Kohdetiedot

Erillistalo 112.0 m² oh, avok, erillinen wc, 2mh, työh, ph, s, + käyttöullakko (2h)

Vanha Pisantie 7 E, Pisa / Nöykkiö, Espoo

448.000,00 €

Esittelyssä 02.06.2020 - klo 17:30 - 18:30
Huom! Esittelyaika on viitteellinen. Tervetuloa esittelyyn vain ennakkoon sovitusti ja terveenä. Esittelyt porrastetusti yksi perhe kerrallaan. Voit myös sopia yksityisesittelyn johonkin toiseen ajankohtaan. Note! This is not a public showing. Please, book your private showing time. Only one family at once. Thank you for understanding!
Esittelyaika on viitteellinen.
Tervetuloa esittelyyn vain ennakkoon sovitusti ja terveenä. Esittelyt porrastetusti yksi perhe kerrallaan. Voit myös sopia yksityisesittelyn johonkin toiseen ajankohtaan.

Note! This is not a public showing. Please, book your private showing time. Only one family at once. Thank you for understanding!

Valkotiilinen erillistalo 112m2 isolla länsipihalla ja -terassilla.
Harvinainen ja tyylikäs koti yhdessä tasossa, lisäksi todella toimiva iso käyttöullakko. Käyttöullakon lattian pinta-ala on noin 32m2 kaappejen ulkopuolelta mitattuna. Käyttöullakolle ei ole haettu rakennuslupaa.

Suuret, avarat ja valoisat tilat, joissa varmasti viihdytään, niin perheen kuin ystävien kanssa. Mahtava olohuone, kaksi suurta makuuhuonetta, työhuone, erillinen wc, sauna ja kodinhoitohuone josta käynti takapihan terassille. Lisäksi todella valoisa kolmella kattoikkunalla varustettu käyttöullakko, joka on jaettu kahdeksi isoksi makuuhuoneeksi. Tässä avarassa ja valoisassa kodissa on tilaa yhdessäoloon tai omiin rauhallisiin hetkiin. Olohuoneen ja ruokailutilan suurista ikkunoista aurinkoiset näkymät isolle markiisikattoiselle isolle terassille ja suojaisalle länsipihalle. Lämmin varasto ja lämmin jalasmökki ( rakennettu kahdesta leikkimökistä) moneen tarpeeseen, sekä mopolle "kylmätalli". Autoille kaksi pistokepaikkaa, ohjausyksikkö huoneiston sisällä. Edullinen asua.

KOULUT, PÄIVÄKODIT JA ALUEEN PALVELUT
Pisan päiväkotiin ja asukaspuistoon Vanhan Pisantien päässä 200m. Kantokasken alakouluun 1,7km. Ruotsinkielinen päiväkoti ja alakoulu Suomenojalla 2km.

LÄHIKAUPAT JA KAUPPAKESKUKSET
K-supermarket / asiamiesposti ja S-market / pankkiautomaatti ovat Malminmäessä 800m.
Suomenojalla laajat palvelut: Merituuli, Liila, Gigantti, XXL, Suomenojan sisustustalo ym. 2km.
Iso Omenaan vain 10min bussilla tai autolla.

MAHTAVAT ULKOILUMAHDOLLISUUDET
Espoon keskuspuisto ja muut monipuoliset ulkoilumaastot kotiovelta 50m. Hyvin hoidetut ja valaistut lenkkeily-, hiihto- ja maastopyöräilyreitit. Golf harjoittelukenttä 1,5km. Useita kuntosaleja Suomenojalla 2km. Lähimetsät odottavat niin kuntoilijoita kuin perheitäkin viihtymään luonnossa. Sienet ja marjatkin löytyvät sieltä.

HYVÄT YHTEYDET JA LIIKENNEVÄYLÄT
Useita bussilinjoja Finnoontien lähipysäkiltä 200m. 134 Matinkylä-Tuomarila, 136 Matinkylä-Tuomarila, 531 Tiistilä-Jorvi, 125K Latokaski-Olari-Niittykumpu-Tapiola ja 542 Soukka-Latokaski-Espoon keskus (juna-asema)-Jorvi
Lähellä keskeiset liikenneväylät mm. Finnoontie, Länsiväylä, Kehä III ja Turun moottoritie.

Virustilanteen vuoksi yleisiä esittelyitä ei toistaiseksi järjestetä, joten ota yhteyttä ja sovi esittely!

Ohjeet yksityisesittelyyn
- Esittelyyn vain aikuiset (max. 2 henkilöä)
- Esittelyyn tullessa käytettävä käsidesiä, jota saa välittäjältämme
- Välittäjältämme saa tarvittaessa kertakäyttöiset suojahansikkaat
- Ettehän ole olleet ulkomailla edelliseen 14 vuorokauteen, eikä teillä ole flunssan oireita

Instructions for showing
- Adults only (max. 2 person)
- Everyone in each apartment should put antiseptic hand rub before entering
- You can get disposable gloves and antiseptic hand rub from our agent when needed
- You haven?t been abroad for the past 14 days and you have no symptoms of the flu.

