Kohdetiedot

Rivitalo 228.0 m² 5h, k, rt, khh, ph, s, kph/wc, erill. wc, uima-allashuone

Ylänkötie 8 B, Veräjämäki, Helsinki

618.000,00 €

Rivitalon päätyasunto kalliolla, kukkulalla päättyvän tien päässä on vertaansa vailla. Avaruutta, väljyyttä, isoja ikkunapintoja ja tilavia huoneita. Yläkerran valtavan kokoinen, valoisa olohuone on kuin luotu suuriin juhliin. Huoneiston levyisellä eteläparvekkeella rentoudutaan auringon lämmössä ja kauniista näkymästä nauttien. Ihanteellinen perheasunto isolle perheelle, makuuhuoneita on peräti neljä. Kodinhoitohuone eteisaulan vierellä lisää arjen helppoutta ja huonetta voi hyödyntää moneen eri tarkoitukseen. Sauna- ja uima-allastilasta on käynti omalle suojaiselle pihalle. Suurehko, vehreä, rauhallinen eteläpiha, missä runsaat istutukset ilahduttavat väriloistollaan.

Taloyhtiön kattavat remontit ovat valmistuneet. Huoneisto on myös kokonaisvaltaisesti pintaremontoitu, muuttovalmis ja vapaa. Saniteettitilat on uudistettu ja uusittu sauna odottaa ensimmäistä saunojaa.

Sijainti on loistava! Koulut ja palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet ovat mitä parhaimmat. Pihasta johtavat portaat vievät suoraan bussipysäkille. Oulunkylän juna-asemakin näkyy portaita laskeutuessa ja Jokeri-rata tulee lisäämään jo ennestään hyviä liikenneyhteyksiä. Ihanteelliset maastot ulkoiluun. Vantaanjoen Pikkukosken uimaranta on vain kivenheiton päässä.

Taloyhtiössä viihdytään pitkään mukavien naapureiden ympäröimänä, hyvien yhteyksien äärellä, arvostetulla ja idyllisellä pientaloalueella.

Taloyhtiön kattavista remonteista B 6 asuntoon tulee kohdistumaan arviolta n. 180.000 euron yhtiölainaosuus taloyhtiön 1.600.000 euron lainaosuudesta. Tätä yhtiölainaosuutta ei ole vielä jyvitetty osakkaiden kesken. Tuleva yhtiölainaosuus lankeaa näin ollen ostajan maksettavaksi.

Varaa yksityisesittely! Taina Pitkänen 040 831 9696 tai taina.pitkanen@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Taina Pitkänen LKV 0408319696 taina.pitkanen@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Kustannustiedot

Myyntihinta 618.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 674,88 EUR/kk
Kokonaisvastike 674,88
Vesimaksu 24,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 24.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut Uima-allasvastike 12 euroa/kk.

