Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Ison Lehtisaaren polku 17, 02380 Espoo

1 350 000 €
Suvisaaristo - 172 m², 4-5 h, k, saunaosasto, kph, khh, 2 parvihuonetta, lasiveranta, rantasauna.
Mökki, 2009

Kohdetta välittää

Ilkka Puhakka

Sijainti kartalla

EDUSTUSLUOKAN SAARISTOHUVILA AVOMEREN ÄÄRELLÄ 

Tyrskynharmaa moderni huvila tähyää maininkien yli horisonttiin. Ison Lehtisaaren etelärannalla ollaan aavan meren äärellä. Toisella puolella esim. Haukilahden ja Nuottaniemen venesatamiin on vain 10 minuutin matka. Täällä on upea yksityisyys ja rauha rentoutua: saunoa ja uida, viihtyä paljussa tähtitaivaan alla, syödä rapuja ja grillata, pelata tennistä ja treenata putteja, kalastella, nauttia merestä ja mahdollisuudesta purjehtia maailman ääriin.

Vuonna 2009 valmistuneessa huvilassa yhdistyvät moderni asumismukavuus ja viimeistelty arkkitehtuuri. Huvilamiljöö sopii täydellisesti sinulle, joka arvostat omaa ja perheesi vapaa-aikaa, kenties kumppanuusverkostojen ylläpitoakin ja tunnistat tässä mahdollisuuden sijoittaa ainutlaatuiseen kiinteistövarallisuuteen. Näillä merialueilla kiinteistökokonaisuus on harvinaisuus: se rajautuu pääosin virkistys- ja suojelualueisiin eikä näköetäisyydellä ole tonttinaapureita. 

MEREN TUNNELMISSA
Myrskynkestävältä laiturilta tullaan liuskekivin päällystetylle saunapihalle ja lankkupolkua pitkin patioterassille. Siitä noustaan isolle porrastetulle aurinkoterassille, jolle mahtuvat aurinkodivaanit ja riippukeinut, sohvaryhmät ja ison seurueen ruokailupöytä. 

LÄHELLÄ TÄYDELLISTÄ
Huvilan aavalle katsova julkisivu on kokonaan ikkunaa, huvilassa on merellisen rennot ja modernit puitteet isonkin seurueen viihtymiseen, ruokailuun ja yhteiseen kokkailuun. Makuuhuoneet (3 kpl) ja kylpyhuoneet sijaitsevat huvilan kummassakin päädyssä ja lisämajoitushuoneet parvitasolla. Päämakuuhuoneen vieressä on tyylikäs saunaosasto. 

VIIHDYTÄÄN SAARESSA
Vuonna 1948 valmistunut rantasauna on uudistettu ihanaksi löylyparatiisiksi. Lauteilta on lyhyt matka vilpoisaan mereen ja kuumaan paljukylpyyn. Saunan takana on aitta polttopuille ja harrastevälineille. Huvilan pihalla on saareen sopivia havupensaita ja lehtipuita, luonnonkivisommitelmia sekä hyvin hoidetut nurmipintainen tenniskenttä ja puttigreeni. Saarimetsässä voi sienestää, marjastaa ja seikkailla. 

MAALÄMPÖ JA LATTIALÄMMITYS 
Vuoden ympäri ihanteellinen lämmitysratkaisu sisältää myös viilennystoiminnon. Huvilassa on koneellinen ilmanvaihto sekä cat6 puhelin- ja datakaapelointi ja valmius sähköiseen hälytys- ja valvontajärjestelmään. Kesäkaudella käytetään kunnallista vesi- ja viemäriverkostoa ja muulloin kiinteistön omaa porakaivoa ja jätevesisäiliötä. 

10 MINUUTISSA PARATIISIIN
Iso Lehtisaari sijaitsee Suvisaaristossa. Venematka Haukilahden ja Nuottaniemen venesatamista on n. 10 min ja Helsingistä n. 20 min. Saaristoveneiden pysäkki on naapurisaaressa, jonne matka taittuu soutaenkin.
Katso video kohteesta:

Rakennus

Sijainti
Espoo, Suvisaaristo
Ison Lehtisaaren polku 17, 02380 Espoo
Tilat
4-5 h, k, saunaosasto, kph, khh, 2 parvihuonetta, lasiveranta, rantasauna.
Asuinpinta-ala
172 m²
Kokonaispinta-ala
202 m²
Kerroksia
1
Rakennusvuosi
2009
Rakennusmateriaalit
Puu
Katon tyyppi
Harjakatto/peltikate
Lämmitys
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.
Tilat / Pinta-alat
4-5h, keittiö, saunaosasto, erillinen kylpyhuone, kodinhoitohuone, 2 x parvihuone, lasiveranta, erillinen rantasauna. Pinta-alat jakautuvat rakennuslupakuvista arvioituna seuraavasti: Huvila n. 105m², lasiveranta n. 45m² ja lisäksi parvihuoneet sisältäen matalat tilat n. 30m². Rantasauna n. 22m². Aurinkoterassi n. 120m² ja lisäksi liuskekivin päällystetty patioterassi n. 100m².
Yleiskunto
Hyvä
Keittiön varustetaso
Mielen rosteriset jääkaappi, pakastin ja viinikaappi. Mielen erillisuuni, kaasuliesi- ja induktioliesitasot. Savon liesituuletin. Mielen integroitu mikroaaltouuni ja astianpesukone. Valkoiset korkeakiiltokaapistot. Pöytätasot puuta.
Kylpyhuoneen varustetaso
2 x erillinen WC, WC 1/pesuhuone: 2 x pesuallas, suihku, suihkuseinä, wc-istuin ja allaskaapit. WC 2: pesuallas ja wc-istuin. KHH: kaapistot, pesuallas ja pesukoneliitäntä. Pukutila: pesuallas, allaskaappi, peili ja kaapistot. Suihkuhuone: suihku ja sauna. Lisäksi rannassa vuodelta 1948 oleva, täysin remontoitu rantasauna.
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Rakennukset on kesäajan yhdistetty saaren omaan painevesi- ja paineviemäriverkostoon. Rakennuksen jätevedet pumpataan repijäpumpun avulla saaren paineviemäriin silloin kun linjastot ovat auki. Tontilla on myös oma porakaivo, joka kytketään päälle kun kesävesi ei ole käytössä. Suvisaariston vesiosuuskunnan maksu on n. 40 euroa/kk. Muuta kauppaan kuuluvaa: pyykinpesukone, kuivausrumpu ja varaava takka.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Suvisaaristo
Kiinteistötunnus
49-444-1-138-142, 49-444-1-248
Tontin pinta-ala
13788 m²
Tontin omistus
Oma
Maasto, maaperä ja kasvusto
Saaristomaisema
Jonkin verran vanhaa puustoa, istutettuja jalopuita mm. tammia. Maapohja on kalliota ja vanhaa metsäpohjaa.
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki puh. (09) 8162 500
Lisätiedot
Kaupan kohteena on kokonaisuus, joka koostuu yhteensä kuudesta eri tilasta ja vesialueesta. Katso vesialueet erillisestä kartasta. Maapinta-ala yhteensä n. 1,3 ha. Sähkönkulutus n. 180 euroa/kk sisältäen taloussähkön ja maalämpöpumpun tarvitseman sähkön.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Lisätietoja
Katso Iso-Lehtisaaren yhteisalueiden osakaskunnan säännöt www.isolehtisaari.fi.

Kustannustiedot

Kiinteistövero
3800.00 EUR/v

Muuta

Ranta
Oma ranta
Velaton myyntihinta
1 350 000 €