Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Muuttolinnunreitti 27 as A1, 02660 Espoo

539 000 €
Lintuvaara - 111 m², 5h, k, rt, s-os, kph + varasto, autokatos
Paritalo, 2019

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

MODERNEJA KIVITALOKOTEJA LAPSIPERHEILLE

Nämä neljä uutta paritalokotia lupaavat huolettomia ja iloisia vuosia lapsiperheille. Kaksikerroksisissa kodeissa on jopa neljä makuuhuonetta ja paljon tilaa yhdessäoloon. Iso oleskeluterassi, oma nurmipiha ja yläkerran parveke kruunaavat uuden kodin viihtyisyyden. Paritalot ovat samanlaisia ja niiden kotien tilaratkaisut toistensa peilikuvia. Rakentaminen alkaa syksyllä 2018 ja muuttopäivä sarastaa jo elokuussa 2019.

TYYLIKÄSTÄ ARKKITEHTUURIA
Moderneissa kivitaloissa on valkoiseksi rapatut julkisivut, tummanharmaat ikkunapuitteet ja pulpettikatto. Terassirakenteet ovat lämminsävyistä puuta. Talot sijoittuvat pihapiiriin vierekkäin, kotien terassipihat katselevat aurinkoiseen etelään  ja etupihat ovat pohjoisen puolella. Pääsisäänkäyntien yhteydessä on puolilämmin varasto. Talokohtaiset autokatokset sijaitsevat talojen vieressä, pihan autopaikat ja kulkuväylät saavat kivituhkapinnan. Yhteinen tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella asuntojen kesken ja osin myös viihtyisäksi yhteisalueeksi.   

TILAA VIIHTYÄ YHDESSÄ 
2-kerroksisten kotien alakerrassa nautitaan mukavasta yhdessäolosta: olohuone, ruokailutila ja avokeittiö ovat yhtenäistä tilaa, jonka jatkeena osittain lasitettu oleskeluterassi tarjoilee kesäistä paratiisiaan. Avokeittiössä on modernit valkoiset kaapistot, erillisuuni sekä integroidut astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Tilavan eteisaulan äärellä sijaitsevat lisäksi yksi makuu-/työhuone ja suihkullinen kylpyhuone. Yläkertaan nousevien portaiden alla on monikäyttöistä tilaa varastoksi tai lasten leikkeihin. 

RAUHALLINEN YLÄKERTA 
Saunaosaston pesuhuoneessa on kodinhoitotila kaapistoineen, wc-istuin, pesuallas sekä suihkuseinäkkeen suojaama sadesuihku, ikkunallisessa saunassa puolestaan laudetasoon istutettu ohjauspaneelilla varustettu Harvia Kivi -pilarikiuas. Yläkerrassa sijaitsevat kolme makuuhuonetta: päämakuuhuone on pohjoisen puolella ja kaksi pienempää vierekkäin etelän puolella, toisen ihanuutena on oma eteläparveke.  

TURVALLISESTI KIVITALOSSA
Näissä kodeissa on mukavaa ja turvallista asua: talojen harkkorakenne ei pala eikä homehdu. Sen sijaan se eristää tehokkaasti ääntä ja lämpöä. Lämmitysjärjestelmänä on ekologinen poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Taloissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita, esim. Keittiömaailman keittiö- ja säilytysratkaisut, Oraksen vettä säästävät hanat ja Mielen kodinkoneet. 

HYVÄ SIJAINTI
Rauhallinen naapurusto on hyvien palvelujen, luonnon ja harrasteiden lähellä. Lintulaakson alakouluun ja päiväkotiin 2,1 km, Lintuvaaran alakouluun ja päiväkotiin 1,6 km, Lintumetsän yläkouluun ja päiväkotiin 1,9 km. Noin 3 km:n päässä ovat Leppävaaran lukio, liikuntapuisto, Seikkailupuisto Huippu ja Angry Birds -puisto. Lähikauppoihin on n. 1 km ja Kauppakeskus Selloon n. 4 km. 
Varaa esittelyaika if.esuohemirp@netslrak.irak p.0400 416130

Rakennus

Sijainti
Espoo, Lintuvaara
Muuttolinnunreitti 27 as A1, 02660 Espoo
Tilat
5h, k, rt, s-os, kph + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala
111 m²
Kokonaispinta-ala
116.7 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2019
Rakennusmateriaalit
Kivi
Katon tyyppi
Pulpetti/bitumikermi
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Puustellin keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan Electroluxin kodinkonein.
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen huonekortti
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella neljään määräosaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Lintuvaara
Kiinteistötunnus
49-50-357-7
Tontin pinta-ala
1951 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussit, Leppävaaran juna-asema

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Velaton myyntihinta
539 000 €