Muuta

Vapautuminen Heti vapaa

Huoneisto

Osoite Ylänkötie 8 B
Kaupunginosa Veräjämäki
Kaupunki Helsinki
Huoneiden lukumäärä 7
Tilakuvaus 5h, k, rt, khh, ph, s, kph/wc, erill. wc, uima-allashuone
Asuinpinta-ala 228.0 m²
Kerros 1/2
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Etelä-pohjoinen
Parveke Kyllä
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Valkoiset kaapistot. Puutasot. Jääkaappi, pakastin, keraaminen liesi, astianpesukone. Parkettilattia.
Olohuoneen varustetaso Osa seinistä on maalattu ja osa sisustuslevyä. Parkettilattia.
Makuuhuoneiden varustetaso Yhdessä makuuhuoneessa yksi seinä sisustuslevyä, muut makuuhuoneet on maalattu. Parkettilattia.
Kylpyhuoneen varustetaso Saniteettitilat on remontoitu v. 2020 putkiremontin yhteydessä. Seinät ja lattiat laatoitettu. Yläkerran kylpyhuone: Suihkutaiteovet, allas- ja peilikaappi, wc-istuin. Alakerran pesuhuone: Suihku. Lattialämmitys. Alakerran erillinen wc: Peili, allaskaappi, wc-istuin.
Oma sauna Sauna remontoitu v. 2020. Sähkökiuas. Kyllä
Lisätiedot Sisäänkäynnin vierellä ulkovarasto.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Ylänkötie 8
Rakennusvuosi 1975
Rakennusmateriaalit Betoni
Katon tyyppi/kate Harja/Pelti
Huoneistojen lukumäärä 11
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2013
Yhteiset tilat Pyörävarasto
Autopaikat 15 autopaikkaa, joista 11 katospaikkoja
Suoritetut korjaukset 2020 lukituksen uusiminen, ilmanvaihdon parantaminen, käyttövesiputkien uusiminen, B- ja C-talon lattialämmitys- ja uima-allaslämmityspiirin erottaminen käyttövesipiiristä omaksi lämmityspiirikseen, tarvittavilta osin ikkunoiden ja ovien uusiminen. Esityksessä mukana myös yläkerran ikkunoiden uusiminen tarvittavilta osin, mikrobivaurioituneiden seinien korjaaminen. Tehtävien remonttien kustannusarvio 1.113.603 euroa, hallituksella valtuudet maksimissaan 1,6 miljoonan euron lainaan. Taloudellinen loppuselvitys on vielä tekemättä. 2017 salaojien ja runkoviemäreiden painehuuhtelu ja kuvaus. B-talon itä ja pohjoispuolen puuosien huoltomaalaus. 2016 huoneiston A1 keittiö- ja pintaremontti. A-talon ja autokatosten sähkö- ja teleremonttiin varautuminen putkituksin. A-talon pihakäytävän uusiminen. 2016 A-talon pohjois- ja itäpuolen sadevesi- ja salaojaremontti, käyttöveden linjasulkuventtiilien uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen. 2015 sadevesiviemäröinti A-talon länsipuolelle, C-talon itäpuolen huoltomaalaus, antennijärjestelmän teräväpiirtopäivitys. 2014 kuntoarvio, puuportaiden huoltomaalaus, A-talon itäpuolen huoltomaalaus, vedenkäsittelylaitteiston asennus käyttövesi ja lämmitysjärjestelmään. 2013 vesikourut, syöksytorvet, tikkaat ja kävelysillat sekä lumiesteet huollettiin, B- ja C-talojen ilmanvaihtokanavat nuohottiin ja säädettiin venttiilit. 2012 A-talon ilmanvaihto muutettiin huoneistokohtaiseksi ja nuohottiin ilmanvaihtokanavat, vaihdettiin venttiilit. 2011 vesivahdin asentaminen vesimittariin. 2009 puuportaiden huoltomaalaus. 2004 kaukolämmön jakokeskuksen uusiminen, asbestisaneeraus. 2002 C-talon sokkelin kosteussaneeraus. 1994 vesikattojen muutostyö tasakatosta harjakatoksi.
Suunnitellut korjaukset Ylimääräisissä yhtiökokouksissa 5.9.2019 ja 24.9.2020 päätettiin aloittaa seuraavat remontit: mikrobivaurioituneiden seinien korjaaminen, käyttövesiputkien uusiminen, B ja C-talon lattialämmitys- ja uima-allaslämmityspiirin erottaminen käyttövesipiiristä omaksi lämmityspiirikseen. Tarvittavilta osin ikkunoiden ja ovien uusiminen. Esityksessä mukana myös yläkerran ikkunoiden uusiminen tarvittavilta osin. Ilmanvaihdon parantaminen. Yläkerran ulkoseinien paneloinnin uusiminen. Parvekkeiden kunnostus. Hyväksyttiin korjausten rahoittaminen: 1,3 miljoonan euron laina, laina-aika 25 vuotta. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 6.2.2020 on päätetty, että yläkerran panelointia ja yläkerran puurakenteisten ulkoseinien lämmöneristystä ei tehdä. Hyväksyttiin korjausten rahoittaminen: 1,6 miljoonan euron laina, laina-aika 25 vuotta.
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin pinta-ala 5510.00 m²
Lisätietoja Yhtiökokous 20.4.2020. Maksullinen suunnattu osakeanti ja yhtiöjärjestyksen muutos hyväksyttiin. Yhtiön toiminnan ja korjaustarpeiden rahoittamiseksi päätetään muuttaa yhtiön hallinnassa oleva huoneisto A 1 asuinkäyttöön tarkoitetuksi osakehuoneistoksi antamalla uusia osakkeita maksullisella suunnatulla osakeannilla. Yhteensä päätetään antaa 896 kappaletta uusia osakkeita, osakkeet n:rot 36001-36896. Lisäksi päätettiin myöntää valtuudet periä tai jättää perimättä neljän kuukauden yhtiövastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin salliessa/vaatiessa. Yhtiöjärjestyksen muutos vireillä. Kaikille huoneistoille kuuluu autokatos- ja ulkovarastotila, minkä lisäksi huoneistoihin nrot 2-11 kuuluu piha-alue. Vedestä, (vesi, lämminvesi ja jätevesi) ja jätehuollosta suoritetaan eri vastike (henkilövastike), jonka määräämisperuste on huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärä, mutta kuitenkin siten, että arvioiduista vesimenoista ensiksi määrätään kullekin uima-altaalliselle huoneistolle nrot 6-11, mikäli ne eivät ole pysyvästi luopuneet uima-altaan käyttämisestä uima-allas tai muutoin vettä kuluttavaan tarkoitukseen, 25 m3:ä vastaava osa, minkä jälkeen loput vesi- ja jätehuoltomenot jaetaan kaikkien huoneistojen kesken perusteen ollessa niissä asuvien henkilöiden lukumäärä.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki
Palvelut Kauppakeskus Ogeli n. 1,2km., Koulut: Veräjämäen sivukoulu n. 1km, Veräjämäen päiväkoti n. 0,6km.
Liikenneyhteydet Bussi 65, 100 m. Juna 0,6km
Velaton myyntihinta 618.000,00 €