Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Vehkaniitynkuja 4b as 2, 02180 Espoo

609 000 €
Mankkaa - 122 m², 4h, k, kph, s-os, khh, harrasteh, erill. WC, var./vh, tekn. tila + autokatos
Omakotitalo, 2019

Kohdetta välittää

Miia Piitulainen

Sijainti kartalla

RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ!
EKOLOGISIA MAALÄMPÖTALOJA SUOSITUN MANKKAAN SYDÄMEEN
Haluatko uuden ja hyvin rakennetun kodin espoolaisten suosikkikaupunginosan vehreältä pientaloalueelta? Tee nyt unelmastasi totta: kesällä 2019 valmistuu Vehkaniitynkuja 4b:hen kolme 2-kerroksista omakotitaloa. Vielä ehdit vaikuttaa tulevan kotisi materiaali-valintoihin ja yksityiskohtiin.

VEHREÄÄN RINTEESEEN valmistuvissa, vaaleiksi rapatuissa omakotitaloissa on kolme tyylikästä, samankokoista kotia. Sekä talojen arkkitehtuuri että kotien huonejärjestys on suunniteltu varta vasten tälle tontille näkymät ja ilmansuunnat huomioiden. Identtiset talot sijoittuvat tontille rinnakkain. Niinpä olohuoneiden isot ikkunat, terassiparvekkeet ja oleskelupihat katselevat aurinkoisen etelän ja lännen suuntaan. Talojen asukkaat huolehtivat omasta hallinta-alueestaan itsenäisesti.

LAPSIPERHEELLE IHANA
2-kerroksiset kodit on suunniteltu lapsiperheen mutkattomaan elämään. Alakerran saunatiloissa löylytellään vastakkain istuttavilla lauteilla ja suihkuun mahtuu kaksi yhtä aikaa. Harrastehuone sisustetaan vaikka kotiteatteriksi. Makuuhuone, wc, kodinhoitohuone ja lämmin varasto/vaatehuone sijaitsevat myös alakerrassa.

TERASSIPARVEKE TUPLAA OLESKELUTILAN
Avarassa yläkerrassa olohuone, ruokailutila ja avokeittiö kylpevät maisemaikkunoiden valossa. Kesäihanuutena terassiparveke kaksinkertaistaa yläkerran oleskelutilan. Olohuoneesta on käynti myös aurinkoiselle eteläpihalle. Modernissa Noblessan keittiössä on valkoiset kaapistot ja laadukkaat kodinkoneet. Yläkerrassa on lisäksi kaksi makuuhuonetta ja erillinen kylpyhuone.

EKOLOGINEN PASSIIVIHARKKO* on turvallisen ja kestävän laadun tae. Raikas ja terveellinen sisäilma, lämmityskustannusten pienuus ja tehokkaan äänieristyksen tarjoilema hiljaisuus kuuluvat siten näiden kotien ominaisuuksiin. Kotien lämmitysratkaisuna on ekologinen Thermian maalämpöpumppu ja lämmitys toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Ilmanvaihdosta huolehtii IV-kone, johon on lisätty maaviilennys (yläkerta).
Rakennustyöt ovat käynnissä arvioitu valmistuminen on kesällä 2019. Rakentajana toimii JokaRak Oy, luotettavasta ja asiakaslähtöisestä laatutyöstään tunnettu perinteinen rakennusliike (RALA-pätevyys). Rakentamisen kokemusta vuodesta 1984, aikaisempaa tuotantoa löytyy osoitteesta www.jokarak.fi.

LÄHELLÄ PALVELUJA
Lapsiperheiden suosikkikaupunginosassa lenkkipolut ja talviladut, harrastuspaikat ja palvelut ovat lähellä. Lähikouluihin ja päiväkoteihin on n. 1,5 km, ruotsinkieliseen Smedsby skolaniin n. 2 km, Tapiolan yläkouluihin ja lukioon 1,5 km. Lähimmälle golfkentälle on 700 metriä ja Tapiolan Urheilupuistoon 4 km. Mankkaan omaan ostoskeskukseen on 300 metriä ja Kauppakeskus Selloon n. 4,5 km.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Mankkaa
Vehkaniitynkuja 4b as 2, 02180 Espoo
Tilat
4h, k, kph, s-os, khh, harrasteh, erill. WC, var./vh, tekn. tila + autokatos
Asuinpinta-ala
122 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaalit
Passiiviharkko 400 mm
Katon tyyppi
Pulpetti/huopa
Lämmitys
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: A2013
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat :2 krs:n olohuone, keittiö, ruokailutila, 2 x makuuhuone, kylpyhuone, 1 krs:n makuuhuone, saunaosasto, kodinhoitohuone 89m² + muut tilat: harrastehuone, WC, tekninen tila n. 33m², yhteensä 122m². Lisäksi autokatos.
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Kts. erillinen kalustesuunnitelma
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen kalustesuunnitelma ja huonekortti
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
TONTTITIETOJA Kohteen osoite on Vehkaniitynkuja 4b, 02180 Espoo. Kohde muodostuu 26. Kaupunginosassa, korttelissa 72 sijaitsevasta tontista nro 23 (1030 m²). Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kolmeen määräosaan. Jokainen määräosan omistaja hallitsee omaa osuuttaan kiinteistössä hallinnanjakosopimuksella. Kiinteistön osuuksiin voi hakea omia velkakiinnityksiä lainan vakuudeksi, eivätkä toisen kiinteistöosuuden hakemat ja panttaamat velkakirjat vaikuta toisen yhteisomistajan asemaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta ja talosta valmuisasteen mukaan. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon loppuun rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. *Passiiviharkko on tuotemerkki, kts. www.passiiviharkko.fi

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Mankkaa
Kiinteistötunnus
49-26-72-23
Tontin pinta-ala
1030 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusoikeudet
257,5
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Mankkaan ostoskeskus mm. Lidl, Alepa. Sinimäentiellä mm. K-Supermarket, Alko, Tarjoustalo. Mankkaan ostoskeskus mm. Lidl, Alepa.., Koulut: Mankkaan koulut (ala- ja yläkoulu), Espoo International School, useita päiväkoteja
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Tapiolan ja urheilupuiston metroasemalle sekä Leppävaaran juna-asemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
609 000 €