Tervetuloa parempaan asuntokauppaan!

Kavallinmäki 13 B 32, 02710 Espoo

158 100 €
Kavallinmäki - 25.5 m², 1h, k, ph
Kerrostalo, 2019

Kohdetta välittää

Janne Hankimäki

Sijainti kartalla

Maalämpö. Edullinen vastike. Oma tontti. 

PERSOONALLISIA CITYKOTEJA UNIIKKIIN TEHDASRAKENNUKSEEN

Unelmoitko lofthenkisestä kodista pienelle perheelle? Etsitkö aivan erityistä ja uniikkia, toivotko löytäväsi kodin kiehtovaa tarinaa kertovasta talosta, jollaista ei ole toista? Arvostatko hyvien lähipalvelujen lisäksi modernia asumismukavuutta ja ekologisia ratkaisuja, kuten maalämpöä? Jos vastaat kyllä, unelmiesi koti valmistuu jo ensi elokuussa vanhaan persoonalliseen tehdasrakennukseen Viherlaaksossa.

INDUSTRIAALISTA KODIKAS
Epekon talo on seissyt Kavallinmäen laella lähes sata vuotta, se on nähnyt sodan ajan ja rauhan vuodet. Nyt vanha tehdasrakennus on uuden viihtyisän ajan alussa. Arkkitehtonisestikin kiehtovaan rakennukseen valmistuu moderneja koteja pienille perheille. Osassa asuntoja yli kolmen metrin huonekorkeus luo tilaan aitoa loftin avaruutta. Lisäksi korkeat ikkunat antavat upeaa luonnonvaloa ja näkymiä Kavallinmäeltä Viherlaaksoon. 

MINIMALISTIN UNELMA
Funktionaalisesti suunnitellut asunnot ovat minimalistin unelma. Kaikelle olennaiselle on paikkansa. Uniikit pohjaratkaisut ja yksityiskohdat, kuten ikkunoiden alkuperäiset rytmitykset, syvät ikkunapenkit ja ns. sienipilarit (1. ja 2. krs), piirtävät asunnoista valloittavia omia yksilöitään. Rakennus on valmistunut useassa vaiheessa 30-70-luvuilla, niinpä persoonalliset piirteet riippuvat kunkin asunnon sijainnista talossa. Asunnoissa on modernit Noblesse-keittiöt integroituine kodinkoneineen. Osassa asuntoja on oma pieni terassi tai parveke.

URBAANISTI EKOLOGINEN
Ympäristöystävällisyys yhdistyy näissä kodeissa mukavaan asumiseen ja inspiroi sisustajaakin. Ekologinen maalämpö toteutetaan koko talossa vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lattia on talvisinkin aina mukavan lämmin, ja kodin sisustaminen on vapaampaa ilman seinäpattereita. Taloyhtiön pesula- ja kuivaushuoneet ovat nekin osa ekologista ajattelua: yhteiskäyttöiset laadukkaat toiminnot tulevat huomattavasti taloudellisemmiksi niin asukkaille, taloyhtiölle kuin ympäristöllekin. Lisäksi koko rakennuksessa on mm. lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty ilmanvaihto. Asumismukavuutta lupaa myös erityisen huolellinen äänieristys: jopa lattiamateriaaliksi valittu vinyylilankku on äänieristetty. 

LÄHELLÄ KAIKKEA
Monipuolisiin lähipalveluihin on lyhyt kävelymatka: kaupat, apteekki, terveysasema, kirjasto, useat koulut ja päiväkodit sekä ostoskeskuksen palvelut sijaitsevat Viherlaakson keskustassa. Kavallinmäeltä on sujuvat julkiset yhteydet myös eri puolille pk-seutua. Bussipysäkille on noin 100 metriä, pysäkkien kautta kulkevat sekä seutu- että liityntäbussit Leppävaaran ja Espoon asemille. Helsingintien pysäkeiltä (500 m) pääsee esimerkiksi Kauniaisten tai Keran juna-asemalle (2 km). Vapaa-ajan luontoliikkujille lähipolkujen lisäksi Oittaan ulkoilukeskus on lähellä (7 km) ja Lippajärven uimarannallekin on vain 5 minuutin pyörämatka. Sovi esittely!

Tiedustelut: Janne Hankimäki 040 531 9868

Huoneisto

Sijainti
Espoo, Kavallinmäki
Kavallinmäki 13 B 32, 02710 Espoo
Huoneiden lukumäärä
1
Tilat
1h, k, ph
Asuinpinta-ala
25.5 m²
Kokonaispinta-ala
25.5 m²
Kerros
1
Hissi
Kyllä
Ikkunoiden suunta
Pohjoiseen
Parveke
Ei
Yleiskunto
Erinomainen
Keittiön varustetaso
Induktioliesitaso, liesituuletin (aktiivihiili), erillisuuni, jääkaappi pakastelokerolla, astianpesukone. Noblessan kaapistot.
Kylpyhuoneen varustetaso
Laatta, klinkkeri, suihku, wc-istuin, lavuaari.
Pintamateriaalit
Lattiat vinyylilankkua.
Säilytystilat
Kaapistot, verkkokellari.
Oma sauna
Ei
Lisätiedot
Ennakkomarkkinointi. Huonekorkeus 3,05 metriä.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Kavallinmäki 13 A
Rakennusvuosi
2019
Katon tyyppi
Harja/konesaumattu pelti
Huoneistojen lukumäärä
44
Rakennusmateriaalit
Tiili, siporex, teräsbetoni
Lämmitys
Maalämpö
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Autopaikat
22
Yhteiset tilat
Pesutupa, kuivaushuone.
Taloyhtiön sauna
Ei
Kiinteistön hoito
Huoltoliike
Tontin pinta-ala
2612.2 m²
Tontin omistus
Oma

Asuinalue

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussit: 224 (Kauniainen/Tuomarila), 227, 238 (Leppävaara), 235 (Elielinaukio), 548 (Tapiola/Kauniainen)

Kustannustiedot

Myyntihinta
158 100 EUR
Hoitovastike
76,50 EUR/kk
Muut maksut
Autopaikka 20 euroa/kk.
Vesimaksu
18.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.

Muuta

Velaton myyntihinta
158 100 €