Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Paco Grundström

LKV, KiAT, IAT
040 500 9070
if.esuohemirp@mortsdnurg.ocap

Minulla on pitkälti toistakymmentä vuotta kokemusta ja näkemystä asuntokaupasta: myymisestä, ostamisesta ja välittämisestä. Espoon alueen lisäksi tunnen Helsingin kantakaupungin hyvin, sillä olen syntyperäinen töölöläinen.

Omakohtaiset kokemukset eri rooleissa auttavat ymmärtämään asunnonvaihtajan, rakentajan ja sijoittajan näkökulmaa. Olen edistänyt hyvän asumisen asiaa ja perehtynyt asuntoihin välillä remonttihaalareissa ja välillä kauluspaidassakin töitä tehden.

Laillistettu kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkintoni takaa ammattitaidon asuntojen ja kiinteistöjen myynnissä ja arvioinneissa. Isännöitsijätutkintoni (IAT) myötä asuintalojen tekniikkaan ja talouteen perehtyminen on sujuvaa: asunto-osakeyhtiöiden asiakirjojen ja kiinteistönpidon laadun ymmärtäminen on asiakkailleni suuri etu.

Paras käyntikorttini on palveluuni tyytyväinen asiakas. Toimin avoimesti, rehellisesti ja asiakkaan omaisuutta kunnioittaen. Haasteet ovat ilo urheilussa ja työssä. Otan erittäin mielelläni vastaan uusia, vaikkapa sinun asuntokauppaasi liittyen. Olen valmis auttamaan kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Pyydä minulta näkemys kotisi myynnistä tai sijoitusasunnon hankkimisesta – ilman sitoumuksia! 

Mikko Aro

LKV, LVV, KiAT, RAKI

Kari Karlsten

Myyntipäällikkö, LKV, LVV

Pike Nuortila

KED, myyntiassistentti

Nina Ranki

Luova johtaja, asuntokuvaaja