Kohdetiedot

Paritalo 127.5 m² 5h, k, khh, wc, ph, s, vh + lämmin varasto, autokatospaikka

Huhtakoukku 13a, Latokaski, Espoo

498.000,00 €

TÄYDELLISESTI SANEERATTUUN KOTIIN ON HELPPO MUUTTAA
Kesävehreyteen valmistautuvan kotikadun varrella on leppoisaa asua. Tämä yksitasoinen paritalokoti sijaitsee kadulta katsoen toisen takana omassa rauhassaan.
Yhteinen autokatos on kadun tuntumassa etupihalla ja piha puuaidan kehystämä. Itse koti on 2012 täydellisesti saneerattu talotekniikkaa myöten, niinpä uudelle perheelle on luvassa monia huolettomia vuosia. Hyvät palvelut ja lenkkipolut löytyvät läheltä ja bussikyyti vie Ison Omenan metroasemalle.

KÄYTÄNNÖLLINEN POHJA
Yksitasoisessa asunnossa kodinhoito käy helposti ja perheen pienille koti on turvallisempi ilman kerrosportaikkoa. Oleskelutilat sijoittuvat kodin toiseen päätyyn ja makuuhuoneet ja saunatilat toiseen. Isolla avoterassilla nautitaan etelä/lännen auringosta ja grilli-illoista perheen ja ystävien seurassa. Tasaisella nurmipihalla on tilaa leikeille, perennoille ja hedelmäpuille. Etupihan pääoven yhteydessä on katos, jossa rattaat ovat säänsuojassa. Talon päädyssä kellarissa on kummallekin huoneistolle omat n. 20m2 lämpöiset varastotilat.

VIIHTYISÄÄ YHTENÄISTÄ TILAA
Liukuovikomeroin varustettu valoisa eteisaula avautuu suoraan olohuoneeseen, jossa isot ikkunapinnat tarjoilevat ihanaa luonnonvaloa ja kiertoilmatakka kodikasta tunnelmaa. Päädyn kirjastohuone sopii hyvin etätyöhönkin. Keittiössä on Domuksen kaapistot ja kulmakaappina Häfele Magic Corner. Keittiöratkaisu on juuri tähän kotiin räätälöity: ikkunan alla kaappisyvyys on 70 cm ja pistorasiamoduulit laskeutuvat yläkaappien pohjasta käyttöön. Uudet kodinkoneet Mielen pyrolyysiuunia ja viinikaappia myöten täydentävät laadukkaan kokonaisuuden.

VÄHINTÄÄN KOLME MAKUUHUONETTA
Päämakuuhuoneessa on liukuovikaapisto ja ikkuna etupihan suuntaan, kaksi lastenhuonetta ovat takapihan puoleisella sivulla. Lisähuoneen saa tarvittaessa kirjastohuoneesta. Yhdistetty kodinhoitohuone ja pukuhuone ovat kompaktisti saunatilojen vieressä. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja löylyhuoneessa Vuolux Niili -kiuas, jota etäohjataan kodinhoitohuoneesta. Kodissa on kaksi erillistä wc:tä.

SANEERATTU LATTIASTA KATTOON
Huoneisto remontoitiin täydellisesti vuonna 2012. Lattian pintavalu uusittiin kauttaaltaan uuden lattialämmityksen asentamisen yhteydessä. Märkätilojen lattiat uusittiin kosteuseristyksiä myöten ja asennettiin kosteudenilmaisin. Myös ilmalämpöpumppu, koneellinen ilmanvaihto LTO-laitteella sekä sähköjärjestelmä ja CAT5-tietoliikennekaapelointi huoneiden välillä uusittiin. Lisäksi kaikki ovet, pinnat ja sälekaihtimet uusittiin, terassia laajennettiin ja toinen wc rakennettiin vaatehuoneen paikalle. Kattohuolto tehtiin 2020. Paritalossa kumpikin isäntäväki huolehtii omasta
pihastaan itsenäisesti.

