Kohdetiedot

Rivitalo 99.5 m² 2h, avok, s, ph, kph/wc, khh, eril. wc, viherhuone + varasto ja tekn.tila

Puolarniitynkuja 8 B, Puolarmetsä, Espoo

515.000,00 €

VIHERHUONE KRUUNAA PIENTEN PERHEIDEN UNELMAKODIT

Viihtyisään Puolarmetsään valmistuu jo syksyllä 2021 neljän modernin kodin rivitaloyhtiö. Kotien kahden kerroksen tilaratkaisuun mahtuu kaikki, mitä pieni kaupunkilaisperhe voi toivoa: asumisen helppoutta ja yhdessäolon mukavuutta, kesäpihan vehreyttä, iloa isosta parvekkeesta, oman saunan muhevia löylyjä ja lasiseinäisen viherhuoneen inspiroivaa luonnonvaloa. Kaikki on uutta, kaikki on laadukasta. Uusi koti on lähellä lenkkipolkuja, harrastuksia, päiväkoteja ja kouluja, kauppoja ja sujuvia kulkuyhteyksiä!

OMAN MAUN MUKAISET MATERIAALIT
Hyvin suunniteltu ja rakennettu koti lupaa huolettomuutta vuosikymmeniksi eteenpäin. Talon suunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Saani Oy ja urakoinnista Rakennus Ajalin Oy, jolla on jo 40 vuotta luotettavaa yritystoimintaa takanaan. Nopeana kodinostajana pääset valitsemaan pintamateriaaleja useista vaihtoehdoista. Lisätilauksesta saat uuteen kotiisi myös parvekelasituksen ja takan.

AUTOKATOS KODIN YHTEYDESSÄ
Autokatokseen mahtuu kaksi autoa (as. D 1 ap) ja suoraan katoksesta pääsee lämpimän varasto-/työhuoneen kautta kodin sisätiloihin. Autokatoksen rinnalla on pääsisäänkäynti eteisaulaan, josta käytävä jatkuu kodinhoitotilaan ja saunaosastolle. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja ikkunallisessa saunassa muhevalöylyinen Harvia Cilindro -kiuas. Pikku-wc ja tekninen tila ovat myös alakerrassa. Tyylikäs lasikaiteinen portaikko nousee yläkertaan.

INSPIROIVA VIHERHUONE
Näiden kotien erityisihanuutena on yläkerran valoisa viherhuone (31,5 m2). Kaksi makuuhuonetta, suihkullinen kylpyhuone ja Espoon Keittiömaailman suunnittelema keittiöratkaisu kodinkoneineen ja kivitasoineen asettuvat viherhuoneen äärelle, jota liukulasiovet ja lasiseinät kehystävät. Viherhuoneen maisemaikkunat puolestaan ulottuvat lattiasta lähes kattoon ja lasiliukuovi avautuu koko asunnon levyiselle länsiparvekkeelle. Luonnonvalossa kylpevään viherhuoneeseen mahtuvat sohvaryhmä ja ruokapöytä ? tämä kaunis tila lupaa kesän tuntua vuoden ympäri ja inspiroi niin sisustajaa kuin viherpeukaloakin.

MODERNI VARUSTELU
Eristeharkkorunkoisen rivitalon ekologisena lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuna on poistoilmalämpöpumppu (Nibe F470) yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Materiaalit ja varusteet ovat käytännöllisiä, tyylikkäitä ja kestäviä, esim. asuinhuoneissa laadukkaat vinyylilankkulattiat ja märkätiloissa laatoitus. Varusteluun sisältyy myös valokuitu.

PALVELUJEN ÄÄRELLÄ
Rauhallinen ja viihtyisä pientalojen naapurusto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä aivan Finnoonpuiston lenkkipolkujen tuntumassa. Friisilän, Nöykkiön ja Eestinlaakson päiväkodit, koulut ja lähikaupat ovat muutaman kilometrin ulottuvilla, Suomenojan kauppakeskittymään on myös parisen kilometriä ja Isoon Omenaankin alle 4 km. Metroasemalle pääsee kätevästi liityntäbussilla, ja lähipysäkille kävelee minuutissa.
Kohdetta välittää
Mikko Aro LKV, LVV, KiAT, RAKI 0500 479 364 mikko.aro@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Puolarniitynkuja 8 B
Kaupunginosa Puolarmetsä
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 2h, avok, s, ph, kph/wc, khh, eril. wc, viherhuone + varasto ja tekn.tila
Asuinpinta-ala 99.5 m²
Muu ala 14.5
Kerros 1-2/2/2
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Lounas-koillinen
Parveke Kyllä
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Petra-keittiö kivitasoin ja AEG:n kodinkonein. Kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Olohuoneen varustetaso Lattia vinyylilankku Kährs Yukon. Kts. erillinen huonekortti
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia vinyylilankku Kährs Yukon. Kts. erillinen huonekortti
Kylpyhuoneen varustetaso Alakerran kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua, yläkerran kylpyhuoneessa yksi sadesuihku. Kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Laatat Laattapiste.
Oma sauna Harvia Cilindro PC90EE pylväskiuas. Kokolasiseinä. Kyllä
Lisätiedot Kahden auton autokatos, jossa varaus sähköauton lataukseen. Parvekkeella lasitusvaraus. Asunto Oy Puolarniitynkuja 8 sijaitsee osoitteessa Puolarniitynkuja 8, 02280 Espoo. Yhtiöllä on oma 1.093 m2 tontti. Jokaiselle huoneistolle kuuluu yhtiöjärjestyksen liitekartan mukainen piha-alue. Arvioitu valmistuminen 30.9.2021. Arvioitu Rs-taloussuunnitelman mukainen hoitovastike on 1,95EUR/os./kk (195EUR/kk), jonka lisäksi peritään vesimaksuennakkoa 15EUR/hlö/kk. Huoneistokohtainen lämmitys- ja käyttöveden lämmitys, käyttösähkö ja autopaikkojen lämmitystolppien sähkönkulutus oman mittarin mukaan. Yhtiölainan korko on 12 kk Euribor + 1,15 % marginaali. Laina on tasalyhenteinen laina. Luoton lyhennysvapaa on rakennusaika n. 1 vuosi + 2 vuotta kohteen valmistumisesta. Lyhennysten ensimmäinen eräpäivä 31.12.2023. Laina-aika yhteensä 26 vuotta. Lyhennysvapaan aikana lainasta maksetaan vain korkoa, joka on rs-taloussuunnitelman mukaan 2,40 EUR/osake (400 kpl) /kk eli 240 EUR/huoneisto/kk. Lainan lyhennys on 9,34 EUR/osake/kk (934EUR/huoneisto) + korko. Rs-taloussuunnitelman mukainen yhtiölainan kokonaismäärä on 1.050.000 EUR. Rs-pankki: Uudenmaan Osuuspankki. Yhtiölainan voit halutessasi maksaa pois.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Puolarniitynkuja 8
Rakennusvuosi 2021
Rakennusmateriaalit Eps-eristevaluharkko 420mm
Katon tyyppi/kate Pulpettikatto/bitumihuopa
Huoneistojen lukumäärä 4
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu Nibe F470, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo ja poisto, LTO
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Autopaikat 8
Tontin pinta-ala 1093.00 m²

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut , Koulut: Friisilän koulu (1-6lk), Nöykkiön alakoulu (1-6lk), Nöykkiön yläkoulu (7-9lk), Eestinkallion koulu (1-6lk), Finno skola (1-6lk). Eestinlaakson, Nöykkiön ja Friisilän päiväkodit. Finno daghem.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle.

Kustannustiedot

Myyntihinta 252.500,00 €
Velkaosuus 262.500,00
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 0,00 EUR/kk

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 515.000,00 €