Kohdetiedot

Omakotitalo 137.0 m² 4h, k, rt, s-os, kph, khh, vh + 2 x var, viherhuone

Marjaniemenranta 35 B, Marjaniemi, Helsinki

1.295.000,00 €

AINUTLAATUISTA ETSIVÄN ARVOKOTI MARJANIEMENRANNASSA
Merellisessä Marjaniemessä rakennetaan harvoin aivan uutta. Kesien vehreys, naapuruston rauhallisuus, meren läsnäolo ja palvelujen läheisyys lupaavat arvoalueen asukkaille ensiluokkaista asumismukavuutta. Marjaniemenrannan ylärinteeseen valmistuu pian kaksi yksilöllistä hirsirunkoista taloa, joista A on paritalo ja B omakotitalo. Pihapiiriin on jo aiemmin valmistunut talo C.

TÄYDELLISEN HARMONIAN PUUTALOARKKITEHTUURIA
Näissä kodeissa luonnonmateriaalit, estetiikka ja funktionaalisuus yhdistyvät kauniisti harmoniaksi. Toteutuksessa puolestaan yhdistyvät ekologinen puurakentaminen ja teknologia, moderni suomalainen arkkitehtuuri ja parhaiden rakentajien käsityötaidot. Honkatalojen lamellihirsitalo rakennetaan ensiluokkaisesta puutavarasta. Yhdessä muiden muovittomien rakennusmateriaalien kanssa hirsirunko muodostaa terveellisen talon, jossa on hyvä asua ja helppo hengittää. Lattialämmityksenä toteutettu kaukolämmitys ja taloautomatiikka täyttävät nekin arvotalon ekologiset edellytykset.

UNIIKKI JA MODERNI
Kaksikerroksinen omakotitalo valmistuu rinnetontille ylimmäiseksi. Meren puoleisen julkisivun lasiseinät ja lasiliukuovet, taloa kehystävät terassialueet ja parvekkeet liittävät luonnon ja maiseman hurmaavasti kodin tunnelmaan. Taloa ympäröi kaunis yksityispiha, autopaikka on talon edustalla ja varasto sisäänkäynnin vieressä.
Talon arkkitehtuuri tulkitsee upeasti loftia: seinäpinnat puhdasta runkomateriaalia, paljon yhtenäistä korkeaa tilaa ja soljuvia siirtymiä toiminnoista seuraaviin. Olohuone, ruokailutila ja avokeittiö sekä yläkertakin liittyvät harmonisesti yhteen. Koko eteläjulkisivu on lasia, liukuovet avautuvat pergolaan ja isolle terassille, jossa ulkotakalle, uima-altaalle ja poreammeellekin on tilaa. Uima-altaan toteuttaminen on helppoa, sillä teknologia (läpiviennit, putkitus) asennetaan jo valmiiksi.

Modernin avokeittiön mittatilaustyönä valmistettu Opdeco-keittiökokonaisuus lupaa iloa, helppoutta ja inspiraatiota perheen kulinaarisiin hetkiin. Kodinhoitohuone on kylpyhuoneen vieressä, ja oman viinikellarinkin saa tilauksesta uima-altaan viereen kellaritilaan, jonne on erillinen käynti ulkoa. Kolmesta makuuhuoneesta kaksi on alakerrassa. Yläkerran master bedroom lupaa mukavuuden luksusta kahdelle. Sen lasiseinä katsoo olohuoneen yli merelle, vieressä avautuu oma länsiparveke sekä tilava vaatehuone. Yläkerrassa on myös tyylikäs saunaosasto sekä poreammemahdollisuudella varustettu vilvoitteluparveke merimaisemin. Tälle talolle on suunniteltu myös toinen upea tilaratkaisu, kysy lisää!

Viihtyisä ja rauhallinen Marjaniemi sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuolisista palveluista, metroasemasta, kouluista ja päiväkodeista sekä Itäväylästä ja Kehä I:stä. Bussipysäkille on 550 metriä ja harrastusmahdollisuudet merellisissä maisemissa vertaansa vailla. Lähettyvillä on useita pursiseuroja ja idyllinen Marjaniemen uimarantakin.
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400 416 130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Marjaniemenranta 35 B
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 4h, k, rt, s-os, kph, khh, vh + 2 x var, viherhuone
Asuinpinta-ala 137.0 m²
Kokonaispinta-ala 178.0 m²
Kerros 1
Rakennusvuosi 2020
Rakennusmateriaalit Honkatalojen 270mm paksua lamellihirttä
Katon tyyppi/kate Pulpetti/Bitumikermikatto
Lämmitys Kaukolämpö/vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2013
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Katso erillinen sisustussuunnitelma. Lattia laattaa.
Olohuoneen varustetaso Katso erillinen sisustussuunnitelma. Lattia laattaa.
Makuuhuoneiden varustetaso Katso erillinen sisustussuunnitelma. Lattia laattaa.
Kylpyhuoneen varustetaso Katso erillinen sisustussuunnitelma. Lattia laattaa.
Lisätiedot Kohde koostuu Helsingin kaupungin 45 kaupunginosassa korttelissa 14 olevasta tontista 13 (Marjaniemenranta 35, 00930 Helsinki). Tontin koko on 2335 m2. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella talojen A1, A2, B ja C kesken.

Kiinteistö

Kaupunginosa Marjaniemi
Kaupunki Helsinki
Kiinteistötunnus 91-45-14-13
Rasitteet/oikeudet Hallinnanjakosopimus 13.12.2017.
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Optio autotallille joko 18m2 (lisähinta 45.000 euroa) tai 31,5m2 (lisähinta 70.000 euroa).

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Palvelut Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuoliset palvelut., Koulut: Alakoulut: Roihuvuoren ala-asteen koulu ja Itäkeskuksen peruskoulu. Yläkoulut: Porolahden peruskoulu, Helsingin kielilukio, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Bussit, metro Herttoniemestä ja Itäkeskuksesta.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 1.295.000,00 €