Kohdetiedot

Omakotitalo 165.5 m² 3h, k, rt, kph, khh, kirjasto/työhuone, alkovi, 2 x vh, pukuhuone, ph, s, wc + var, ak

Kattilavuorenkuja 13, Nöykkiö, Espoo

870.000,00 €

LUOVAN ARKKITEHTUURIN TIMANTTI

Tämä talo on arkkitehtoninen taideteos ja ainoa laatuaan. Kokonaisuus ja yksityiskohdat, mittakaava ja materiaalit, toiminnallisuus ja graafinen estetiikka ovat kaikki saman katon alla. Koti on juuri sellainen, jossa mieli saa olla vapaa ja tilat esteettä toistensa rinnalla. Tämä upea yksityiskoti sijaitsee omalla tontillaan Nöykkiön hyvien palvelujen, metsäpolkujen ja sujuvien kulkuyhteyksien äärellä.

KUUTIO KUUTION SISÄLLÄ
Tilaratkaisu on kekseliäs: kuutiomaisen talon sisällä on pienempi puurakenteinen kuutio, jonka sisälle sijoittuvat kaksi makuuhuonetta, kodinhoito- ja kylpyhuone sekä vaatehuone; yläpuolella on parvikerros, jossa on oma rauha lepoon, lukemiseen, työskentelyynkin. Kuutiota kiertävä käytävä integroituu saumattomasti alakerran huoneisiin ja laajentaa niiden toiminnallisuutta; esim. työpisteitä voi sijoitella eri tilojen kohdalle. Alakerran eteläpäädyssä ovat oleskelutilat ja katto katedraalimaisen korkealla.

KESTÄÄ SADAT VUODET
Arkkitehtitoimisto POOKin suunnittelema taloteos on rakennettu betonista, siperianlehtikuusesta ja vanerista. Harjakatto on räystäätön, ja julkisivujen kauniisti harmaantuva siperianlehtikuusiverhous kestää satojakin vuosia pohjoisen ilmastossa. Erillinen saunarakennus ja 2-paikkainen autokatos ovat nekin samaa puuta. Suojaisat terassipihat ovat rakennusten välissä etelän ja lännen puolella: ihania oleskelutiloja ja Drop-ulkoporeallaskin. Kokonaisuudessa on piirteitä keskieurooppalaisesta arkkitehtuurista.

AINUTLAATUISUUDEN KOKEMUS
Koko talo on yhtäältä aistikokemus ja toisaalta toimivaksi kodiksi suunniteltu. Lattiat ovat betonia, isot seinäpinnat betonia/vaneria, katot vaneria ja sormipaneeliakin. Makuuhuoneita on kaksi, kummassakin säilytystila on sijoitettu kiinteän vuodetason alle ja huoneet itsessään vain lepoa varten. Kvik-keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joka jatkuu pari askelmaa alempana olohuoneeseen. Olohuoneen keskipisteenä on kattokiinnitteinen designtakka Fokus Fire Ergofucus, jonka akselinsa ympäri suunnattavan tulisijan äärellä on mukava rentoutua. Myös saunominen on elämys: struktuurien aistikkuutta, järeitä lankkulauteita ja Iki-pilarikiuas täyteläisten löylyjen mestarina.

EKOLOGINEN JA EDULLINEN ASUA
2017 valmistuneen talossa on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä LTO-laitteella varustettu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Valokuitu takaa sujuvat tietoliikenneyhteydet etätyöskentelyyn ja kotitoimistoonkin. Ensiluokkaiset materiaalit ja varusteet lupaavat asumisen edullisuutta vuosikymmeniksi. Oma tontti sijaitsee perimmäisenä kotikadun päädyssä ja rajautuu osin puistometsään. Tämä upea arvokoti on valmiina antamaan iloa ja elämyksiä uusille asukkailleen.

PALVELUT LÄHELLÄ
Nöykkiön keskustan marketteihin, päiväkoteihin ja kouluihin on noin 1 km, Espoonlahden Pikkulaivaan, lukioihin ja harrastuksiin parisen kilometriä ja Sammalvuoren lenkkipoluille muutama askel. Liityntäbussilla pääsee Ison Omenan metroasemalle.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Kattilavuorenkuja 13
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 3h, k, rt, kph, khh, kirjasto/työhuone, alkovi, 2 x vh, pukuhuone, ph, s, wc + var, ak
Asuinpinta-ala 165.5 m²
Kokonaispinta-ala 171.5 m²
Kerros 2
Rakennusvuosi 2017
Rakennusmateriaalit Betoni/Siperian lehtikuusiverhous
Katon tyyppi/kate Harja/huopakate/laudoitus
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2013
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Kvikin kaapistot. Massiivitammitasot. AEG:n integroidut NoFrost jääkaappi ja pakastin. Neff höyryuuni ja mikroaaltouuni. Boran induktioliesitaso aktiivihiililiesituulettimella. AEG:n integroitu astianpesukone. Lattia betonia, sisäkatto vaneria.
Olohuoneen varustetaso Fokus Fires Ergofucus -takka. Lattia betonia, sisäkatto vaneria.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia betonia, sisäkatto vaneria.
Kylpyhuoneen varustetaso Kylpyhuone/2 x pesuallas, 2 x peili, suihku, wc-istuin. Kodinhoitohuone/kaapistot, pesuallas, pk-liitäntä. Kosteiden tilojen lattia laattaa.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 961 m²
Kaupunginosa Nöykkiö
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-42-135-1
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Pihalla Drop-ulkoallas.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Nöykkiössä K-Market Nöykkiö. Espoonlahdessa kauppakeskus Pikkulaiva sekä hyvät harrastusmahdollisuudet., Koulut: Nöykkiön ala- ja yläkoulu, Mainingin koulu (1-9lk), Espoonlahdessa lukio sekä ruotsinkieliset koulut (ala- ja yläkoulu).
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle.

Kustannustiedot

Puhtaanapito 440.00 EUR/v
Kiinteistövero 1068.00 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 870.000,00 €