Kohdetiedot

Omakotitalo 89.5 m² 4h, k, rt, s-os, vh, var + ulkovarasto + tekn. tila

Pellavakaski 34 B, Latokaski, Espoo

495.000,00 €

UUDEN KODIN IHANUUTTA KESKUSPUISTON NAAPURISSA
Tämä 2-kerroksinen moderni omakotitalo valmistuu kuuden aiemmin rakennetun talon seuraan Keskuspuiston mahtavien ulkoilualueiden äärelle. Käytaönnölliseksi suunniteltu puutalo sopii lapsiperheelle monivuotiseksi kodiksi: lasten varttuessa kodin kahdessa kerroksessa on tilaa yhdessäolon lisäksi nuorten omaankin rauhaan ja vanhempien etätyöhön. Kävelymatkan ulottuvilla ovat myös lapsiperheille tärkeät palvelut, kuten koulut, päiväkodit, lähimarketit ja bussipysäkki.
Pellavakasken rauhallisen kotikadun päätyyn valmistuu yhteensä seitsemän omakotitalon tyylikäs pihapiiri. Yhteisillä alueilla ovat pienten leikkipaikat ja jätepiste. Jokainen talo saa isosta tontista oman hallinta-alueen ja kaksi autopaikkaa käyttöönsä.

TÄÄLLÄ VIIHDYTÄÄN
Konstailemattoman avoin tunnelma välittyy jo kodin eteisaulasta: samassa tilassa valoisan ja vaalean avokeittiön rinnalla ovat ruokailutila ja viihtyisä olohuonekin. Tilaa on yhteisille kokkailuille, herkuttelulle ja toki sohvalla rentoutumisellekin. Keittiössä on laadukkaat kalusteet sekä integroidut/rosteriset kodinkoneet. Olohuoneesta on käynti terassille ja omalle pihalle.

KODIN KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ
Saunatilat ja erillinen wc ovat käytännöllisesti eteisaulan yhteydessä. Sävymaailma on harmoninen ja rentoutumiseen houkutteleva. Rentouttavat löylyt ropsautellaan Harvian pilarikiukaalle. Eteisen vieressä on erillinen sisävarasto. Yläkerrassa sijaitsevat kodin kolme makuuhuonetta ja suihkullinen kylpyhuone/kodinhoitohuone. Päätymakuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Kodin pääsisäänkaäynnin yhteydessä on ulkovarasto ulkoiluvälineille ja tekninen tila.

HUOLETONTA ASUMISTA
Ekologinen poistoilmalämpöpumppu huolehtii tehokkaasti talon käyttövedestä, ilmanvaihdosta ja lämmityksestä, joka toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Lisaäksi uuden kodin talotekniikkaan kuuluvat lämmöntalteenotto sekä ATK-yleiskaapelointi (Cat6) asuinhuoneissa. Hyvin rakennettu puutalo ja moderni talotekniikka lupaavat isäntäväelle mukavaa, turvallista ja huoletonta asumista.

LUONTOA JA LÄHIPALVELUJA
Keskuspuiston luontonaapuruus on tämän kodin ehdoton ihanuus, toki hyvät palvelutkin ovat lähellä: Latokasken kouluun on 700 metriä ja Kantokasken kouluun 1,5 km. Uusi Nauriskasken alakoulu valmistuu vuonna 2022. Kävelymatkan ulottuvilla on useita päiväkoteja, leikkipuistoja, liikuntapaikkoja, lähikauppa ja bussipysäkki. Espoonlahteen on n. 4,3 km ja Kauppakeskus Lilaan 5,2 km.

Arvioitu valmistuminen 12/2021-1/2022.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Rakennus

Osoite Pellavakaski 34 B
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 4h, k, rt, s-os, vh, var + ulkovarasto + tekn. tila
Asuinpinta-ala 89.5 m²
Kokonaispinta-ala 97.5 m²
Kerros 2
Rakennusvuosi 2022
Rakennusmateriaalit Puu
Katon tyyppi/kate Harjakatto/Ruukin Nordic peltikate
Lämmitys Sähkölämmitys/poistoilmalämpöpumppu/vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma, LTO
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Puustellin keittiö erillisen kalusteluettelon mukaan.
Olohuoneen varustetaso Kts. Värisilmän erillinen sisustuspaketti
Makuuhuoneiden varustetaso Kts. Värisilmän erillinen sisustuspaketti
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. Värisilmän erillinen sisustuspaketti
Lisätiedot Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella seitsemän talon kesken. Talon B hallinta-alueen pinta ala on 266m2.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 2500 m²
Kaupunginosa Latokaski
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-46-27-1
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Latokasken ja Espoonlahden hyvät palvelut., Koulut: Latokasken ja Nöykkiön koulut (1-9lk) ja päiväkodit. Lukio ja ruotsinkieliset koulut (1-9lk) Espoonlahdessa.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Tuleva metro Espoonlahteen.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v
Myyntihinta 495.000,00 €