Kohdetiedot

Omakotitalo 98.8 m² 4h, k, rt, s-os, vh, var + ulkovarasto + tekn. tila + autokatos

Pellavakaski 34 G, Latokaski, Espoo

485.000,00 €

Esittelyssä 24.01.2021 - klo 13:00 - 13:40
UUDEN KODIN IHANUUTTA KESKUSPUISTON NAAPURISSA
Nämä 2-kerroksiset omakotitalot valmistuvat jo kesällä 2021 Keskuspuiston mahtavien ulkoilualueiden äärelle ja pientalojen viihtyisään naapurustoon. Käytännölliseksi suunnitellut puutalot sopivat monivuotiseksi kodiksi lapsiperheelle: pienten lasten varttuessa kodin kahdessa kerroksessa on tilaa yhdessäolon lisäksi nuorten omaankin rauhaan. Kävelymatkan ulottuvilla ovat myös lapsiperheille tärkeät palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja lähimarketit sekä bussipysäkki. Pellavakasken rauhallisen kotikadun päätyyn valmistuu lähitulevaisuudessa yhteensä 7 modernia omakotitaloa, joista jäljellä vielä talo D ja G. Pihapiirin yhteisillä alueilla ovat pienten leikkipaikat ja jätehuone sekä autopaikat, joita on kaksi jokaista taloa kohden. Jokainen talo saa isosta tontista hallinta-alueen omaan käyttöönsä.

TÄÄLLÄ VIIHDYTÄÄN
Konstailemattoman avoin tunnelma välittyy kodin yläkerrassa: samassa tilassa valoisan ja vaalean avokeittiön rinnalla ovat ruokailutila ja olohuonekin. Tilaa on yhteisille kokkailuille, herkuttelulle ja rentoutumisellekin. Keittiössä on laadukkaat kalusteet sekä integroidut/rosteriset kodinkoneet. Olohuoneesta on käynti ergolaterassille ja omalle yläpihalle.

KODIN KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
Saunatilat, erillinen wc ja kodinhoitohuone ovat kellarikerroksessa. Saunatilojen sävymaailma on harmoninen ja pesuhuone on varusteltu kahdella suihkulla. Muhevat löylyt ropsautellaan Harvian pilarikiukaalle. Kodinhoitohuoneen vieressä on lämmin varastohuone vaatteiden säilytykseen. Yksi makuuhuoneista sijaitsee eteisaulan vieressä. Autokatoksen yhteydessä on tekninen tila ja kylmä varasto ulkoiluvälineille.

HUOLETONTA ASUMISTA
Ekologinen poistoilmalämpöpumppu (Nilan E-sarja) huolehtii tehokkaasti talon käyttövedestä, ilmanvaihdosta ja lämmityksestä, joka toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lisäksi uuden kodin talotekniikkaan kuuluvat aktiivinen lämmöntalteenotto, valmius radonpoistolaitteille sekä ATK-yleiskaapelointi (Cat6) asuinhuoneissa. Hyvin rakennettu puutalo ja moderni talotekniikka lupaavat isäntäväelle mukavaa, turvallista ja huoletonta asumista.

LUONTOA JA LÄHIPALVELUJA
Keskuspuiston luontonaapuruus on tämän kodin ehdoton ihanuus, toki hyvät palvelutkin ovat lähellä: Latokasken kouluun on 700 metriä ja Kantokasken kouluun 1,5 km. Uusi Nauriskasken alakoulu valmistuu vuonna 2022. Kävelymatkan ulottuvilla on useita päiväkoteja, leikkipuistoja, liikuntapaikkoja, lähikauppa. Bussilla Iso Omenan metroasemalle n. 15 min. Espoonlahteen on n. 4,3 km ja Kauppakeskus Lilaan 5,2 km.
Kohdetta välittää
Risto Pesola Alue-edustaja, KiAT 0400 544 866 risto.pesola@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Pellavakaski 34 G
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 4h, k, rt, s-os, vh, var + ulkovarasto + tekn. tila + autokatos
Asuinpinta-ala 98.8 m²
Kokonaispinta-ala 106.0 m²
Kerros 2
Rakennusvuosi 2021
Rakennusmateriaalit Puu
Katon tyyppi/kate Harjakatto/Ruukin Nordic peltikate
Lämmitys Sähkölämmitys/poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma, LTO
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Keittiökaapistot ja kodinkoneet erillisen kalusteluettelon mukaan
Olohuoneen varustetaso Kts. erillinen sisustuspaketti
Makuuhuoneiden varustetaso Kts. erillinen sisustuspaketti
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. erillinen sisustuspaketti
Lisätiedot Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella seitsemän talon kesken. Talon G hallinta-alueen pinta-ala on 340m2.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 2500 m²
Kaupunginosa Latokaski
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-46-27-1
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Latokasken ja Espoonlahden hyvät palvelut., Koulut: Latokasken ja Nöykkiön koulut (1-9lk) ja päiväkodit. Lukio ja ruotsinkieliset koulut (1-9lk) Espoonlahdessa.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Tuleva metro Espoonlahteen.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 485.000,00 €