Kohdetiedot

Omakotitalo 89.6 m² 4h, k, rt, s-os, erillinen wc + ulkovarasto, terassi, autokatos

Kalenteritie 26a 1, Lystimäki, Espoo

520.000,00 €

JUURI VALMISTUNUT!
LAPSIPERHEIDEN TOIVOMIA 1-TASOISIA LAMMI-KIVITALOJA LYSTIMÄKEEN

Nämä kompaktit 1-tasoiset omakotitalot täyttävät käytännöllisyyttä arvostavien lapsiperheiden toiveet. Tilaa on juuri sopivasti mukavaan yhdessäoloon ja makuuhuoneita kolmesta neljään. Aurinkoterassin suunta on länteen ja pihalla tilaa lasten leikeille. Viihtyisä naapurusto on lähellä kouluja ja päiväkoteja, Espoon monipuolisia palveluja, harrastuksia ja Keskuspuiston mahtavia ulkoilumaastoja.

PIENTALOJEN NAAPURUSTO
Suositulla Lystimäen pientaloalueella rakennetaan harvoin uusia kompakteja perheasuntoja. Tämä todella toivottu kahden kivitalon kokonaisuus sijoittuu 896 m2 tontille, ja kumpikin talo saa tontista itsenäisesti hoidettavan hallinta-alueen. Modernien talojen valkoisiin julkisivuihin tummat katot ja räystäät, ikkunakarmit ja muut yksityiskohdat antavat viimeistellyn ilmeen. Talojen pääsisäänkäynnin edustalla on lämmityspistokkeella varustettu autokatos ja tilava ulkovarasto. Talojen aurinkoterassit ja oleskelupihat katselevat ihanteellisesti etelään/länteen päivänpaisteen ja kesäisen ilta-auringon suuntaan.

KOMPAKTIKSI SUUNNITELTU
Yksitasoinen koti on helppo lapsiperheiden arjessa ja kokoaan tilavamman oloinen. Valloittavan avara olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhteinen kokonaisuus etelä/länsisuuntaan on raikas ja viihtyisä; iso pihaterassi jatkaa kesäkaudella oleskelutilaa. Moderni A la Carte -keittiö varustetaan mm. Mielen laadukkain kodinkonein ja kvartsityötasoin. Makuuhuoneet sijoittuvat eteisaulan äärelle. Talossa on kaksi erillis-wc:tä, kodinhoitohuoneesta on käynti terassille.

TURVALLINEN KIVITALO
Laadukkaasti rakennettu kivitalo on viisaan valinta: kivirunko ei lahoa eikä pala, sen sijaan se eristää tehokkaasti ääntä ja lämpöä. Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu, johon yhdistetään vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikki materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita ja lapsiperheen elämää kestäviä. Kokonaisuus on tyylikäs ja modernin perheen makuun sopiva.

HYVÄT PALVELUT LÄHELLÄ
Lystimäessä nautitaan monipuolisen ja sujuvan arjen parhaista mahdollisuuksista. Lähellä ovat Olarin koulu ja lukio, Päivänkehrän koulu (1-6 lk), Suurpellon monikansallinen koulu sekä Steiner-koulu. Keskuspuiston upeat liikuntapaikat ja ulkoilumahdollisuudet ovat nekin lähellä, samoin Ison Omenan ja Olarin palvelut ja metroasema.

Kohde on juuri valmistunut ja muuttamaan pääset vaikka heti.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Kalenteritie 26a 1
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 4h, k, rt, s-os, erillinen wc + ulkovarasto, terassi, autokatos
Asuinpinta-ala 89.6 m²
Kokonaispinta-ala 93.6 m²
Tilat / pinta-alat Asuintilat: olohuone, ruokailutila, keittiö, 3 x makuuhuone, eteinen, erillinen wc, pesuhuone/kodinhoitotila, sauna. Asuintilat 89,6m2. Muut tilat: ulkovarasto n. 4m2, autokatos.
Kerros 1
Rakennusvuosi 2020
Rakennusmateriaalit Lammi Lämpökivi LL400
Katon tyyppi/kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Keittiön varustetaso Keittiön kalusteet ovat A la Carten tehdasvalmisteisia standardikalusteita, joissa on maalatut ovet. Keittiön työtasot ovat kvartsia Warm White 20mm. Pesuallas Franke Box 110-50 yksialtainen. Kodinkoneet ovat valkoisia Mielen kodinkoneita. Keittiössä on vakiovarusteena keraaminen induktioliesitaso ja erillisuuni, integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylmäkalusteina on valkoiset täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Liesituuletin valkoinen lasi, rosteriputki.
Kylpyhuoneen varustetaso Pesuhuone on varustettu sadesuihkulla. Kodinhoitotilan työtasot ovat laminaattia ja varustetaan pesualtaalla. Kodinhoitotilassa on tilavaraus pyykinpesukone- ja kuivausrumpuyhdistelmälle.
Lisätiedot Kohde koostuu Espoon Lystimäen korttelissa 173 olevasta tontista 12 (Kalenteritie 26a, 02200 Espoo, 896 m2). Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella talojen 1 ja 2 kesken.

Kiinteistö

Kaupunginosa Lystimäki
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-22-173-12
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Tontin liikennöitävät pinnat ovat pääosin kivituhkaa. Nurmialueet mullataan ja asennetaan siirtonurmi. Piha-alueet rakennetaan asemapiirroksen mukaisesti. Pintamateriaalit: Keittiön, ruokailutilan, olohuoneen ja makuuhuoneiden lattiat päällystetään parketilla, saarni valkoiseksi sävytetty. Eteisen, saunan, pesuhuoneen/kodinhoitotilan ja wc:n lattiat laatoitetaan. Wc sekä eteinen hiekan värinen laatta. Kosteat tilat 10x10 laatta mustanharmaa. Asuinhuoneiden seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan valkoiseksi. Pesuhuone laatoitetaan, väri valkoinen, suihkujen taustat mustat. Saunan seinät paneloidaan. Wc:n seinät maalataan, väri valkoinen.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Espoon kaupunki (09) 81621
Palvelut Olarin ja Ison Omenan palvelut, Koulut: Päivänkehrän koulu (1-6lk), Olarin koulu ja lukio. Suurpellon monikansallinen koulu.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 520.000,00 €