Kohdetiedot

Paritalo 132.5 m² 6h, k, rt, ph, höyrysauna, 2 x erill. wc, 2 x vh+var, tekn. tila+erillinen saunarakennus+ak

Heimolantie 8b as. 2, Saunalahti, Espoo

998.000,00 €

Tämä arkkitehti Pet Michaelin suunnittelema ja 2021 valmistunut kivitalo sopii perheelle, joka arvostaa ensiluokkaisen laadun osatekijöinä myös ekologiaa ja asumisen ekonomiaa. Täysin muuttovalmis talo lupaakin tuleville asukkailleen verrattoman viihtyisiä ja huolettomia vuosikymmeniä Saunalahden merellisten luontomaisemien äärellä.
KATTO KORKEALLA
Olohuoneen suuri lasiovi avautuu kakkoon ja etelän suuntaan. Lähes 60 m2 terassialue täydellistää kesäiltojen tunnelman. Päämakuuhuoneessa on oma vaatehuone ja wc; yläkerran kaksi muuta makuuhuonetta soveltuvat työhuoneiksikin. Kalusteratkaisut walk in -closetissa sekä kaapistoissa tarjoavat ykkösluokan säilytystilat asukkaiden pukeutumisen kokonaisuuksille. Alakerrassa on sisäänkäynti, jossa kodinhoitohuone eteisen yhteydessä lupaa arjen helppoutta. Yksi makuuhuone, wc ja työhuone/varasto sijaitsevat myös alakerrassa. Takkahuoneessa on komeasti vetävä kiertoilmatakka ja ovi vilvoitteluterassille. Saunaosastolla on höyryhuone, kaksi sadesuihkua ja kylpyamme. Lisäksi erillinen sauna, jossa muhevalöylyinen kivipilarikiuas aateloi löylyhuoneen, jonka yhteydessä on erillinen wc ja pukeutumishuone.
TALON NEROUTTA
Kivitalo on edullinen ja ekologinen asua. Hyvin suunniteltu ja rakennettu kivitalo on myös turvallinen, terveellinen, tasaisen lämmin ja mukavan hiljainen. Maalämpö on toteutettu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Talossa on koneellinen tulo-/poistoilmanvaihto (LTO) sekä Led-valaistus himmennystoiminnoilla.
PALVELUJEN ÄÄRELLÄ
Lähellä ovat Saunalahden, Espoonlahden ja Nöykkiön monipuoliset palvelut. Päiväkoti on Saunalahdessa (0,5 km), Saunalahden kouluun (1-9 lk) on 0,8 km ja S-Marketiin 0,9 km. Kauppakeskus Lippulaivaan on 3,8 km ja Marinsatamaan 2,5 km.
Varaa aika yksityisesittelyyn. kari.karlsten(at)primehouse.fi, p. 0400 416130
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400416130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Heimolantie 8b as. 2
Huoneiden lukumäärä 6
Tilakuvaus 6h, k, rt, ph, höyrysauna, 2 x erill. wc, 2 x vh+var, tekn. tila+erillinen saunarakennus+ak
Asuinpinta-ala 132.5 m²
Kokonaispinta-ala 172.0 m²
Tilat / pinta-alat Asuintilat: 1 krs/eteinen, makuuhuone, wc, vaatehuone, kodinhoitohuone, höyrysauna, pesuhuone, pukuhuone, varasto. 2 krs/olohuone, keittiö, ruokailutila, 3 x makuuhuone, vaatehuone, wc. Erillinen saunarakennus: saunatupa, pesuhuone, wc, sauna. Asuintilat yhteensä 132,5m2. Muut tilat: askarteluhuone/arkiolohuone (24,5m2), ulkoiluvälinevarasto (13m2), tekninen tila (2m2) yhteensä 39,5m2. Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 172m2.
Kerros 2
Rakennusvuosi 2021
Rakennusmateriaalit Lakka 400 eristevaluharkko.
Katon tyyppi/kate Huopakate
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, