Kohdetiedot

Omakotitalo 199.0 m² Oh, k, rt, 3 x mh, kirjasto, tkh, s-os, parvi, kph, 4 x wc, khh, var, vh, ak, kesäkeittiö

Järvikorpi 8b, Hannusjärvi, Espoo

898.000,00 €

PERSOONALLINEN KIVITALO OMALLA KESÄPARATIISILLA
Ainutlaatuista arvostavalle perheelle tämä kivitalo on juuri oikea. Talossa on kolme kerrosta viinikellareineen, kaarevaseinäinen kirjasto ja terassiparveke sen katolla, saunaosasto omassa saarekkeessaan sekä kaiken kruununa oman pihan kesäparatiisi: upea kesäkeittiö, patioita ja terasseja, kylpypalju ja ihana puutarha. Talo sijaitsee lähellä päiväkoteja ja kouluja, urheilupuistoa, metsäluontoa, rantaraittia - upeita merellisiä maisemia ja harrasteita!

ARKKITEHTUURISTA
Vuonna 1990 valmistuneen ja upeasti ylläpidetyn kokonaisuuden (päärakennus ja sauna) on suunnitellut Arkkitehtistudio Penttinen & Tiensuu. Muotokieli yhdistää suomalaisen arkkitehtuurin parhaat perinteet nykypäivään. Kokonaisuus palvelee ensiluokkaista asumisviihtyvyyttä ja edustuskodinkin tarpeita. Oman tontin koko on 1658 m2.

MITTATILAUSTYÖTÄ
Päätalon keskikerroksessa ovat yhteiset tilat. Saarekekeittiössä ruokapöydän paikka on ikkunakulmauksessa, kaapistot on valmistettu mittatilaustyönä ja kodinkoneet on viime vuosien aikana pääosin uusittu. Laattalattian alla on miellyttävä lattialämmitys. Keittiön terassiovesta on suora yhteys etupihan puutarhaan. Kirjastosta on suora yhteys oleskelupatiolle ja kesäkeittiöön, jonka yhteydessä on luomukasvimaa, marjapensaita,
omenapuu ja koristepensaita.

TILOJEN IDEOITA
Korkeakattoinen ruokasali ja askelman alempana olohuone ovat samaa yhtenäistä tilaa, joka jatkuu edelleen kaarevaseinäiseen kirjastoon - taiteen ystävä voi tässä nähdä inspiroivan ateljeenkin. Yksi ovi aukeaa oleskeluterassille ja toinen saunaosastolle, jossa takkahuoneen kruunaa upea varaava takka. Pesuhuoneessa on uusi suihkulaitteisto ja saunassa sähkökiukaan ohella varaus puulämmitteisellekin. Takkahuoneen parvella on mainio
etätyötila, varastohuone ja erillinen uloskäynti.

PRIVAATTI KUNTOSALI JA VIINIKELLARI
Päärakennuksen yläkerrassa sijaitsevat makuuhuoneet. Päämakuuhuoneen ylellisyyksiin kuuluvat oma pukeutumishuone, kylpyhuone sekä iso terassiparveke. Yläkerran toinen kylpyhuone ja parveke ovat lähellä lasten makuuhuoneita. Kellarissa puolestaan sijaitsevat mm. iso kodinhoitohuone vaatehuoneineen, kuntosali/monitoimitila ja viinikellari.

HYVIN HOIDETTU ARVOKOTI
Sähkölämmitys on toteutettu kattolämmityksenä (laatoitetut tilat lattialämmitys), lisäksi talossa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Täydellinen
peruskorjaus talon sisätiloissa tehtiin 2010, sen jälkeenkin taloa on huollettu aktiivisesti ja uudistettu talotekniikkaa, rakenteita, varustelutasoa,
pihaa ja lukuisia yksittäisiä tiloja. Autokatos valmistui 2005.

LOISTAVA SIJAINTI
Rauhallinen pihapiiri sijaitsee puistometsän vieressä pientaloalueella lähellä Kaitaan, Soukan ja Espoonlahden suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja sekä hyviä palveluja ja kulkuyhteyksiä. Espoonlahden uimahalliin, ratsastuskouluun, kuntosaleille ja jäähalliin on n. 1 km ja rantaraitillekin vain noin 1,5 km. Hannusjärven lenkkipoluille pääsee suoraan kotipihan kulmilta!
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Järvikorpi 8b
Huoneiden lukumäärä 6
Tilakuvaus Oh, k, rt, 3 x mh, kirjasto, tkh, s-os, parvi, kph, 4 x wc, khh, var, vh, ak, kesäkeittiö
Asuinpinta-ala 199.0 m²
Kokonaispinta-ala 253.0 m²
Tilat / pinta-alat 1 krs: Eteinen, olohuone, keittiö, ruokailutila, kirjastohuone, takkahuone, pesuhuone, sauna, wc. 2 krs: 3 x makuuhuone, kylpyhuone, pukeutumishuone, pesuhuone, parvihuone. Kellarikrs: Kodinhoitohuone, vaatehuone, varastohuone, viinikellari, wc, tekninen tila. Lisäksi kesäkeittiö, kahden auton autokatos. Asuintilat: 1 krs. + 2 krs. yhteensä 199m2. Muut tilat: kellarikerros n. 53m2, parvi n. 28m2. Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 253m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros 3
Rakennusvuosi 1990
Rakennusmateriaalit Harkko
Katon tyyppi/kate Tiilikate
Lämmitys Sähkölämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2018
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Kaapistot (Taisanne Oy puusepän tekemät kaapistot). Kivitasot (Tulikivi). Festivon kotikylmiö (2004). Gaggenaun erillisuuni ja -liesitaso (2004). Savon liesituuletin (2021). Boschin uuni (2009). Mikroaaltouuni. Boschin astianpesukone (2019). Lattia laattaa, lattialämmitys.
Olohuoneen varustetaso Olohuoneen ja ruokailutilan lattia parkettia. Kattolämmitys. Takka (ei varaava).
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia parkettia, kattolämmitys.
Kylpyhuoneen varustetaso 1 krs: Pesuhuone/suihku, pesuallas. Erillinen wc/wc-istuin. Sauna. 2 krs: Kylpyhuone/suihku, suihkuseinä, seinä-wc (Duravit), pesuallas (Tulikivi), peili, allaskaapit. Pesuhuone/suihku, suihkuseinä, seinä-wc (Duravit), pesuallas (Tulikivi), peili. Kellarikrs: Wc/wc-istuin, pesuallas, peili.
Suoritetut korjaukset Raksystems Insinööritoimisto Oy:n RS³ kuntotarkastus 12/2020. Raksystems Insinööritoimisto Oy:n salaojajärjestelmän kuntotutkimus 2/2021. Pyydä välittäjältä lista tehdyistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä.
Lisätiedot Rakennusoikeutta jäljellä 78k-m2.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 1658 m²
Kaupunginosa Hannusjärvi
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-31-58-12
Rasitteet/oikeudet Venevalkamaoikeus 49-33-9903-20 Eliel Saarisen puisto
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Takkahuoneessa varaava takka. Hälytysjärjestelmä (Securitas).

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Soukan ja Espoonlahden palvelut, Koulut: Soukan, Kaitaan ja Espoonlahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Tuleva Länsimetron Soukan asema n. 900m.

Kustannustiedot

Puhtaanapito 183.00 EUR/v
Kiinteistövero 1578.00 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 898.000,00 €