Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Oili Rosti-Räty

LKV, LVV
0400 550 508
if.esuohemirp@itsor.ilio

Aloitin syksyllä 2017 Prime Housen tiimissä ja on upeaa, että meillä jokainen kohde hoidetaan sataprosenttisen sitoutuneesti ja asiakasta arvostaen. Onnistumisen eväät ovat täällä ykkösluokkaa, kuten ammattitaitoinen markkinointi, tehokas näkyvyys sekä laadukkaat esittelymateriaalit. 

Kiinteistönvälittäjän työt aloitin jo 2002 ja LKV-tutkinnon suoritin 2007. Vankka ammattitaitoni on karttunut 15 vuoden aikana mitä erilaisimpien toimeksiantojen parissa: uusien ja käytettyjen asuntojen, kiinteistöjen ja tonttien kaupassa. Tunnen hyvin kotikaupunkini Espoon eri asuinalueet ja etenkin Tapiolan ympäristö on tullut erityisen tutuksi.

Viihdyn työssäni, olen varmasti syntynyt välittäjäksi! Luonteeltani olen pitkäjänteinen ja empaattinen työmyyrä, ja asiakkaan asemaan asettuminen käy minulta myötäsyntyisesti. Olenkin saanut paljon positiivista palautetta aidosta asiakaspalvelusta. Monet vanhat asiakkaani ottavat yhteyttä seuraavankin kodinvaihdon tiimoilta. Inspiroivassa ja ihmisläheisessä työssä päivät hurahtavat usein iltamyöhäiseen. Vapaalla viihdyn kaikkina vuodenaikoina mökillämme: veneillen, suppaillen, nikkaroiden, moottorikelkkaillen ja käsitöitä tehden, rakastan myös hyvää ruokaa.

Otathan yhteyttä, kun pohdit kodinvaihtoa. Teen hinta-arvion maksutta ja voimme jutella toiveistasi tarkemmin. Toivotan lämpimästi tervetulleeksi uudet ja tutut asiakkaani!

Mikko Aro

LKV, LVV, KiAT, RAKI

Kari Karlsten

Myyntipäällikkö, LKV, LVV

Pike Nuortila

KED, myyntiassistentti

Nina Ranki

Luova johtaja, asuntokuvaaja