Kohdetiedot

Paritalo 84.0 m² 3h, avokeittiö, erillinen wc, pesuhuone, sauna

Oksakarhinmäki 4 B, Latokaski, Espoo

229.000,00 €

Esittelyssä 31.05.2020 - klo 13:00 - 14:00
Huom! Esittelyaika on viitteellinen. Tervetuloa esittelyyn vain ennakkoon sovitusti ja terveenä. Esittelyt porrastetusti yksi perhe kerrallaan. Voit myös sopia yksityisesittelyn johonkin toiseen ajankohtaan. Note! This is not a public showing. Please, book your private showing time. Only one family at once. Thank you for understanding!
Huom! Esittelyaika on viitteellinen.
Tervetuloa esittelyyn vain ennakkoon sovitusti ja terveenä. Esittelyt porrastetusti yksi perhe kerrallaan. Voit myös sopia yksityisesittelyn johonkin toiseen ajankohtaan.

Note! This is not a public showing. Please, book your private showing time. Only one family at once. Thank you for understanding!

VALKOINEN REMONTOITU HUONEISTO
Koko ihana koti valkoista avaruutta tulvillaan. Ison olohuoneen yhteyteen avautuu tyylikäs avokeittiö ja tilava eteinen. Uusitussa erillis wc:ssä on pesukoneelle paikka. Yläkerrassa isot, valoisat makuuhuonee ja uusitut pesuhuone ja saunatilat.
Aurinkoiselle länsiterassille ja -pihalle paistaa aurinko aamusta iltaan. Lasten leikkipaikka on turvallisesti talon sisäpihalla, myytävän huoneiston vieressä.

PALVELUT JA KOULUT
Päiväkodit 300m-1,8km. Latokasken alakoulu ja Kantokasken alakoulu 400m. Yläkoulu, neuvola ja kirjasto Nöykkiönlaaksossa.
Bussit 159, 125N, 158K ja 125K päätepysäkki 100m. 542 K-marketilta 500m. K-market, pizzeria, kampaamo 400m.

LEIKKIPUISTOT JA METSÄISET MAASTOT
Leikkipuisto 400m, asukaspuisto 600m. Rauhallinen ja luonnonkaunis Latokaski on yksi Espoon suosituimmista ja rauhallisimmista lapsiperheiden pientaloalueista. Latokaskea ympäröivät luonnonkauniit metsä- ja peltoalueet. Omalta "ovelta" pääset parissa minuutissa valaistuille lenkkipoluille ja talvella laduille, jotka ovat yhteydessä keskuspuistoon.

Virustilanteen vuoksi yleisiä esittelyitä ei toistaiseksi järjestetä, joten ota yhteyttä ja sovi esittely!

Ohjeet yksityisesittelyyn
- Esittelyyn vain aikuiset (max. 2 henkilöä)
- Esittelyyn tullessa käytettävä käsidesiä, jota saa välittäjältämme
- Välittäjältämme saa tarvittaessa kertakäyttöiset suojahansikkaat
- Ettehän ole olleet ulkomailla edelliseen 14 vuorokauteen, eikä teillä ole flunssan oireita

Instructions for showing
- Adults only (max. 2 person)
- Everyone in each apartment should put antiseptic hand rub before entering
- You can get disposable gloves and antiseptic hand rub from our agent when needed
- You haven?t been abroad for the past 14 days and you have no symptoms of the flu.

Tiedustelut:
Esittelyvaraukset ja esitteet

Risto Pesola KiAT
Alueen asiantuntija vuodesta 1993
+358 400 544 866
risto.pesola@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Risto Pesola Alue-edustaja, KiAT 0400 544 866 risto.pesola@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Oksakarhinmäki 4 B
Kaupunginosa Latokaski
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 3
Tilakuvaus 3h, avokeittiö, erillinen wc, pesuhuone, sauna
Asuinpinta-ala 84.0 m²
Kerros 2-tasoinen
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Länteen omalle pihalle
Parveke Ei
Kuntoluokitus Hyvä
Kunto Hyvä
Keittiön varustetaso Jääkaappipakastin, keraaminen liesitaso, kiertoilmauuni, liesituuletin suodattimella, astianpesukone, halogeenivalot. Laminaattitasot.
Olohuoneen varustetaso Laminaattilattia, styroxkattopaneelit.
Makuuhuoneiden varustetaso Laminaattilattia. Kaapistot
Kylpyhuoneen varustetaso Uusittu pesuhuone: seinät laatoitettu, laattalattia, mukavuuslattialämmitys. Wc-istuin, peili, allaskaappi. Erillinen wc: wc-istuin, peili, allaskaappi, pesukoneliitäntä.
Oma sauna Uusittu. Iki-tornikiuas. Kyllä

