Kohdetiedot

Paritalo 152.0 m² 3h, k, rt, s-os, kph, khh, vh, 2 x wc + autotalli, varasto, viherhuone

Marjaniemenranta 35 A 1, Marjaniemi, Helsinki

1.190.000,00 €

AINUTLAATUISTA ETSIVÄN ARVOKOTI MARJANIEMENRANNASSA
Merellisessä Marjaniemessä rakennetaan harvoin aivan uutta. Kesien vehreys, naapuruston rauhallisuus, meren läsnäolo ja palvelujen läheisyys lupaavat arvoalueen asukkaille ensiluokkaista asumismukavuutta. Marjaniemenrannan ylärinteeseen valmistuu pian kaksi yksilöllistä hirsirunkoista taloa, joista A on paritalo ja B omakotitalo. Pihapiiriin on jo aiemmin valmistunut talo C.

TÄYDELLISEN HARMONIAN PUUTALOARKKITEHTUURIA
Näissä kodeissa luonnonmateriaalit, estetiikka ja funktionaalisuus yhdistyvät kauniisti harmoniaksi. Toteutuksessa puolestaan yhdistyvät ekologinen puurakentaminen ja teknologia, moderni suomalainen arkkitehtuuri ja parhaiden rakentajien käsityötaidot. Honkatalojen lamellihirsitalo rakennetaan ensiluokkaisesta puutavarasta. Yhdessä muiden muovittomien rakennusmateriaalien kanssa hirsirunko muodostaa terveellisen talon, jossa on hyvä asua ja helppo hengittää. Lattialämmityksenä toteutettu kaukolämmitys ja taloautomatiikka täyttävät nekin arvotalon ekologiset edellytykset.

LAATUTIETOISEN UNELMA
Luonnonvalo ja minimalistinen design kietoutuvat tässä interiöörissä kauniisti yhteen. Vapaa tila soljuu esteettä, kuten olohuoneen upea merinäkymäkin osaksi kodin tunnelmaa. Aamut, päivät, illat ja yöt, meren ja taivaan sävyt, eri vuodenajat piirtävät kuvaansa kodin maisematauluksi. Elävä tuli olohuoneen ja terassinkin tulisijassa antaa kauniin lisänsä viihtyisyyteen, ja joogahetkiin täydellisen parven saa tilauksesta omien aamujen iloksi.

Upean korkean olohuoneen rinnalla on ison ruokapöydän paikka ja avokeittiö, jonka keittosaarekkeen äärestä kokki voi samalla nauttia merimaisemista tai seurustella sohvilla tai ruokapöydän ääressä viihtyvien kanssa. Mittatilaustyönä valmistettu Opdeco-keittiökokonaisuus lupaa iloa, helppoutta ja inspiraatiota perheen kulinaarisiin hetkiin.

Master bedroomin mukavuuksiin kuuluvat iso vaatehuone, ovi suoraan saunatiloihin sekä koko eteläseinän kokoinen maisemaikkuna. Lasiliukuovi avautuu suoraan terassille ja omalle nurmipihalle, uima-altaan toteuttamista varten on jo teknologia (läpiviennit, putkitus) täysin valmiiksi asennettu. Terassilla on takkavaraus ja tilaa ison seurueen ruokapöydälle, keittiöpuutarha kukoistaa talon länsipuolella. Toinen makuuhuone on pohjoisen puolella ja suihkulla varustettu kylpyhuone aulan yhteydessä.

Viihtyisä ja rauhallinen Marjaniemi sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuolisista palveluista, metroasemasta, kouluista ja päiväkodeista sekä Itäväylästä ja Kehä I:stä. Bussipysäkille on 550 metriä ja harrastusmahdollisuudet merellisissä maisemissa vertaansa vailla. Varaa ykstyisesittely!
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400 416 130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Marjaniemenranta 35 A 1
Huoneiden lukumäärä 3
Tilakuvaus 3h, k, rt, s-os, kph, khh, vh, 2 x wc + autotalli, varasto, viherhuone
Asuinpinta-ala 152.0 m²
Kokonaispinta-ala 191.0 m²
Kerros 1
Rakennusvuosi 2020
Rakennusmateriaalit Honkatalojen 270mm paksua lamellihirttä
Katon tyyppi/kate Pulpetti/Bitumikermikatto
Lämmitys Kaukolämpö/vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2013
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Katso erillinen sisustussuunnitelma. Lattia laattaa.
Olohuoneen varustetaso Katso erillinen sisustussuunnitelma. Lattia laattaa.
Makuuhuoneiden varustetaso Katso erillinen sisustussuunnitelma. Lattia laattaa.
Kylpyhuoneen varustetaso Katso erillinen sisustussuunnitelma. Lattia laattaa.
Lisätiedot Kohde koostuu Helsingin kaupungin 45 kaupunginosassa korttelissa 14 olevasta tontista 13 (Marjaniemenranta 35, 00930 Helsinki). Tontin koko on 2335 m2. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella talojen A1, A2, B ja C kesken.

Kiinteistö

Kaupunginosa Marjaniemi
Kaupunki Helsinki
Kiinteistötunnus 91-45-14-13
Rasitteet/oikeudet Hallinnanjakosopimus 13.12.2017.
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Optio autotallille joko 18m2 (lisähinta 45.000 euroa) tai 31,5m2 (lisähinta 70.000 euroa).

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Palvelut Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuoliset palvelut., Koulut: Alakoulut: Roihuvuoren ala-asteen koulu ja Itäkeskuksen peruskoulu. Yläkoulut: Porolahden peruskoulu, Helsingin kielilukio, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Bussit, metro Herttoniemestä ja Itäkeskuksesta.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 1.190.000,00 €