Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Tervalaakso 2, 02330 Espoo

245 000 €
Nöykkiö - Rakennuspaikka
Omakotitalotontti

Kohdetta välittää

Oili Rosti-Räty

Sijainti kartalla

Kaunis ja suojaisa rakennuspaikka valmiissa ympäristössä Nöykkiön Kattilalaaksossa.

Loivasti etelä-kaakkoon viettävä rinne, jossa on rakennusoikeutta 243,2 m². Tontilla sijaitsee purkukuntoinen omakotitalo sekä talousrakennus. 
Myydään osakesarja, joka oikeuttaa rakentamaan hallinta-alueelle yhtiöjärjestyksessä määritellyn rakennusoikeuden mukaisesti. Asemakaava antaa mahdollisuuden rakentaa kaksi asuinrakennusta, jonka voi toteuttaa yhtiöjärjestyksen muutoksella.

Alueella on hyvät suomen- ja ruotsinkieliset koulut sekä useita päiväkoteja. Lähikauppa on kävelyetäisyydellä ja kattavammat palvelut löytyvät Espoonlahdesta sekä kauppakeskus Liilan erikoisliikkeistä. Bussipysäkki on melkein vieressä ja omalla autolla pääsee sujuvasti Länsiväylälle. Tulevaisuudessa metron myötä liikenneyhteydet paranevat vain entisestään. 

Varainsiirtovero 2 %.

Tiedustelut ja esittelyt: Oili Rosti-Räty 0400 550508, if.esuohemirp@itsor.ilio

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Nöykkiö
Tervalaakso 2, 02330 Espoo
Tilat
Rakennuspaikka
Hissi
Ei
Parveke
Ei
Oma sauna
Ei
Lisätiedot
Myydään asunto-osakeyhtiön osakesarja, joka oikeuttaa rakentamaan hallinta-alueelle A. Osakenumerot 1-230. Hallinta-alueella on vanha, purkukuntoinen asuinrakennus ja talousrakennus. Rakennusoikeuden määrä 243,2 kem3. Tontille sallitun kerrosalan lisäksi saa rakentaa asukkaiden varasto-, säilytys- tai autotallitilaa enintään 15 % kerrosalasta. Hallinta-alueelle saa rakentaa kaksi asuinrakennusta, jolloin ostajan on haettava yhtiön kanssa yksi osakesarja lisää. Ostaja vastaa asuinrakennuksen ja talousrakennuksen purkukustannuksista ja poiskuljettamisesta. Purettaviin rakennuksiin ei ole tehty lain 1.1.2016 alkaen vaatimaa asbestikartoitusta.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kulmanotko 4
Taloyhtiön sauna
Ei
Isännöitsijä
Hallituksen puheenjohtaja Karl Gustafsson
Kiinteistön hoito
Omatoiminen.
Tontin pinta-ala
1216 m²
Tontin omistus
Oma

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Nöykkiönlaakson K-Market n. 500 m, Kauppakeskus Pikkulaiva n. 3 km, Kauppakeskus Liila n. 4 km, , Koulut: Nöykkiön ja Nöykkiönlaakson koulu n. 500 m, Martinkallion koulu n. 3 km, Finno skola n. 5 km.
Liikenneyhteydet
Bussi 160 ja 42, hyvät yhteydet omalla autolla.

Kustannustiedot

Myyntihinta
245 000 EUR
Lunastusoikeus
Ei

Muuta

Velaton myyntihinta
245 000 €