Yhtiö

Taloyhtiön nimi As Oy Oksakarhi Bostads Ab
Rakennusvuosi 1977
Rakennusmateriaalit Betoni
Katon tyyppi/kate Tasa / huopa
Huoneistojen lukumäärä 22
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Painovoimainen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2007
Yhteiset tilat Huoneistokohtaiset lämpimät varastot.
Autopaikat Yksi pistokepaikka / hsto.
Suoritetut korjaukset Kaukolämpölaitteet -97, elementtisaumaukset -97, vesikattojen peruskorjaus -02, yläkerran ikkunat -05, alakerran ikkunat ja ulko-ovet -08, pesulatilat muutettu kuivatiloiksi (lämpimät varastotilat) -12, radonimureiden asennukset 15 kpl -14, elementtisaumaukset -15, uusittu leikkialueen kiipeilytorni ja siihen liittyvä alue -16, kaadettu puita -17, valokuitulaajakaista -17, viemäriputkistojen hoito aloitettu Protect Pipen tuotteilla -18, radonimurin asennus -18. Näille asunnoille maksetaan hyvitystä 50 euroa sähkökuluista tilikauden päättyessä.
Suunnitellut korjaukset Kunnossapitotarveselvitys tuleville vuosille: Piha: Aitojen korjauksia tarpeen mukaan, parkkipaikkojen asfaltointi, pihojen hulevesien ohjauksen parantaminen. Perustukset ja runko: Kunnon seuranta. Katto: Viallisten kattokaivojen kiinnitysten korjaus, hormien pellityksien tiivistysten korjaus viallisissa paikoissa. Märkätilat: Märkätilojen tilanteen seuraaminen. Lämmitysjärjestelmät: Ei tarvetta välittömille toimenpiteille. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Ei tarvetta välittömille toimenpiteille. Käyttövesiputkien kunnon kartoitus. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien pudistus. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Autopaikkojen sähkötolppien ja sähköautojen latauspisteen rakentamisen kartoitus. Mahdollinen rakentaminen asfaltoinnin yhteydessä.
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin pinta-ala 8046.20 m²
Lisätietoja As Oy Oksakarhin osakkeet ja tämä osakeryhmä eivät kuulu sähköiseen osakehuoneistorekisteriin. Osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 27.3.2017 päätettiin Elisan valokuitukaapelin tilaamisesta ja asuntokohtaisista maksuista. Asuntokohtainen maksu on 1.9.2017 alkaen 12 euroa/asunto/kk ja maksu peritään kaikilta käytöstä riippumatta. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 5.6.2018 päätettiin lainanlyhennysrahaston kartuttamisesta enintään osakkaiden maksamien pääomavastikkeiden lainanlyhennysosuuden ja osakaslyhennysten määrällä. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Taloyhtiön laajakaista tulee huoneistoihin puhelinpistokkeesta. Käyttöön tarvitaan VDSL modemi.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut K-market, pizzeria, kampaamo ja ravintola 300m. Neuvola, kirjasto ja hammashoitola Oxfotintiellä., Koulut: Latokasken ja Kantokasken alakoulut. Nöykkiön yläkoulu.
Liikenneyhteydet 542 Jorvi-Espoon keskus-Latokaski-Kattilalaakso-Kivenlahti-Espoonlahti-Soukanranta-Ala-Soukka. 159 Latokaskesta Matinkylään 15-30min välein ja linja 125K Olarin ja Niittykummun kautta Tapiolaan.

Kustannustiedot

Myyntihinta 229.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 268,80 EUR/kk
Kokonaisvastike 268,80
Vesimaksu 20,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 20.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut Autopaikka 5,00e / kk. Laajakaista 12,00e / kk.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 229.000,00 €