Kohdetiedot

Omakotitalo 194.2 m² 2 x oh, 4 x mh, k, rt, s, ph, khh, 3 x wc, 2 x kph + tekn.tila/varasto, pyörävarasto

Marjaniemenranta 14 B, Marjaniemi, Helsinki

1.245.000,00 €

PARASTA ARVOSTAVAN KOTI OMALLA KAUNIILLA MERENRANTATONTILLA

Tämä varta vasten aurinkoiselle merenrantatontilleen suunniteltu rinnetalo on valmiina tulevan kesän iloihin: on merellinen upea avoterassi grilleineen, lasitettu terassi yhteisiin illanviettoihin, rantaan yltävä tasainen nurmipiha pallopeleihin ja meri, jonka laineille voi milloin tahansa lähteä suppailemaan. Hienokuntoinen talo tarjoaa uudelle omistajaperheelleen todellista elämänlaatua rauhallisen, vehreän ja arvostetun Marjaniemenrannan ykkösrivissä.

TYYLIKÄSTÄ YKSITYISYYTTÄ
Rinnetalon etupiha on kadulle päin huoliteltu ja aidan rajaama, kaksipaikkainen autokatos on katutasossa ja sisäänkäynti talon 2. kerrokseen. Meren puoleinen iso nurmipiha 1. kerroksen terassialueineen on puolestaan täydellisesti suojassa kadun suuntaan, ja maisema avautuu esteettä omaan merimaisemaan. Tämä valloittava kokonaisuus on merellisten arvokotien aatelia, johon investointi merkitsee palkitsevaa sijoitusta elämänlaatuun ja asuntovarallisuuteen.

LUONNONVALOA MERIMAISEMIN
Pääsisäänkäynti avautuu yläkerran eteisaulaan ja arkiolohuoneeseen, jonka lasikaiteen läpi ja yli avautuu edelleen alakerran täyskorkean eteläseinän maisemaikkunat. Lisäksi yläkerrassa sijaitsevat kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneen ihanuuksiin kuuluvat merinäköalat sekä oma suihkullinen kylpyhuone ja vaatehuone. Kaksi muuta yläkerran makuuhuonetta jakavat yhteisen suihkullisen kylpyhuoneen. Neljäs makuuhuone on alakerrassa.

KAUNISTA TARKOITUKSENMUKAISUUTTA
Erikoiskohteiden suunnittelijana ansioituneen arkkitehti SAFA Jukka Sirenin suunnittelema talo ammentaa ainutlaatuisuutensa merellisyydestä. Osin täyskorkea olohuone upeine ikkunoineen, muutaman porrasnousun ylempänä sijaitseva ruokailutila niin ikään merimaisemineen ja takkoineen sekä valoisa avokeittiö luovat viihtymään kutsuvan interiöörin. Täällä nautitaan yhdessä tekemisestä ja olemisesta ? ruokailutilan edustan lasitetulle terassille katetaan niin vappubrunssit, rapujuhlat kuin venetsialaisetkin. Aurinkoinen avoterassi ulottuu eteläjulkisivulta saunan ovelle saakka, viihtyisien saunatilojen yhteydessä on kodinhoitotila pesukoneineen ja säilytystiloineen.

HUOLELLA HOIDETTU
Hyväkuntoisen kivitalon kunnossapito, korjaukset ja muutostyöt on tarkasti dokumentoitu, tuoreimpina julkisivun huoltoa ja piharakenteiden huoltoa/uusimista. Sähkölämmityksen lisäksi talossa on vastikään täyshuollettu ilmalämpöpumppu ja kaksi takkaa. Talossa on myös koneellinen ilmanvaihto ja keskuspölynimuri sekä automaattimekanismilla toimivat markiisit. Pääoven vieressä on ulkoiluvälinevarasto ja autokatoksen alapuolella iso varasto.