LÄHELLÄ KAIKKEA
Arki rullaa mukavasti palvelujen äärellä. Latokasken kouluun on alle 300 metriä ja Kantokasken kouluun 550 metriä. Lähimarketit ja päiväkoditkin ovat lähellä sekä Keskuspuiston ulkoilumahdollisuudet. Liityntäbussilla pääsee Isoon Omenaan ja metrolle sekä mm. Espoonlahden keskustaan lukioon ja moniin harrastuksiin.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Huhtakoukku 13a
Kaupunginosa Latokaski
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h, k, khh, wc, ph, s, vh + lämmin varasto, autokatospaikka
Asuinpinta-ala 127.5 m²
Muu ala 20.0
Kerros
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Koillinen-lounas
Parveke Ei
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Domuksen kaapistot. Kulmakaappi Häfele Magic Corner. Ikkunan vastaisella seinällä erikoissyvät kalusteet (70cm). Festivon jääkaappi-pakastin 90cf yhdistelmä. AEG HOB induktioliesitaso (70cm). Mielen pyrolyysiuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Savon liesituuletin. Eurocave Compact 59 S-059T + PFT059 viinikaappi. Keittiön upotetut pistokkeen (3 kpl) yläkaappien pohjasta laskeutuvat Savo PortSafety. Lattia Laattapisteen laattaa. Keittiö kodinkonein remontoitu v. 2012.
Olohuoneen varustetaso Kiertoilmatakka Schmid Ecco kolmilasinen ylösnostettava takkaluukku, graniittitaso. Lattia Clemence Richard tammilankkuparketti 180mm leveä, 20mm syvä 5mm paksulla tammipinnalla. Natural sävy, vahakäsitelty.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia Clemence Richard tammilankkuparketti 180mm leveä, 20mm syvä 5mm paksulla tappipinnalla. Natural sävy, vahakäsitelty.
Kylpyhuoneen varustetaso Kylpyhuone 2 x suihkuhanat Oras Cubista + Oras Hydra.
Oma sauna Magnoliapaneelit, lauteet lämpökäsitelty tuija. Kiuas Vuolux Niili 9W etäohjauksella kodinhoitohuoneesta. Kyllä
Lisätiedot Koko huoneiston lattioihin on tehty pintavalu 2012, jolloin myös uusi lattialämmitys asennettiin. Märkätilat uusittu sisältäen kosteussuojauksen 2012. Koneellinen ilmanvaihto Vallox 121SE lämmön talteenotolla ja märkätilan kosteudenilmaisimella asennettu 2012. Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Kirigaminen Zen asennettu 2012. Ikkunat huollettu ja puitteet maalattu sisällepäin näkyviltä osin valkoisiksi 2012. Sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa 35mm leveä, asennettu 2012. Ulko-ovet ja sisäovet uusittu 2012. Sähköt uusittu 2012, myös CAT5 tietoliikennekaapelointi huoneiden välillä. Sarjaan kytketyt palohälyttimet kaikissa makuuhuoneissa, kirjastossa ja kodinhoitohuoneessa. Vesivaraaja Haato 300 ruostumaton teräs 2012. Sisäkatot ja seinien pinnat kaikki levyt uusittu 2012. Makuuhuoneiden ja eteisen liukuovikaapit rakennettu paikoilleen mittatilaustyönä. Olohuoneen päätyseinä tehostemaalaus: Tierrafino T-paint Dover, valkoinen pigmentti + helmiäistehoste + tehosteolki. 2012 terassi rakennettu. Takapihan itä ja eteläsuunteiset aidat rakennettu, maalattu viimeksi 2020. 2018 sähköauton latausasema. Satmatic Type2 & Schuco -liittimet. 2020 korjattu liesituulettimen läpivientiputken eristys ja tiivistys. Korjattu ulkovaraston kynnys. 2021 asennettu uusi numerovalaisin kuistille.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Huhtakoukku 13 a
Rakennusvuosi 1991
Rakennusmateriaalit Puu
Katon tyyppi/kate Harjakatto/tiilikate
Huoneistojen lukumäärä 2
Lämmitys Sähkölämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen, LTO
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus Ei ole
Energialuokka Energiatodistus tilattu.
Autopaikat 4
Suoritetut korjaukset Huoneistossa on tehty mittava saneeraus 2012. Uusittu kokonaan sähköt, lattian pintavalu ja pinnoite, lämmitysjärjestelmä, sisäkatot ja -seinät, ilmanvaihtokone, lämminvesivaraaja, vesiputket, märkätilojen ja saunan vedeneristys ja pinnoitteet, keittiön koneet ja kalusteet sekä takka. Lisäksi ilmanvaihtoputket nuohottiin, asennettiin ilmalämpöpumppu ja terassi laajennettiin. Wc poistettiin kylpyhuoneesta ja vanhan vaatehuoneen paikalle rakennettiin uusi wc. Liesituulettimen ulosvientiputken läpivientien tiivistykset korjattu ja poistoputki vaihdettu 2020. Aitojen asennus 2012, jätevesipumpun uusinta 2016 ja huolto 2019, kattohuolto 2020. Taloyhtiön puuaidan huoltomaalaus valmistui kesällä 2020. Alkuvuoden 2021 huollettiin/korjattiin kellarivarastojen kynnykset.
Suunnitellut korjaukset Vuodelle 2021 on yhtiökokous kunnossapitosuunnitelman mukaisesti päättänyt seuraavat toimet: Kiinteistöjen patolevyjen tarkastus ja huolto, sokkelien pinnoitteen huolto, pintavesien poisjohtaminen ja sadevesijärjestelmän syöksyputkien pidennys. Nämä huoltotoimet on tarkoitus toteuttaa kesällä 2021. Kustannukset jaetaan huoneistojen kesken.
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin pinta-ala 941.00 m²
Lisätietoja Osakkaat ovat kirjanneet vakiintuneen käytännön piha-alueiden käytöstä sopimukseksi, joka on vahvistettu yhtiökokouksessa. Kummallakin huoneistolla on käytössään kaksi autopaikkaa, joista toinen on autokatoksessa ja toinen pihalla, jossa sähköauton latausmahdollisuus. Sähköauton latauspisteestä kts. yhtiökokouksen päätös.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Latokasken palvelut: K-market, pizzeria, kampaamo. Neuvola, kirjasto ja hammashoitola Nöykkiössä Oxfotintiellä. Espoonlahden hyvät palvelut., Koulut: Latokasken ja Kantokasken alakoulut. Nöykkiön yläkoulu.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Linja 542 Jorvi-Espoon keskus-Latokaski-Kattilalaakso-Kivenlahti-Espoonlahti-Soukanranta-Ala-Soukka.

Kustannustiedot

Myyntihinta 498.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 120,00 EUR/kk
Kokonaisvastike 120,00
Vesimaksun lisätiedot Mittarin mukaan
Muut maksut Hoitovastike sisältää vesimaksuennakon 40 euro/kk, tasataan vuosittain mittarin mukaan. Sähkölämmitys, kokonaiskulutus n. 21000kWh/vuosi.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 498.000,00 €