Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Etuniementie 9b as b2, 02230 Espoo

429 000 €
Matinkylä - 92 m², 4h, k, rt, s-os, 2 x var, khh/kph
Paritalo, 2019

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

UUSIA PARITALOKOTEJA ISON OMENAN LÄHEISYYTEEN
Rakentaminen alkaa 8/2018 ja arvioitu valmistumisajankohta on 7/2019
Näissä kodeissa asumisenmukavuus ja pienet asumiskustannukset ovat etusijalla. Rakentamisen aloitus on helmikuussa ja valmistuminen vuodenvaihteen tienoilla ja nopeana ostajana ehdit kertoa toiveesi tulevan kotisi yksityiskohdista. Sijainti Matinkylän suositulla alueella on mitä parhain: Rauhallisen kotikadun varrella pientalojen naapurustossa, lähellä päiväkoteja, leikkipuistoja ja kouluja, vain kilometrin päässä Isosta Omenasta. 

PIHAPIIRI VIIDELLE PERHEELLE
Arkkitehtitoimisto Malmio Oy on suunnitellut kahden paritalon ja yhden omakotitalon kokonaisuuden juuri tähän pihapiiriin. Kaksikerroksiset paritalokodit ovat kaikki samankokoisia ja pohjaratkaisultaan samanlaisia. Pihapiiri on rauhallinen ja leikkipaikkakin suojaisa. Kulkuyhteys kotikadulta pihalle sekä taloyhtiön varastotilat sijoittuvat käytännöllisesti tontin kulmaukseen ja vievät vain vähän tilaa pihan vehreydestä. 

ARKKITEHTUURIN JA LAADUN LIITTO
Talojen ajaton arkkitehtuuri ja yksityiskohdat kertovat suunnittelun korkeasta tasosta. Jokaisen kodin terassilla, oleskelupihalla ja/tai parvekkeella nautitaan valosta, vehreydestä ja omasta rauhasta. Pihat ja parvekkeet suuntautuvat etelään ja länteen. Oikeaoppisesti paikalla rakennettu puutalo on turvallinen, terveellinen ja viihtyisä asua. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen poistoilmalämpöpumppu, johon on yhdistetty vesikiertoinen lattialämmitys. Kodeissa on laadukkaat materiaalit ja Siemens kodinkoneet, Keittiömaailman modernit keittiöt ja säilytysratkaisut, sekä pesutiloissa laattapinnat ja saunassa Harvian pylväsmallinen -kiuas.

ILLANTORKKUJEN YLÄKERTA
Yläkerrassa sijaitsevat kodin kolme makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Lapsiperheille ratkaisu on oiva, sillä kahden kerroksen kodissa illan torkut ja -virkut voivat noudattaa luontaista rytmiään toisia häiritsemättä. Kuten alakerrassa, myös makuuhuoneissa valkomattalakatut tammiparketit näyttävät rennon raikkailta. 

MAINIO SIJAINTI MATINKYLÄSSÄ
Uusi kotiosoite on Matinkylässä lähellä Finnoon alikulkuyhteyttä. Espoon parhaat palvelut ovat kävelymatkan ulottuvilla: Isoon Omenaan ostoksille, kirjastoon, harrastuksiin, leffaan, kahviloihin ja ravintoloihin ja moniin muihin palveluihin on vain kilometri. Lähiseudulla sijaitsee paljon suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja, kouluja, leikkipuistoja ja yllin kyllin mahdollisuuksia liikuntalajien harrastuksille. Kaikkialle pääsee turvallisesti kevyen liikenteen reittejä pyöräillen tai kävellen. Bussipysäkille on noin 200 metriä, täällä liikennöivät sekä Espoon sisäiset että Helsingin seutulinjat. Rantaraitille, veneilemään ja uimarannoille on parisen kilometriä. Länsimetron valmistuttua matka Matinkylästä Helsingin keskustaan vie noin 20 minuuttia.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Matinkylä
Etuniementie 9b as b2, 02230 Espoo
Tilat
4h, k, rt, s-os, 2 x var, khh/kph
Asuinpinta-ala
92 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Pulpetti/pelti
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu Nilan
Energialuokka
Energialuokka: C
Tilat / Pinta-alat
1 krs: olohuone, ruokailutila, keittiö, eteinen, saunaosasto, lämmin varasto. 2 krs: 3 x makuuhuone, vaatehuone, kylpyhuone/kodinhoitohuone.
Keittiön varustetaso
A la Carte -keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Matinkylä
Kiinteistötunnus
49-23-146-8
Tontin pinta-ala
1417 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Matinkylän ja Ison Omenan hyvät palvelut, Koulut: Matinkylän ja Olarin suomenkieliset ala- ja yläkoulu. Haukilahden lukio. Ruotsinkielinen yläkoulu ja lukio.
Liikenneyhteydet
Bussit, metro Iso Omena

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
429 000 €