, Kehä I ja Kehä III -teille, Lahdenväylälle ja Vuosaaren kansainväliseen satamaan. Lähimaisemissa on paljon puistoalueita, metsiä ja ulkoilureittejä niin meren äärelle kuin Mustavuoren poluille ja laduillekin sekä Uutelaan. Suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit, lähikaupat, Kauppakeskus Itis ja metroasema ovat muutaman kilometrin säteellä. 

KOTI KOKO ELÄMÄKSI
Omatalo-elementtitalon 1. kerros on kokonaan kivirakenteinen ja 2. kerros puurunkoinen. Pohjaratkaisussa on huomioitu lasten varttumisen myötä muuttuvat tilatarpeet sekä koko perheen mukava yhdessäolo. Kodin pääsisäänkäynti on autokatoksen vieressä. Valoisan laattalattiaisen eteishallin äärelle sijoittuvat kaikki alakerran tilat: kaksi makuuhuonetta, erillis-wc, varastohuone, kodinhoitotila vaatehuoneineen sekä tilava saunaosasto. Leppoisia saunailtoja varten pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja saunassa vastakkain istuttavat lauteet. 

MUKAVAAN YHDESSÄOLOON 
Olohuone, ruokailutila ja avokeittiö muodostavat kodin 2. kerroksessa yhtenäisen avoimen kokonaisuuden. A la Carte -keittiössä on valkoiset sileäpintaiset kaapistot pomppuvetimin ja Electroluxin laadukkaat kodinkoneet. Olohuoneessa on takkavaraus: takan voi asennuttaa myöhemmin ilman hintavia perustustöitä.  Oleskelutiloja jatkaa iso aurinkoterassi, jolle mahtuvat niin sohvaryhmä ja ruokapöytä kuin grillimestarin varusteetkin. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä on vaatteille "walk-in closet" ja vieressä suihkullinen kylpyhuone. 

MODERNI TALOTEKNIIKKA  
Talo varustetaan asumisen edullisuutta, mukavuutta ja ekologisuutta lisäävillä toiminnoilla. Etäohjattavalla ohjausjärjestelmällä isäntäväki voi ohjata monia talon toimintoja mobiilistikin paikasta riippumatta. Lämmitysratkaisuna on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä ja jäähdytysvarauksella. Koneellinen ilmanvaihto varustetaan talon hukkalämpöä hyödyntävällä lämmöntalteenottolaitteella. Upeassa valaistusratkaisussa yhdistyvät tarkoituksenmukaisuus, asumisviihtyvyys ja ripaus wau-elementtiäkin. Talon rakentamisesta vastaa hyvämaineinen kotimainen GH-Rakennustekniikka Oy. TARKEMMAT TIEDOT MYYNTIESITTEELLÄ, TILAA SÄHKÖPOSTIISI!

Lisätietoja:
Mikko Aro
0500 479 364 / if.esuohemirp@ora.okkim

Rakennus

Sijainti
Helsinki, Mellunkylä
Kaustakuja 2, 00950 Helsinki
Tilat
5h, k, rt, s-os., pkh/khh, vh, kph/WC, erillinen WC + varasto, terassi, ak
Asuinpinta-ala
136 m²
Kokonaispinta-ala
149.5 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2018
Rakennusmateriaalit
Betoni/puu
Katon tyyppi
Pulpetti/pelti
Lämmitys
Maalämpö (vesikiertoinen lattialämmitys)
Energialuokka
Energialuokka: C.
Tilat / Pinta-alat
4xmakuuhuone, olohuone, avokeittiö, kylpyhuone/WC, saunaosasto, pukuhuone/kodinhoitohuone, erillinen WC 136 m² + varasto/tekninen tila 13,5 m² + terassi ja autokatos.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö. Kts. erillinen kalustesuunnitelma. Electroluxin kodinkoneet.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Lämmöntalteenotto, LED-valaistus, ABB Free@home. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella yhteisomistajien kesken. Myytävän hallinta-alue B:n pinta-ala on noin 634 m². Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Helsinki
Kylä/Kaup.osa
Mellunkylä
Kiinteistötunnus
91-47-241-1
Tontin pinta-ala
1393 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Helsingin kaupunki
Lisätiedot
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella yhteisomistajien kesken. Myytävän hallinta-alue B:n pinta-ala on noin 634 m². Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
548 000 €