Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Holmanmäentie 13 B, 02240 Espoo

475 000 €
Friisilä - 145 m², Oh, 3 x mh, k, rt, mh/kirjastoh., s-os, WC, aula, oleskeluh., vh, kph
Omakotitalo, 2002
Esittely: 24.07.2019, klo 17:00 - 17:40

Kohdetta välittää

Pekka Leimuvaara

Sijainti kartalla

VEHREÄ IDYLLI METSÄLUONNON VIERESSÄ

Tässä 2-kerroksisesssa puutalossa on tilaa lapsikatraalle, lemmikeille ja luonnon läheisyyttä rakastaville vanhemmille. Rintamamiestalon hengessä talossa on perinteinen kuisti, ruutuikkunat, harjakatto lyhtyineen ja takapihan puolella lisäksi iso katettu terassi. Vehreässä pihapiirissä omenapuut ja marjapensaat kypsyttelevät satoaan, yrttimaalle ja leikeillekin löytyy oma paikkansa. Päiväkoteihin ja kouluihin on mukavan lyhyt matka ja ihanille metsäretkille ei metriäkään. 

TAKKATULTA JA TERASSIN TUNNELMAA
Alakerran yhteiset tilat, iso tupakeittiö ja olohuone ovat yhtenäistä viihtyisää tilaa, johon pariovien takaa liittyy myös kirjastohuone. Kunnon ruokapöytä mahtuu keittiöön ja toinen olohuoneen erkkerin edustalle. Paraatipaikalla olohuoneessa seisoo varaava kaakelitakka, suloinen tunnelmatekijä ja talvisin taloudellinen lisälämmön lähde. Olohuoneesta on käynti takapihan osittain katetulle terassille, jossa kesäisin viihdytään grillaillen ja omasta rauhasta nauttien. Alakerran saunaosasto on ihana ja kutsuva, vuonna 2015 täydellisesti uusittu. Sen vieressä reilun kokoinen kodinhoitohuone auttaa arjen askareissa ja wc on käytännöllisesti erikseen.  

KOLME TILAVAA MAKUUHUONETTA 
Yläkerran viistokaton alla sijaitsevat huoneet ovat virallisesti laskettuja neliöitään tilavampia, sillä hyötykäytössä ovat myös harjakaton reunaliepeet eli kaikki alle 160-senttiset tilat. Makuuhuoneita on kolme, päämakuuhuoneen yhteydessä on iso vaatehuone. Yläaulaan mahtuu viihtyisä tv-katselunurkkaus ja parvekkeella on kätevää tuuletella vuodevaatteita. Kylpyhuoneessa on suihkuvaraus valmiina.

MODERNIA MUKAVUUTTA
Talosta on pidetty hyvää huolta, esimerkiksi julkisivut ja kaikkien terassien kaiteet maalattiin vuonna 2016 ja saunaosasto remontoitiin täydellisesti 2015. Kaikissa kosteissa tiloissa on sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys. Keittiössä on valmiina monipuoliset kodinkoneet, kuten induktioliesi (2011). Talo lämpiää sähköllä, minkä lisäksi voi hyödyntää varaavan takan lämmitystehoa. Verisuren hälytys- ja valvontajärjestelmän voi siirtää uuden isäntäväen nimiin. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapuritalon kanssa. 

SUJUVAN ELÄMÄN OSOITE
Lapsiperheiden arvostamassa Friisilässä palvelut, monipuoliset harrasteet ja upea luonto ovat lähellä. Esim. Friisilän kouluun (1-6 lk) on 280 metriä ja lähimpään päiväkotiin vain 160 metriä. Olarissa ja Matinkylässä on lisäksi suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä kouluja sekä steinerkoulu. Suurpellossa Opinmäen kampus, jossa mm. Espoo International School. Liityntäbusseilla pääsee sujuvasti Ison Omenan palveluihin ja metroasemalle.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Friisilä
Holmanmäentie 13 B, 02240 Espoo
Tilat
Oh, 3 x mh, k, rt, mh/kirjastoh., s-os, WC, aula, oleskeluh., vh, kph
Asuinpinta-ala
145 m²
Kerroksia
2-tasoinen
Rakennusvuosi
2002
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Harja/pelti
Lämmitys
Sähkölämmitys
Energialuokka
Energialuokka: D2018
Tilat / Pinta-alat
1 krs: Olohuone, keittiö, ruokailutila, makuuhuone/kirjastohuone, pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone, aula, WC. 2 krs: 3 x makuuhuone, oleskeluaula, kylpyhuone, vaatehuone.
Keittiön varustetaso
Vaaleat kaapistot, korkeat jääkaappi ja pakastin, induktioliesi (2011), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Pöytätasot laminaattia.
Kylpyhuoneen varustetaso
1 krs: pesuhuone, sauna/pilarikiuas. Pesuhuone ja sauna remontoitu 2015. Kodinhoitohuone/kaapistot, pesuallas, pk-liitäntä. Erillinen WC/WC-istuin, pesuallas, allaskaapit, peili, yläkaapit. 2 krs: kylpyhuone/WC-istuin, pesuallas, peili, suihkuvaraus. Kosteissa tiloissa mukavuuslattialämmitys (sähkö).
Korjaukset
Sauna ja pesuhuone remontoitu 2015. Talo ja kaikkien terassien kaiteet maalattu 2016. Huippuimurin korjaus, ilmanvaihtokanavien puhdistus sekä piipun nuohous 10/2018. Raksystems RS3 kuntotarkastus 10/2018.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Olohuoneessa varaava takka. Verisuren hälytys-/valvontajärjestelmä (siirrettävissä). Telian valokuitu. Sähkölämmitys, kokonaiskulutus n. 14633 kWh/vuosi (n. 2200 euroa/vuosi), sisältäen talous- ja lämmityssähkön. Kiinteistövakuutus n. 700 euroa/vuosi.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Friisilä
Kiinteistötunnus
49-22-440-12
Tontin pinta-ala
1201 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
Vehreä puutarhatontti
Pihalla istutuksia mm. omenapuu (valkeakuulas)
Rakennusoikeudet
AO II, e=0,25
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella talojen A ja B kesken. Talon B hallinta-alueen pinta-ala on 695m².

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Friisilän, Olarin ja Ison Omenan palvelut, Koulut: Friisilän koulu (1-6lk), Kuitinmäen koulu (entiset Tähtiniityn koulu ja Kuitinmäen koulu), Olarin ja Matinkylän suomen-, ruotsin-, ja englanninkieliset koulut. Suurpellossa Opinmäen kampus, jossa mm. Espoo International School.
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
774.54 EUR/v
Lämmityskustannukset
183,33 EUR/kk

Muuta

Velaton myyntihinta
475 000 €