ARVOSTETTU KOTIOSOITE
Viihtyisä ja rauhallinen arvoasuntojen Marjaniemi sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuolisista palveluista, metroasemasta, kouluista ja päiväkodeista sekä Itäväylästä ja Kehä I:stä. Bussipysäkille on vain 450 metriä.
Varaa aika esittelyyn. kari.karlsten@primehouse.fi, p.0400 416130
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400 416 130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Marjaniemenranta 14 B
Rakennusvuosi 1990
Rakennusmateriaalit
Katon tyyppi/kate
Huoneistojen lukumäärä 1
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2018
Autopaikat 2
Suoritetut korjaukset Yhtiön suorittamat olennaiset kunnossapito- tai muutostyöt (2012 jälkeen): 2017 Lämminvesivaraajan uusiminen 2017 Keittiön uusiminen 2017 Hälytysjärjestelmän asennus 2018 LVI-huolto 2018 Peltikaton maalaus (erikoismaali) 2018 Terassin laajennus ja lautojen uusinta (lehtikuusi) 2017-2018 Asennettu varaavat takat 2018 Terassilasien silikonien uusinta 2018 Etelä- ja itäseinien rappaus ja maalaus, pohjoisseinän maalaus 2018 Aidan (paikka)maalaus 2018 Kiukaan uusinta 2019 Eteläikkunoiden karmien maalaus 2019 Rännien uusinta 2019 Ilmalämpöpumpun täyshuolto 2020 Alakerran wc:n uusiminen Yhtiön suorittamat olennaiset kunnossapito- tai muutostyöt (ennen 2012): Poreamme on poistettu ja tilalle rakennettu kodinhoitotila. Kodinhoitotila on muutettu asuinhuoneeksi 2005. Viemärit on tutkittu ja pumppautettu. Keskuspölynimuri on huollettu. Markiisien automaattimekanismit on huollettu. Yhteen ränneistä on asennettu lämmitys.
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin omistus Oma
Tontin pinta-ala 732.00 m²
Lisätietoja Koska yhtiö on yhden omakotitalon yhtiö, nykyinen osakas on maksanut kustannukset omalta pankkitililtään. Yhtiöllä on edelleen käytössä tyhjä pankkitili OP:ssä, mutta siltä ei ole tehty maksuja useampaan vuoteen. Vastiketta ei siis ole peritty.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Palvelut Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuoliset palvelut., Koulut: Alakoulut: Roihuvuoren ala-asteen koulu ja Itäkeskuksen peruskoulu. Yläkoulut: Porolahden peruskoulu, Helsingin kielilukio, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Bussit, metro Herttoniemestä ja Itäkeskuksesta.

Kustannustiedot

Myyntihinta 1.245.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 0,00 EUR/kk

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneisto

Osoite Marjaniemenranta 14 B
Kaupunginosa Marjaniemi
Kaupunki Helsinki
Huoneiden lukumäärä 6
Tilakuvaus 2 x oh, 4 x mh, k, rt, s, ph, khh, 3 x wc, 2 x kph + tekn.tila/varasto, pyörävarasto
Asuinpinta-ala 194.2 m²
Muu ala 26.0
Kerros 2
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Kaikkiin ilmansuuntiin, piha ja terassi etelään
Parveke Ei
Keittiön varustetaso Valkoiset kaapistot. Kivitasot. Mielen jääkaappi. Siemensin induktioliesitaso ja erillisuuni. Siemensin astianpesukone. Keittiön lattia laattaa, ruokailutilan lattia laattaa.
Olohuoneen varustetaso Takka. Lattia parkettia.
Makuuhuoneiden varustetaso 3 x mh/parketti. 1 mh/laatta.
Kylpyhuoneen varustetaso 1 krs: kph/pesuallas, allaskaappi, peili, wc-istuin. Pesuhuone/2 x suihku, pk-liitäntä. Kodinhoitohuone/kaapistot. 2 krs: kph/2 x pesuallas, allaskaappi, peili, suihku, wc-istuin. Erillinen wc/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Kosteiden tilojen lattia laattaa.
Oma sauna Sähkökiuas (2017). Ei
Lisätiedot Sähkölämmitys, keskimääräinen kokonaiskustannus (sis. talous- ja lämmityssähkön) n. 380 euroa/kk (41700 kWh/vuosi). Vesi- ja jätevesimaksut n. 240 euroa/vuosi. Kiinteistövero 1425 euroa/vuosi (2019). Tiemaksu 250 euroa/vuosi. 2 x varaava takka. Ilmalämpöpumppu.
Velaton myyntihinta 1.245.000,00 €