Kohdetiedot

Omakotitalo 244.0 m² 5h, k, rt, takkahuone, saunaosasto, kodinhoitohuone, vaatehuone, kylpyhuone, 2 x erill. wc, autotalli + autokatos, varasto.

Suinonkuja 4, Suvisaaristo, Espoo

1.680.000,00 €

Tässä Seppo Mäntylän suunnittelemassa ainutlaatuisessa maalämpötalossa kohtaavat ykkösluokan asumismukavuus, asumisen ekologinen edullisuus ja mahdollisuus asumisen ja työskentelyn viihtyisään rinnakkaiseloon - isossa talossa on tyylikkäät puitteet asiakastapaamisiinkin. Omalla isolla nurmipihalla on tilaa leikeille, peleille ja asukkaiden uusille ideoille, nuori omenapuutarha pihan perällä on jo verkkoaidoin eläimiltä suojattu. Täällä nautitaan lasiseinien tarjoilemista Suinonsalmen maisemista ja mukavuuksista: saaristokauppaan ja bussipysäkille on sata metriä, sillan yli kioskille puolisen kilometriä ja uimarannoille ja Hanikan luontopolulle saman verran. Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut ovat nekin muutaman kilometrin säteellä. Soukan keskustan palveluihin ja tulevalle metroasemalle on vain 3 km.

LAADUN TUNNISTAA DETALJEISTA

Eteishallin katseenvangitsija on yläkertaan nouseva (Grado Leiju) portaikko, jonka ilmava konstruktio on kuin taideteos: askelmat kiinnittyvät seinään ja toisella puolella suojaa kirkas lasikaide. Eteishallista on käynti kahteen makuuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja liukuoven takana saunatiloihin. Musta kamiinatakka personoi takkahuoneen ja terassinovesta käydään löylyistä ulkosalla vilvoittelemassa, pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkua ja Unidrain-lattiakaivot. Lasiseinä pesuhuoneen ja löylyhuoneen välissä avartaa spa-henkistä tilaa. Vastakkaisilta lauteilta heitellään löylyjä Iki Monolith -kiukaalle ja annetaan katseen kantaa ikkunasta merelle.

ÄÄRETÖN TILAN TUNTU
Yläkerran oleskelutilojen interiööri tuntuu äärettömältä: lasiseinien luonnonvalo ja maisema ovat upeasti tilassa läsnä. Avokeittiön design sopii kokonaisuuteen: A la Carte -kalusteet kivitasoin, integroidut kodinkoneet ja runsaat säilytystilat tarjoava saareke, jossa on induktioliesi, vesipiste ja integroitu viinikaappikin. Liukulasiseinät avaamalla terassiparveke jatkaa kesäisin oleskelutilaa ja tarjoaa kesästä nauttiville paratiisin auringonnoususta yömyöhään. Yläkerran master bedroomiin kuuluu walk-in-vaatehuone ja privaatti suihkullinen wc/kylpyhuone. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on erillinen wc.

PARASTA ARVOSTAVALLE

Lammin 400 valubetoniharkosta rakennettu kivitalo kestää erinomaisesti meri-ilmastoa ja sen lämmön- ja ääneneristävyys on erittäin hyvä. Moderni talotekniikka on ekologinen ja edullinen: lämmitysratkaisuna on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisäksi helteillä vilvoittava maakylmä/jäähdytys sekä LTO-varusteltu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Ikkunoissa on moottoroidut rullaverhot, huoneissa kiinteä ledvalaistus ja koko talossa WiFi-verkko. Elisan laajakaista ja sähköauton latausasemakin ovat valmiina. Kaksipaikkainen autotalli ja autokatos sekä hyvät varastotilat sijoittuvat nekin kompaktisti kokonaisuuteen. Tontilla on myös erillinen nosto-ovella varustettu kylmä varastorakennus. Uutta vastaavassa talossa on kauttaaltaan ensiluokkaiset materiaalit ja varusteet, jotka täyttävät parasta etsivän kodinostajan toiveet. Varaa aika yksityisesittelyyn.

kari.karlsten@primehouse.fi, p. 0400 416130
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400416130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennus

Osoite Suinonkuja 4
Huoneiden lukumäärä 6
Tilakuvaus 5h, k, rt, takkahuone, saunaosasto, kodinhoitohuone, vaatehuone, kylpyhuone, 2 x erill. wc, autotalli + autokatos, varasto.
Asuinpinta-ala 244.0 m²
Kokonaispinta-ala 369.0 m²
Kerros 2
Rakennusvuosi 2019
Rakennusmateriaalit Lammi 400 valubetoniharkko
Katon tyyppi/kate Pulpettikatto/bitumihuopa
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys (Nibe F1155)
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla, Enervent eWind Pelican E-CG jäähdytyksellä.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2013
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso A la Carte keittiö kivitasoin. Siemensin integroidut jääkaappi ja pakastin, Siemensin Studioline Induction liesitaso, erillisuuni, mikroaaltouuni ja kahvikone. Savon liesituuletin. Saarekkeeseen integroitu viinikaappi. Lattia Kährs Oak Nouveau Gray tammiparkettia.
Olohuoneen varustetaso Moottoroidut rullaverhot. Lattia Kährs Oak Nouveau Gray tammiparkettia.
Makuuhuoneiden varustetaso Moottoroidut rullaverhot ja sälekaihtimet. Lattia Kährs Oak Nouveau Gray tammiparkettia.
Kylpyhuoneen varustetaso 2 krs: kylpyhuone/seinä-wc, Oraksen sadesuihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia Country Stone Grey -laattaa. Erillinen wc/seinä-wc, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia Country Stone Grey -laattaa. 1 krs: pesuhuone/ 2 x Hansgrohe sadesuihku. Unidrain -lattiakaivot. Lattia laattaa. Erillinen wc/seinä-wc, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia laattaa. Kodinhoitohuone/kaapistot, pk-liitäntä. Siemensin pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Integroitu silityslauta. Lattia laattaa.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 3137 m²
Kaupunginosa Suvisaaristo
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-449-1-1077
Käyttövesi Suvisaariston vesiosuuskunta
Lisätiedot Kaikissa huoneissa kiinteät led-valot. Lämminvesivaraaja MLP Haato VLP500R. Talon kattava WiFi -verkko Google Home WiFi. Sähköauton latausasema Wallbox Pulsar Plus 11 kw. Nibe maakylmä, hiljainen Chiller puhallinkonvektori.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Osayleiskaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Saaristokauppa n. 200m. Soukan palvelut n. 3bkm ja kauppakeskus Pikkulaivan palvelut n. 4,9km., Koulut: Lähin päiväkoti Lekskolan Vikingahem n. 600m. Ruotsinkielinen Storängens skola n. 3,8 km, Soukan suomenkieliset koulut n. 2,8 km.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Tuleva Soukan metroasema n. 3 km. Lähin bussipysäkki n. 100m (linja 145).

Kustannustiedot

Puhtaanapito 200.00 EUR/v
Kiinteistövero 1992.00 EUR/v
Vesimaksu 36,67 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 36.67 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Myyntihinta 1.680.000,00 €