Kohdetiedot

Erillistalo 111.0 m² 4h, k, kph, s, khh, erillinen wc + varasto, autokatos

Lehmustie 8 A, Nöykkiö, Espoo

549.000,00 €

Kaksi uuttaa omakotitaloa Nöykkiöön! Rakentaminen käynnissä.
Kahdelle espoolaisperheelle tämä on loistotilaisuus toteuttaa unelma uudesta kodista. Kahden yksitasoisen erillistalon rakentaminen on alkanut keväällä
2020 ja muuttopäivä on 11-12/2020. Talot ovat samanlaisia - kummankin talon isäntäväki toki pääsee itse vaikuttamaan moniin yksityiskohtiin ja materiaalivalintoihin rakentamisaikataulun puitteissa. Yhtiöjärjestyksen liitekartan mukaisesti kummallakin talolla on oma piha-alue, jolla on tilaa niin yhdessäoloon ja leikkeihin kuin viherpeukalon kesäisiin harrasteisiinkin. Kotiosoite on mitä parhain: rauhallisella pientaloalueella lähellä monipuolisia palveluita!

LUOTETTAVAA AVAIMET KÄTEEN -RAKENTAMISTA
Näissä taloissa lapsiperheen on mukavaa asua koko lasten kasvuiän vauvoista teineiksi ja nuoriksi aikuisiksi. Tilaratkaisut on mietitty käytännöllisyyden ja viihtyisyyden periaattein: kompakti yksikerroksinen talo on todellista pinta-alaansa tilavamman oloinen. Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on iso vaatehuone ja kaksi lastenhuonetta sijoittuu aulan äärelle. Viihtyisässä ja valoisassa olohuoneen, ruokailutilan ja avokeittiön kokonaisuudessa on tilaa yhdessäoloon ja käynti isolle oleskeluterassille ja pihalle. Saunatiloissa on kaksi suihkua, wc-istuin, pesutorni ja haapalauteinen
löylyhuone. Pikkuvessa on lisäksi erikseen. Autokatoksen yhteydessä on ulkoiluvälinevarasto ja etupihalla paikka toisellekin autolle.
menttirungot asennetaan tontilla ja talot rakennetaan muilta osin aitona timpurintyönä paikan päällä valmiiksi. Viistokattoiset ja vaakapaneloidut julkisivut ja tummasävyiset detaljit sopivat kauniisti pientalojen naapurustoon. Sisustussuunnittelusta (materiaalit, sävykokonaisuudet, varusteet, kiintokalusteet) vastaa niin ikään rakennusliikkeen oma sisustussuunnittelija, jonka kanssa voi tuumailla yksityiskohtia ja sävykokonaisuuksia.

MATERIAALEISTA MIELUISIMMAT
Avaimet käteen -valmiissa kodissa laadukkaat materiaalit ja varusteet lupaavat lapsiperheessä huoletonta arkea ja pitkää käyttöikää. Avokeittiössä on A La Carte -kalusteet ja AEG-kodinkoneet. Keittiökalusteet ja muut säilytyskaapistot toimittaa Espoon Keittiömaailma. Moderniin talotekniikkaan kuuluu mm. vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja energiaa säästävä led-valaistus.

LÄHELLÄ KAIKKEA
Pientalojen naapurusto on hyvien palvelujen ja luonnon äärellä. Nöykkiön, Eestinmalmin ja Eestinlaakson alueella on useita päiväkoteja, leikkipuistoja sekä suomen- ja ruotsinkielisiä kouluja ala- ja yläasteikäisille. Espoonlahden lukioon ja harrastusmahdollisuuksiin on n. 3 km. Kauppakeskus Liilaan on vain 500 metriä ja Isoon Omenaan noin 4 km. Bussipysäkiltä (270 m) pääsee sujuvasti Espoonlahteen ja Ison Omenan metroasemalle.
RS-kohde, RS-pankki Someron Säästöpankki.
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400 416 130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Lehmustie 8 A
Kaupunginosa Nöykkiö
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 4h, k, kph, s, khh, erillinen wc + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala 111.0 m²
Muu ala 4.9
Kerros 1
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Kaikkiin ilmansuuntiin, piha pääosin lounaaseen
Parveke Ei
Keittiön varustetaso A la Carte -keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan
Olohuoneen varustetaso Parla parketti tammi soprano 3s tai vastaava
Makuuhuoneiden varustetaso Parla parketti tammi soprano 3s tai vastaava
Kylpyhuoneen varustetaso Lattialaatta Reflex 10x10 antrasiitti. Seinälaatta Lumi 30x60, valkoinen matta. Tehoste Hystoni ceppa di gre 30x60 antrasiitti. Katto lämpökäsiteltyä haapaa. Hanat Oras Optima 2790.
Oma sauna Lattialaatta Reflex 10x10 antrasiitti. Seinät, katto ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa. Harvia Cilindro PC70 kiuas. Kyllä

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Lehmustie 8
Rakennusvuosi
Rakennusmateriaalit
Katon tyyppi/kate
Huoneistojen lukumäärä 2
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu Nibe F470
Ilmanvaihto Koneellinenn tulo- ja poisto, LTO
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Autopaikat 4
Tontin pinta-ala 1259.00 m²

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Kauppakeskus Liila, Suomenojan ja Espoonlahden palvelut., Koulut: Martinkallion koulu (1-9lk), ruotsinkielinen Finno skola (1-6lk). Espoonlahdessa lukio ja ruotsinkielinen yläkoulu. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Bussit Isoon Omenaan, Espoonlahteen, Tapiolaan.

Kustannustiedot

Myyntihinta 549.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 213,00 EUR/kk
Kokonaisvastike 213,00
Vesimaksun lisätiedot Mittarin mukaan
Muut maksut Talous- ja lämmityssähkö kulutuksen mukaan.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 549.000,00 €