Kohdetiedot

Omakotitalo 133.0 m² 5-6h, k, rt, s-os, kph/khh, tekn.t + parveke, terassi

Santapellonkuja 3 F, Saunalahti, Espoo

499.000,00 €

UNELMIEN OMAKOTITALO ON ELÄMÄÄ VARTEN! Enää kolme jäljellä.

Nyt voit toteuttaa unelmasi hyvin suunnitellusta omakotitalosta helposti ja järkevällä hinnalla. Nämä laadukkaat Kastelli-omakotitalot valmistuvat yhteiselle tontilleen jo vuoden 2020 aikana. Kotipiha sijaitsee uudella asuinalueella lähellä lapsiperheille tärkeitä palveluja: Saunaniemen kouluun, päiväkotiin, kirjastoon, kauppoihin on noin 800 metriä ja rantaraitin alkuun tasan kilometri.

AIKA TARTTUA TILAISUUTEEN
Tämä on upea tilaisuus hankkia uusi omakotitalo järkevällä hinnalla, turvallisesti ja helposti: talodesign on laadukasta Kastellia ja tasainen tontti suositulla alueella, luotettava urakoitsija valittu ja projektinhallinta alusta loppuun kokeneissa käsissä. Samalle tontille valmistuu yhtä aikaa kymmenen samanlaista Kastelli-taloa. Mitä nopeammin sovit talokaupat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on vaikuttaa uuden omakotitalosi yksityiskohtiin.

SUUNNITELTU ELÄMÄÄ VARTEN
Nimensä mukaisesti Viva-talomalli on suunniteltu elämää varten. Lapsiperheille se lupaa muunneltavuutta eri elämänvaiheissa ja toimivuutta arjen touhuissa. Huolellinen suunnittelu yhdistää käytännöllisyyden ja tilatehokkuuden moderniin designiin: perheesi nauttii ensiluokkaisesta asuntoarkkitehtuurista, jossa viihtyvyyden ja toimivuuden ehdot täyttyvät kustannustehokkaasti. Pintamateriaalit, laitteet ja varusteet ovat laadukkaita ja yhteensopivia.

LUONNONVALO AATELOI ALAKERRAN
Pääoven edustalla on tilava katettu terassi, vieressä tekninen tila ja ulkovarasto. Eteisaulan yhteydessä on kodinhoitohuone/wc. Suoraan eteisestä avautuu koko 36-neliöinen oleskelutila: olohuone, ruokailutila ja avokeittiö saarekkeineen. Isot maisemaikkunat antavat tilaan upeaa luonnonvaloa ja keveyttä. Avokeittiössä on minimalistisen elegantit kaapistot, laminaattitasot ja rosteriset kodinkoneet: induktioliesitaso ja liesituuletin, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastinkaappi. Alakerran makuuhuone sopii myös työskentelyyn, vierasmajoitukseen tai mediahuoneeksi. Koko talon levyinen upea aurinkoterassi täydellistää asumisen ilon kesäaikaan.

KAUNIITA UNIA JA SAUNAILTOJA
Yläkerrassa sijaitsevat kolme tilavaa makuuhuonetta ja käytännölliseksi varustettu saunaosasto: kääntyvä Sanka-lasiseinäke rajaa suihkunurkkausta, lisäksi pesuhuoneessa on IDO wc-istuin ja pesuallas. Ikkunallisessa saunassa Helo Cup -kiuas antaa täyteläiset löylyt. Yläaula toimii rentona oleskelutilana, jonka yhteydessä iso terassiparveke lupaa aurinkoa ja kätevää vuodevaatteiden tuulettelua.

EDULLINEN JA EKOLOGINEN ASUA
Puurunkoisen Kastelli-talon lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen ja koneelliseen ilmanvaihtoon. Kylmän käyttöveden ja sähkönkulutuksen talokohtainen mittari mahdollistaa oman kulutuksen seuraamisen, mikä osaltaan ohjaa ekologisempiin ja edullisiin käyttötottumuksiin. Talolle kuuluu kaksi autopaikkaa, joista toinen on pihapiirin yhteisessä katoksessa.
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400 416 130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennus

Osoite Santapellonkuja 3 F
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5-6h, k, rt, s-os, kph/khh, tekn.t + parveke, terassi
Asuinpinta-ala 133.0 m²
Kokonaispinta-ala
Tilat / pinta-alat 1 krs: olohuone, keittiö, ruokailutila, työ/mh/tv-huone, eteinen, WC/kodinhoitohuone, tekninen tila, ulkovarasto. 2 krs: 3 x makuuhuone, pesuhuone, sauna, oleskeluaula.
Kerros 2
Rakennusvuosi 2019
Rakennusmateriaalit Puu
Katon tyyppi/kate Pulpetti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen ilmanvaihto/LTO
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: C2013
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Puustellin keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. erillinen kalustesuunnitelma

Kiinteistö

Kaupunginosa Saunalahti
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-42-303-1
Lisätiedot Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahdeksaan määräosaan. Jokainen määräosan omistaja hallitsee omaa osuuttaan kiinteistössä hallinnanjakosopimuksella. Kiinteistön osuuksiin voi hakea omia velkakiinnityksiä lainan vakuudeksi, eivätkä toisen kiinteistöosuuden hakemat ja panttaamat velkakiinnitykset vaikuta toisen yhteisomistajan asemaan. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Pintamateriaalit: Kts. Kastellin Collection valinnat

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Espoon kaupunki (09) 81621
Palvelut Saunalahden, Espoonlahden ja Kauklahden palvelut, Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v
Myyntihinta 499.000,00 €