Tilaa ilmainen arviokäynti

Onko asunnon myyminen ajankohtaista? Jokainen koti ja toimeksianto on yksilöllinen – siksi teemme sopivan myyntisuunnitelman aina asuntokohtaisesti kustomoituna. Välittäjämme ovat käytettävissä lähes vuorokauden ympäri, ja voit luottaa siihen, että kotisi myynti hoidetaan tehokkaasti. Kiinteistönvälittäjämme toimivat Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kirkkonummella sekä niiden lähialueilla. Jatkuva hintaseuranta, alueiden tuntemus ja usean kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla varmistavat luotettavan ja mahdollisimman oikean hinta-arvion.

Ammattitaitoiset välittäjämme tekevät asuntosi hinnasta arvion maksutta. Täytä alle omat yhteystietosi sekä tiedot asunnostasi / tontistasi, niin välittäjämme on sinuun yhteydessä! Lisätietoja arviokäynnistä sekä asunnon myynnistä löydät sivun lopusta.

Onko asunnon myyminen ajankohtaista? Jokainen koti ja toimeksianto on yksilöllinen – siksi teemme sopivan myyntisuunnitelman aina asuntokohtaisesti kustomoituna. Ammattitaitoiset välittäjämme tekevät asuntosi hinnasta arvion maksutta. Täytä alle omat yhteystietosi sekä tiedot asunnostasi / tontistasi, niin välittäjämme on sinuun yhteydessä!

Kiinteistönvälittäjämme toimivat pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella sekä niiden lähialueilla. Olemme erityisen ylpeitä tuntemuksestamme Espoon eri asuinalueilla. Pyrimme aina parempaan, ja haluamme kehittyä jatkuvasti. Markkinoiden ja hintojen toistuva seuraaminen sekä sadoista kohteista kerrytetty kokemus pitävät huolen siitä, että asunnostasi tehty hinta-arvio on mahdollisimman oikea ja täsmällinen.

Koska kaikki toimeksiannot ovat erilaisia, suoritamme myynnin aina räätälöitynä juuri sinun asuntoosi sopivaksi. Toimeksianto toteutetaan toiveidesi mukaisesti. Pidämme sinut luonnollisesti ajan tasalla myynnin edistymisen suhteen. Käytämme hyväksemme monia eri resursseja, jotta saisimme asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Ilmoitamme myytävästä asunnostasi muun muassa Suomen johtavimpien asunnonvälitysportaalien sivuilla sekä omilla kotisivuillamme. Lisäksi voimme hyödyntää sosiaalisen median kanavia, kuten Instagramia ja Facebookia, sekä sähköpostimarkkinointia. Kokemuksen avulla osaamme kertoa, mitkä kanavat ovat oikeita paikkoja markkinoida juuri sinun asuntoasi.

Mikäli et syystä tai toisesta halua kotiasi markkinoitavan julkisesti, on sekin täysin mahdollista. Tällöin asuntosi voidaan myydä hiljaisessa myynnissä. Meiltä löytyy kattava rekisteri ostajia, jotka ovat täyttäneet tiedot heidän toiveasunnostaan. Jos hiljaisessa myynnissä oleva kotisi vastaa heidän tarpeitaan, voimme kertoa siitä heille.

Myyntikohteen esittely järjestetään aina sinun toiveidesi mukaisesti. Toteutamme sekä yksityis- että yleisesittelyjä. Tarjoamme esittelyyn tulleille asiakkaille kohteeseen tutustumista varten laadukkaat ja kattavat myyntiesitteet. Välittäjämme vastaavat myös asiantuntevasti kaikkiin asiakkaita mietityttäviin kysymyksiin. Huom! Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi emme järjestä tällä hetkellä ollenkaan yleisiä näyttöjä, vaan ainoastaan yksityisiä. Kaikki esittelyajat sovitaan etukäteen kohteen välittäjän kanssa. Toimimme viranomaisten antamien suositusten mukaisesti kaikissa asiakaskohtaamisissa.