Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Iltamatie 8, 02780 Espoo

479 000 €
Kurttila - 106 m², 3h, k, rt, kph, s, erillinen WC, lämmin varastohuone + autokatos
Omakotitalo, 2020

Kohdetta välittää

Kari Karlsten

Sijainti kartalla

ENNAKKOMARKKINOINTI!

MODERNIA BUNGALOW-HENKEÄ LUONTOMAISEMIEN ÄÄRELLÄ

Kurttilan vehreiden luontomaisemien äärelle on syntymässä viihtyisä uusien pientalojen naapurusto. Seuraavat seitsemän modernia 2-kerroksista omakotitaloa valmistuvat Iltamatie 8:aan, jossa kukin taloista saa käyttöönsä pensasaidan kehystämän viihtyisän pihan. Nopeana kodinostajana pääset itse vaikuttamaan uuden talosi moniin yksityiskohtiin rakentamisaikataulun puitteissa. 

ISOJEN TERASSIEN IHANUUTTA 
Talojen ilmeessä on modernin bungalowin ylellinen henki: isoja terasseja, joihin huoneiden seinän kokoiset liukuikkunat avautuvat ja liittävät kesälempeän ulkotilan sisätilojen tunnelmaan. Talojen pohjaratkaisut ovat identtisiä/toistensa peilikuvia ja tilasuunnittelu käytännöllistä: yhdessä viihtyminen, arjen toimivuus ja omakin rauha ovat asumismukavuutta parhaimmillaan. Talojen sijoittelu toisiinsa nähden huomioi ilmansuunnat ja yksityisyyden, niinpä jokainen talo saa pihapiirissä luontevasti omaa rauhaa ja terassit pisimmän päivänpaisteen suuntaan. Jokaisella talolla on kaksi autopaikkaa, toinen katoksessa ja toinen pihalla. 

VAPAAN SOMMITTELUN IDEA
Alakerran eteisaula liittyy yhtenäisiin oleskelutiloihin, jossa italialainen saarekekeittiö sijoittuu toiselle päätyseinälle ja avaraan tilaan voi sommitella ison ruokapöydän ja sohvaryhmän parhaille paikoilleen, upeat liukuikkunat avaavat oleskelutilan terassille. Yläkertaan nouseva portaikko on sekin osa oleskelutilojen tyylikästä ilmettä. Aulan yhteydessä on erillis-wc ja talotekniikkakaappi, jossa esim. vedenkulutusta on helppo seurata. Isoon lämpimään varastotilaan pääsee alakerrasta ja suoraan ulkoa.

KAKSI MAKUUHUONETTA JA SAUNA
Kahdelle tai kolmelle ihanteellisessa talossa on kaksi makuuhuonetta, joiden ylellisyytenä on isolle yläterassille avautuvat liukuikkunat. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, kuten kompakti saunatilakin. Pesuhuoneessa on sadesuihku, wc-istuin ja pesuallas sekä paikka pyykinpesukoneelle ja kuivurille; osittain lasiseinäisessä löylyhuoneessa on vastakkain istuttavat lauteet, tuuletusikkuna ja Harvia Cilindro -sähkökiuas.

KIVITALO ON VIISAAN VALINTA
Hyvin suunniteltu ja huolellisesti rakennettu kivitalo lupaa vuosikymmeniksi turvallista ja mukavaa asumista. Kivirunko ei pala eikä homehdu, mutta eristää hyvin ääntä ja lämpöä. Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja moderniin makuun sopivia. Lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja koneelliseen ilmanvaihtoon liitetään lämmöntalteenottolaite. 

VIIHTYISÄ ASUINALUE
Uusi koti tarjoaa elämänlaatua kokonaisvaltaisesti: se sijaitsee rauhallisten niittyjen ja metsäpolkujen äärellä, lähellä ovat myös monipuoliset palvelut. Lapsiperheet arvostavat hyviä suomen- ja ruotsinkielisiä päivähoitopalveluja ja kouluja mm. Kurttilassa, Vanttilassa, Kauklahdessa ja Saunalahdessa. Lisää palveluja ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia on tarjolla noin 6 km:n päässä Kivenlahdessa ja Espoonlahdessa.

Rakennus

Sijainti
Espoo, Kurttila
Iltamatie 8, 02780 Espoo
Tilat
3h, k, rt, kph, s, erillinen WC, lämmin varastohuone + autokatos
Asuinpinta-ala
106 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
2020
Rakennusmateriaalit
Eristetty betoniharkko
Katon tyyppi
Pulpetti/bitumikermi
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Tilat / Pinta-alat
Asuintilat: 1 krs/olohuone, keittiö, ruokailutila, eteinen, WC. 2 krs: 2 x makuuhuone, sauna, pesuhuone. Asuintilat yht. 95m². Muut tilat: lämmin varasto 11m². Asuintilat ja muut tilat yhteensä 106m².
Keittiön varustetaso
Alta Cucina Italiana kts. erillinen kalustesuunnitelma
Kylpyhuoneen varustetaso
Kts. erillinen kalustesuunnitelma
Oma sauna
Kyllä
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätiedot
RAKENTAMINEN JA RAKENTAJA Rakennuslupa on vireillä Espoon kaupungin rakennusvalvontavirastossa. Arvioitu valmistuminen kesällä 2020. Rakentajana toimii Permiso Oyj, joka on 2005 perustettu itsenäinen suomalainen projektinjohto- ja suunnitteluyritys. Yli 10 vuoden toiminta on tuonut yhtiölle monipuolisen kokemuksen erityylisistä ja kokoisista hankkeista, minkä ansiosta yrityksen osaaminen on erittäin laaja-alaista, aina peruskorjauksista erikoisosaamista vaativiin uudiskohteisiin. Lisätietoja www.permiso.fi.

Kiinteistö

Kunta/Kaupunki
Espoo
Kylä/Kaup.osa
Kurttila
Kiinteistötunnus
49-45-72-6
Tontin pinta-ala
3918 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki (09) 81621
Lisätiedot
Kohteen osoite on Iltamatie 8, 02780 Espoo. Kohde sijaitsee Espoon kaupungin kaupunginosassa 45 korttelissa 72 olevalla tontilla 6 (49-45-72-6, 3918 m²). Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella seitsemään määräosaan. Jokainen määräosan omistaja hallitsee omaa aluettaan ja yhteiseen hallintaan tulee ajoliittymä tontille, yhteinen oleskelualue ja jäteaitaus.

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet
Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero
0 EUR/v

Muuta

Ajo-ohjeet
Iltamatie alkaa Arpaonnenkujasta ja päättyy Rannikontiehen.
Velaton myyntihinta
479 000 €