Kohdetiedot

Paritalo 98.0 m² 4h, k, 2 x vh, erill.wc, s

Oksakarhinmäki 4 K, Latokaski, Espoo

269.000,00 €

SUNNUNTAIN ESITTELY ON PERUTTU!
Hyväkuntoinen, avara koti lapsiystävällisellä Latokasken alueella.

Alakerrassa on keittiö, todella tilava olohuone, josta käynti omalle länsipihalle, sekä wc, jossa on pesukoneliitäntä.
Yläkerrassa on kolme isoa makuuhuonetta ja saunatilat.
Molemmissa kerroksissa on vaatehuone.

KOULUT JA PALVELUT

Alueella on useita päiväkoteja ja vireästi toimiva asukaspuisto. Latokasken ja Kantokasken alakoulut opettavat alueen lapsia. Nöykkiön yläkouluun n. 1km.
Nöykkiön koulun vierestä löytyy kirjasto, neuvola, hammashoitola ja K-market.
Lähin K-market, kampaamo ja pizzeria n. 400m.

METSÄISET MAASTOT ULKOILUUN

Latokaski on luonnonläheinen pientaloalue.
Melkein kotiovelta alkavat mahtavat ulkoilumaastot lenkkeilijöille ja koiran ulkoiluttajille. Talvella hiihtäjille valaistut hiihtoladut keskuspuiston maisemissa. Marjastajille ja sienestäjille metsä vieressä antaa satoaan.

Viirustilanteen vuoksi yleisiä esittelyitä ei toistaiseksi järjestetä, joten ota yhteyttä ja sovi yksityisesittely!

OTA YHTEYTTÄ!
Suvi Verainen 0400-484891
suvi.verainen@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Suvi Verainen KiAT 0400 484 891 suvi.verainen@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Oksakarhinmäki 4 K
Kaupunginosa Latokaski
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 4h, k, 2 x vh, erill.wc, s
Asuinpinta-ala 98.0 m²
Kerros 2-tasoinen
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Itä/länsi
Parveke Ei
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Keittiö on remontoitu vuonna 2012. Varusteina on valkoiset kaapistot, vuonna 2020 vaihdetut kauniit laminaattitasot, Samsungin vuonna 2017 uusittu jääkaappipakastin, Boschin vuonna 2017 uusittu astianpesukone, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella ja vuonna 2020 uusittu induktioliesitaso sekä erillisuuni kiertoilmatoiminnoin.
Olohuoneen varustetaso Avara, iso olohuone, josta käynti länsipihalle. Lattia laminaattia, seinät on maalattu.
Makuuhuoneiden varustetaso Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja vaatehuone. Lattia laminaattia, seinät on maalattu.
Kylpyhuoneen varustetaso Alakerrassa on erillinen wc. Yläkerrassa on saunatilat. Alakerran wc:ssä on pesukoneliitäntä. Yläkerran saunatiloissa on wc-istuin.
Oma sauna Kyllä
Lisätiedot Rauhallisella alueella koulujen, päiväkotien ja mahtavien ulkoilumaastojen läheisyydessä.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi As Oy Oksakarhi Bostads Ab
Rakennusvuosi 1977
Rakennusmateriaalit Betoni
Katon tyyppi/kate Tasa / huopa
Huoneistojen lukumäärä 22
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Painovoimainen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2007
Yhteiset tilat Huoneistokohtaiset lämpimät varastot.
Autopaikat Yksi pistokepaikka / hsto.
Suoritetut korjaukset Kaukolämpölaitteet -97, elementtisaumaukset -97, vesikattojen peruskorjaus -02, yläkerran ikkunat -05, alakerran ikkunat ja ulko-ovet -08, pesulatilat muutettu kuivatiloiksi (lämpimät varastotilat) -12, radonimureiden asennukset 15 kpl -14, elementtisaumaukset -15, uusittu leikkialueen kiipeilytorni ja siihen liittyvä alue -16, kaadettu puita -17, valokuitulaajakaista -17, viemäriputkistojen hoito aloitettu Protect Pipen tuotteilla -18, radonimurin asennus -18. Näille asunnoille maksetaan hyvitystä 50 euroa sähkökuluista tilikauden päättyessä.
Suunnitellut korjaukset Kunnossapitotarveselvitys tuleville vuosille: Piha: Aitojen korjauksia tarpeen mukaan, parkkipaikkojen asfaltointi, pihojen hulevesien ohjauksen parantaminen. Perustukset ja runko: Kunnon seuranta. Katto: Viallisten kattokaivojen kiinnitysten korjaus, hormien pellityksien tiivistysten korjaus viallisissa paikoissa. Märkätilat: Märkätilojen tilanteen seuraaminen. Lämmitysjärjestelmät: Ei tarvetta välittömille toimenpiteille. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Ei tarvetta välittömille toimenpiteille. Käyttövesiputkien kunnon kartoitus. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien pudistus. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Autopaikkojen sähkötolppien ja sähköautojen latauspisteen rakentamisen kartoitus. Mahdollinen rakentaminen asfaltoinnin yhteydessä.
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin pinta-ala 8046.20 m²
Lisätietoja As Oy Oksakarhin osakkeet ja tämä osakeryhmä eivät kuulu sähköiseen osakehuoneistorekisteriin. Osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 27.3.2017 päätettiin Elisan valokuitukaapelin tilaamisesta ja asuntokohtaisista maksuista. Asuntokohtainen maksu on 1.9.2017 alkaen 12 euroa/asunto/kk ja maksu peritään kaikilta käytöstä riippumatta. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 5.6.2018 päätettiin lainanlyhennysrahaston kartuttamisesta enintään osakkaiden maksamien pääomavastikkeiden lainanlyhennysosuuden ja osakaslyhennysten määrällä. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä ylimääräinen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Taloyhtiön laajakaista tulee huoneistoihin puhelinpistokkeesta. Käyttöön tarvitaan VDSL modemi.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Espoon kaupunki p.09-81621
Palvelut Lähikauppa K-market 400m, Nöykkiön K-market 1km, Finnoontiellä K-supermarket ja S-market 1km. Alueella myös kampaamo, pizzeria, ravintola 400m., Koulut: Alueella on Latokasken ja Kantokasken alakoulut ja useita päiväkoteja. Nöykkiön yläkoulu 1km. Perheen pienimmille on alueella vireä asukaspuisto.
Liikenneyhteydet 542 Jorvi-Espoon keskus-Latokaski-Kattilalaakso-Kivenlahti-Espoonlahti-Soukanranta-Ala-Soukka. 159 Latokaskesta Matinkylään 15-30min välein ja linja 125K Olarin ja Niittykummun kautta Tapiolaan.

Kustannustiedot

Myyntihinta 269.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 313,60 EUR/kk
Kokonaisvastike 313,60
Vesimaksu 20,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 20.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut Autopaikka 5EUR/kk, laajakaista 12EUR/kk.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 269.000,00 €