Kohdetiedot

Omakotitalo 201.2 m² Oh, rt, k, 5h, vh, 3 x wc, kph, aula, s-os, th + at, var, tekn. tila

Horsmakuja 4, Marjaniemi, Helsinki

1.490.000,00 €

EDUSTUSLUOKAN MUKAVUUTTA MARJANIEMEN HUIPULLA

Korkeatasoista arkkitehtuuria ja modernia asumismukavuutta arvostavalle tämä omakotitalo on täydellinen. Rinnetaloa kehystävät isot aurinkoiset terassit, tyylikkäät istutukset, portaat ja kulkualueet; yläpihalla on lisäksi leikkimökki ja tasaista nurmikkoa. Talossa on kaukolämpö kauttaaltaan mukavalla lattialämmityksellä toteutettuna. Kotiosoite viihtyisässä ja arvostetussa Marjaniemessä lupaa myös meren ja monipuolisten palvelujen läheisyyttä.

TERASSEJA JA PARVEKKEITA
Upea rinnetontti on antanut suunnittelulle komeat puitteet. Etupihan ison autotallin katolla on iso terassi, joka jatkuu talon länsijulkisivun kautta eteläisen julkisivun levyiseksi. Yläpihan puolella osa terassista on lasitettu, ja sen yläpuolella on päämakuuhuoneen oma terassiparveke. Toiselle terassiparvekkeelle on käynti kahdesta muusta makuuhuoneista ja kylpyhuoneestakin. Pihaa kehystää kivimuuri, joka on osittain luonnonkiveä. Rauhallisessa pikkukadun naapurustossa on eri-ikäisiä marjaniemeläistaloja ja kaunista vehreyttä kesäisin.

VALON INTERIÖÖRI
Valoisasta eteisaulasta avautuu näkymä niin ikään valoisiin oleskelutiloihin. Kahden kerroksen korkuinen avoin tila, yläpihalle antava korkea ikkunaseinä ja valkoinen kiertoilmatakka tyylittelevät olohuoneen design-henkeä. Olohuoneesta ja viereisestä tv-huoneesta on käynti terassille. Ruokailutila sijoittuu ikkunoiden ääreen ja tilava keittiö omaan kulmaukseensa. Modernit kaapistot ja kivitasot, keittiökoneet/varusteet viinikaappeineen ja lautaslämmittimineen täyttävät vaativankin keittiömestarin toiveet. Eteisaulan yhteydessä on omalla varastolla varustettu työ/makuuhuone.

MAKUUHUONEET TERASSIPARVEKKEIN
Ylimmässä kerroksessa päämakuuhuoneen ylellisyyksiin kuuluvat iso vaatehuone, privaatti wc ja upea terassiparveke. Kylpyhuoneesta ja kahdesta muusta makuuhuoneesta on käynti etupihan puoleiselle terassiparvekkeelle. Valossa kylpevä lasikaiteinen yläaula liittyy 2-kerroksen korkuiseen olohuoneeseen ja katselee sen ikkunoista yläpihan maisemiin.

KUNTOILUA JA SPA-TUNNELMAA
Kellarin harrastehuone sopii kuntosaliksi. Saunaosastolla on pukuhuone, pikkuvessa, sadesuihkut ja poreamme sekä uniikki sauna Magnum-pilarikiukaineen. Takkahuoneessa tunnelmoidaan kiertoilmatakan äärellä ja vilvoitellaan pikkuterassilla. Lenkiltä ja pihaleikeistä tullaan suoraan kodinhoitohuoneeseen pyykkihuoltoon. 2-paikkaisessa autotallissa on öljynerotuskaivo ja varasto sekä sisäyhteys kellarikerrokseen.

