Kohdetiedot

Omakotitalo 239.0 m² 5h, k, rt, s-os, 2 x kph, 2 x erill. wc, 3 x vh + autotalli, ulk.var./tekn. tila, var.

Liinasaarentie 17 B, Westend, Espoo

1.585.000,00 €

MODERNEJA MAALÄMPÖTALOJA ARVOKOTIEN WESTENDIIN
Westendin arvokotien naapurustoon valmistuu kesällä 2021 kolme ensiluokkaista omakotitaloa. Arkkitehtitoimisto Pet Michaelin upea asuntoarkkitehtuuri, ekologinen maalämpö ja ensiluokkaiset materiaalit lupaavat tuleville isäntäperheille parasta asumismukavuutta. Westendiläisittäin luvassa on myös puutarhakaupunginosan viihtyisää eleganssia, monipuolisten palvelujen läheisyyttä ja vuoden jokaisena päivänä valloittavaa merellisyyttä. Rakennustyöt aloitettu 5/2020.

YKSILÖLLINEN DESIGN
Kaksikerroksiset talot sijoittuvat rinnakkain yhteiselle tontille, ja jokainen talo saa käyttöönsä aidan kehystämän nurmipihan. Yksilöllisissä taloissa on tilaratkaisun yhteinen perusidea. Kolmesta valmiiksi suunnitellusta pintojen/materiaalien värimaailmasta kodinostaja voi valita itselleen mieluisimman.

SPA JA TERASSIPIHA
Pääsisäänkäynti avautuu alakertaan, jonne on käynti myös sisäkautta autotallista. Arkiolohuoneen yksi terassiovi avautuu liukulasitetulle terassille ja toinen sivuterassin puolelle. Arkiolohuoneen päädyn voi väliseinällä jakaa lisähuoneeksi. Spa/saunaosastolla on amme ja sadesuihkut, erillinen wc ja lasiseinä saunan puolella. Etäohjattava tornikiuas lupaa muhevan kosteat löylyt. Lisäksi alakerrassa sijaitsevat kuraeteisellä varustetut kodinhoito-/tekniset tilat, ulkoiluvälinevarasto ja autotallivarasto.

TILAA YHDESSÄOLOON
Yläkerran oleskelutila aateloi kodin: ihanaa luonnonvaloa ja pihavehreyden läsnäoloa isosta maisemaikkunasta, interiööriin täydellisesti istuvaa Poggenpohl-keittiödesignia ? ja paljon tilaa perheen viihtymiselle, isolle ruokapöydälle ja lempisohville. Tyylikkään takan saa lisätilauksesta. Lähes koko parvekeseinä on ikkunapintaa, ja lasiliukuoven avaamalla olohuone ja lasikaiteinen terassiparveke yhdistyvät kesäiseksi kokonaisuudeksi. Oleskelutilojen lisäksi yläkerrassa sijaitsevat päämakuuhuone omine vaatehuoneineen ja kylpyhuoneineen sekä 1?2 makuuhuonetta, joiden käytössä on yhteinen kylpyhuone ja vaatehuone.

MODERNIA TALOTEKNIIKKAA
Moderni talotekniikka on perusta edullisille asumiskustannuksille ja asumismukavuudelle. Maalämpö liitetään vesikiertoiseen lattialämmitykseen, lisäksi taloissa on koneellinen ilmanvaihto ja hukkalämpöä tehokkaasti hyödyntävä LTO-laite. Talojen runko muurataan
pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetystä eristeharkosta, mikä puolestaan lupaa tehokasta lämmön- ja ääneneristystä sekä turvallisuutta: kivirunko ei pala eikä homehdu.

SIJOITUS ELÄMÄNLAATUUN JA ASUNTOVARALLISUUTEEN
Uusi upea omakotitalo Westendissä lupaa mukavaa elämää ja varmuutta arvonsa säilyttävästä valinnasta. Merellisyys rantaraitteineen, venesatamineen ja ulkoilumahdollisuuksineen on westendiläisten jokapäiväinen ilo. Lapsiperheet arvostavat myös hyvämaineisia kouluja
sekä suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä päiväkoteja. Sijainti on käytännöllisesti lähellä Länsiväylää ja Tapiolaa, hyvien bussiyhteyksien ja pyöräilyreittienkin äärellä.
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400 416 130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Liinasaarentie 17 B
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h, k, rt, s-os, 2 x kph, 2 x erill. wc, 3 x vh + autotalli, ulk.var./tekn. tila, var.
Asuinpinta-ala 239.0 m²
Kokonaispinta-ala 239.0 m²
Kerros 2
Rakennusvuosi 2021
Rakennusmateriaalit Lakan Betonin EKO 380P grafit-eristeharkko
Katon tyyppi/kate Pulpetti/huopa
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Kts. kalusteliite
Olohuoneen varustetaso Kts. erillinen sisustussuunitelma.
Makuuhuoneiden varustetaso Kts. erillinen kaluste- ja sisustussuunnitelma.
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. erillinen kaluste- ja sisustussuunnitelma
Lisätiedot Tontti jaetaan hallinnanjaksopimuksella talojen A, B ja C kesken. Jokainen määräosan omistaja hallitsee omaa aluettaan ja yhteiseen hallintaan tulee ajoliittymä tontille ja jäteaitaus. Talon B hallinta-alueen pinta-ala on 322m2. Kaupantekotilaisuudessa tehdään kiinteistökauppa tonttiosuudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen (avaimet käteen) Länsi-Espoon Rakennus Oy:n kanssa (Kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja.

Kiinteistö

Kaupunginosa Westend
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-13-32-10
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan

Asuinalue

Palvelut Tapiolan hyvät palvelut., Koulut: Westendinpuiston koulu (1-6lk) ja päiväkoti. Tapiolan yläkoulut ja lukiot. Westends Daghem.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Tapiolan metroasemalle. Bussit Westendinsolmusta.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 1.585.000,00 €