Tiedustelut:
Esittelyvaraukset ja esitteet

Risto Pesola KiAT
Alueen asiantuntija vuodesta 1993
+358 400 544 866
risto.pesola@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Risto Pesola Alue-edustaja, KiAT 0400 544 866 risto.pesola@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Vanha Pisantie 7 E
Kaupunginosa Pisa / Nöykkiö
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 6
Tilakuvaus oh, avok, erillinen wc, 2mh, työh, ph, s, + käyttöullakko (2h)
Asuinpinta-ala 112.0 m²
Muu ala 32.0
Kerros Yksitasoinen
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Länteen omalle isolle pihalle. Itään sisäpihalle ja parkkipaikalle.
Parveke Ei
Kuntoluokitus Hyvä
Kunto Hyvä
Keittiön varustetaso Puustellin kodikas ja kaunis keittiö. Boschin kodinkoneet: keraaminen liesi, kiertoilmauuni, jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone (2019). Massiivipuutasot. Parkettilattia. Lattia- ja kattolämmitys.
Olohuoneen varustetaso Iso avara olohuone. Parkettilattia. Lattia- ja kattolämmitys. Ilmalämpöpumppu.
Makuuhuoneiden varustetaso Asuinkerroksessa kaksi makuuhuonetta ja työhuone. Parkettilattia. Lattia- ja kattolämmitys. Käyttöullakolla kaksi huonetta. Laminaattilattia, sähköpatteri- ja ilmalämpöpumppu.
Kylpyhuoneen varustetaso Pesuhuone laatoitettu, klinkkerilattia, lattialämmitys. Sadesuihku hana uusittu 2019. Wc-istuin. Peilikaappi. Erillinen WC: Peilikaappi, Wc-istuin. Bide.
Oma sauna Led-valot. Harvia sähkökiuas 2008. Kyllä
Lisätiedot Keskuspölynimuri. Ulkovarasto. Lämmin jalasmökki. Kaksi ilmalämpöpumppua, joista alakerran uusittu 2017. Lämminvesivaraaja uusittu 2019.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Villenkoti
Rakennusvuosi 1995
Rakennusmateriaalit Puurunko / tiiliverhous
Katon tyyppi/kate Harja / tiili
Huoneistojen lukumäärä 7
Lämmitys Sähkö. Lattialämmitys. Kattolämmitys. 2xIlmalämpöpumppu.
Ilmanvaihto Koneellinen poistoilmanvaihto
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2007
Yhteiset tilat Talon varasto. Urheiluvälinevarasto.
Autopaikat Kaksi pistokepaikkaa / huoneisto. 14 + 2
Suoritetut korjaukset Pyydä liite vuosilta 1997-2017. 2018: Ulkoalueiden valot sekä porrasvalaisimet uusittu 10/2018. Opastinkylttiasennus 9/2018. Leikkipaikan aita uusittu 9/2018. Asuntojen C, E ja G lämminvesivaraajien vaihto 6/2018. Asunnon C päätyseinään asennettu patolevy sekä tiivistetty sisäpuolelta samassa päädyssä oleva seinän ja lattian välinen sauma 6/2018. 2019: talojen tiilikatteiden huolto ja pinnoitus 8/2019. Sadevesijärjestelmien (rännien ja syöksytorvien) uusiminen 9/2019. Kattourakan yhteydessä hoidettu / korjattu myös seuraavat kunnossapitokohteet: kattojen puhdistus, aluskatteen läpivientien tarkistus ja korjaus, harjatiivisteen ja räystäiden tippalistojen asennus, alkuperäisten kattosiltojen / E, F, G kiinnitysten parantaminen, kattoikkunoiden sivutiivisteiden uusiminen (Penosil ExpandingTape), paritalon (as.A) terassin katon vesivalumien syyn korjaus.
Suunnitellut korjaukset KPTS vuosille 2019-2023. 2019: rakennusten tiilivuorausten pystysaumojen uusiminen (talojen nurkissa), rakennusten puuosien maalaus, leikkipaikan kunnostus, välikattojen (yläpohja) lämmöneristyksen parantaminen, lisätään puhallusvillaa. 2019-2023 Patolevyn lisäys ja sokkelien pinnoitus, VS-tilan tiiveyskoe ja siitä mahdollisesti aiheutuvat korjaustoimenpiteet, taloyhtiön lämminvesivaraajien uusinnat rikkoutumisen myötä, asfalttikorjauksia.
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin pinta-ala 3837.00 m²
Lisätietoja Hoitovastike lasketaan asuintilan pinta-alan mukaan.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Suomenojan, Olarin ja Ison Omenan palvelut. Malminmäessä K-market, S-market, asiamiesposti ja pankkiautomaatti., Koulut: Suomenkieliset alakoulut Kantokaski ja Eestinkallion koulu. Yläkoulu Nöykkiönlaaksossa. Ruotsinkielinen Finno skola, Pisan päiväkoti 200m (kiinni remontti tulossa) ja Daghem Suomenojalla.
Liikenneyhteydet 158 Matinkylä-Nöykkiö-Tillinmäki, Finnoontieltä. 134 Tuomarila-Matinkylä (metro). 136 Matinkylä (metro)-Espoon keskus-Suna-Tuomarila. 531 Tiistilä-Matinkylä-Olari-Espoon keskus, Pisantieltä.

Kustannustiedot

Myyntihinta 442.098,95 €
Velkaosuus 5.901,05
Rahoitusvastike 37,97 EUR/kk
Hoitovastike 280,00 EUR/kk
Kokonaisvastike 317,97
Vesimaksu 12,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 12.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 448.000,00 €