HYVÄ SIJAINTI
Marjaniemessä nautitaan asumisen rauhasta, upeista ulkoilumahdollisuuksista ja hyvien palvelujen läheisyydestä. Muutaman kilometrin säteellä on useita päiväkoteja sekä Roihuvuoren ja Itäkeskuksen alakoulut, yläkouluista Porolahden peruskoulu, Helsingin kielilukio sekä Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio. Bussiyhteys (180 m) on Itäkeskuksen ja Herttoniemen/Siilitien metroasemille sekä kauppakeskuksiin. Itäväylälle ja Kehä I:lle on lyhyt matka.
Tervetuloa ihastumaan!
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400 416 130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Kustannustiedot

Lämmityskustannukset 261.33 EUR/kk
Kiinteistövero 2054.05 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennus

Osoite Horsmakuja 4
Huoneiden lukumäärä 6
Tilakuvaus Oh, rt, k, 5h, vh, 3 x wc, kph, aula, s-os, th + at, var, tekn. tila
Asuinpinta-ala 201.2 m²
Kokonaispinta-ala 353.0 m²
Tilat / pinta-alat Rakennuslupa-asiakirjojen mukaiset pinta-alat: Huoneistoala: 1 krs 116,6m2, 2 krs 76,2m2, kellari 8,4m2. Kerrosala 250mm seinävahvuudella: 1 krs 127,9kem2, 2 krs 87,5kem2, kellari 9,7kem2, autotalli 42,9kem2. Lasikuisti 21kem2. Kokonaisala: 1 krs 134,8m2, 2 krs 94,4m2, kellari 128m2, autotalli 44,9kem2.
Kerros 3
Rakennusvuosi 2013
Rakennusmateriaalit Kivi/betoni (Lammin harkko)
Katon tyyppi/kate Pulpetti/pelti
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma, LTO
Energiatodistus Ei ole
Energialuokka
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Valkoiset/pähkinän sävyiset kaapistot, mustat graniittitasot. Whirlpoolin integroidut jääkaappi, pakastin ja astianpesukone. Siemensin viinikaappi. 2 x erillisuuni, induktioliesitaso. Lautaslämmitin. Lapetekin liesituuletin. Keittiön lattia laattaa. Kellarikerroksessa Festivon kotikylmiö.
Olohuoneen varustetaso Valkoinen kiertoilmatakka. Lattia Timberwisen tammiparkettia.
Makuuhuoneiden varustetaso 2 krs: 3 x makuuhuone/lattia parkettia. Säilytystilat: kaapistot, vaatehuone. 1 krs: työ-/makuuhuone ja kirjastohuone/lattia parkettia.
Kylpyhuoneen varustetaso 2 krs: kylpyhuone/2 x pesuallas, allaskaappi, peili, wc-istuin, sadesuihku, suihkuseinä, Unidrain -lattiakaivo. Erillinen WC/wc-istuin, pesuallas, peili. 1 krs: WC/wc-istuin, pesuallas, peili. Kellarikrs: pesuhuone/2 x sadesuihku, kylpyamme, pyyhekuivain, Unidrain -lattiakaivo, pesuallas. WC/pesuallas, allaskaapit, peili, wc-istuin. Kodinhoitohuone/kaapistot, pesuallas, Siemensin pyykinpesukone ja kuivausrumpu, kuivauskaappi. Kosteiden tilojen lattia laattaa.

Kiinteistö

Kaupunginosa Marjaniemi
Kaupunki Helsinki
Kiinteistötunnus 91-45-16-5
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Kellarikerroksessa takkahuone/kiertoilmatakka. Lattia laattaa. Kuntoiluhuone/kaapistot. Lattia laminaattia. Terassilasitus, parveke osittain lasitettu. Kahden auton autotalli. Autotallissa öljynerotuskaivo ja pesuallas.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Palvelut Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuoliset palvelut., Koulut: Alakoulut: Roihuvuoren ala-asteen koulu ja Itäkeskuksen peruskoulu. Yläkoulut: Porolahden peruskoulu, Helsingin kielilukio, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Bussit, metro Herttoniemestä ja Itäkeskuksesta.
Myyntihinta 1.490.000,00 €