Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Prime House Oy

Prime House Oy on vuonna 2003 perustettu aidosti kotimainen, yrittäjähenkinen kiinteistönvälitystoimisto. Teemme yhteistyötä kaikkien pankkiryhmien kanssa. Toimimme asunnonvälityksessä ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja luotettavasti, oli kyse sitten asunto- tai kiinteistökaupasta tai uudistuotannosta. Olemme auttaneet menestyksekkäästi asiakkaitamme ratkaisemaan asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin sekä ostamiseen liittyviä kysymyksiä jo yli 10 vuoden ajan.

Meillä asuntokauppa käy sujuvasti ja luotettavasti

Jatkuva hintaseuranta, alueiden asiantuntemus ja usean kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla varmistavat luotettavan ja mahdollisimman oikean hinta-arvion. Hyödynnämme kaikki mahdolliset resurssit saadaksemme kohteesta parhaan mahdollisen hinnan. Myyntitoimeksianto toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan, pidämme asiakkaan ajan tasalla myynnin edistymisestä.

Valokuvilla on luonnollisesti merkittävä vaikutus herätettäessä asiakkaiden kiinnostus asuntoa kohtaan. Käytämme valokuvauksessa ammattitason työkaluja ja tarvittaessa myös ammattivalokuvaajaa. Kaikki välittäjämme osaavat kertoa, mitkä ovat parhaat ratkaisut juuri Sinun kotiasi myytäessä.

Kokemuksemme kertoo, mitkä ovat juuri Sinun asunnollesi oikeat markkinointikanavat. Ilmoitamme Suomen johtavimmissa asunnonvälitysportaaleissa ja näiden lisäksi myös omilla www-sivuillamme sekä tarvittaessa sähköpostimarkkinoinnilla. Meillä on myös kattava oma ostajarekisterimme, jolloin mahdollistamme myös haluttaessa hiljaisen myynnin. Välittäjämme osaavat neuvoa, jos suoramarkkinointi tai lehti-ilmoittelu ovat tarpeen.

Myyntikohteen esittely järjestetään Sinun toiveidesi mukaan. Toteutamme sekä yleis- että yksityisesittelyjä tarpeen mukaan ja tarjoamme asiakkaille kohteeseen tutustumista varten laadukkaat ja kattavat myyntiesitteet. Välittäjämme vastaavat myös asiantuntevasti ja ammattitaitoisesti kaikkiin asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin.

Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kiinteistönvälitys Espoo

Latokaski OKT 154 m²

Aivan mahtava iso koti suurelle perheelle. Nyt on kaikille riittävästi tilaa yhdessä oloon kuin omaan rauhalliseen tilaan. Isot ikkunat ja lasitettu piha-ovi luo todella valoisan ja avaran tunnelman olohuoneen. Kaunis, valkoinen muotokaakelitakka on juuri nyt parhaimmillaan luomaan tunnelmaa yhteisiin koti-iltoihin niin perheen ja ystävienkin kanssa.

Tutustu kohteeseen

Prime House Oy ilmainen arvio Espoo

Westend KT 76 m²

Tässä vaaleasävyisessä, ihastuttavassa kodissa on helppo viihtyä. Tehokas pohjaratkaisu: tilava eteinen, valoisa olohuone josta avautuu näkymät omalle terassipihalle ja vehreään luontoon. Olohuoneen yhteydessä on erillinen ruokailutila, josta suora yhteys keittiöön. Kaksi makuuhuonetta ja erillinen wc.

Tutustu kohteeseen

Prime House Oy Ilmainen Arvio Espoo

Kivenlahti KT 116 m²

Valoisa ja avara ensimmäisen kerroksen koti! Huoneistossa on neljä makuuhuonetta ja todella suuri olohuone ja avokeittiö. Paljon säilytystilaa, laadukkaat materiaalit luovat puitteet kauniille kokonaisuudelle. Yhtiö sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä palveluita ja aikanaan tulevaa Metroa.

Tutustu kohteeseen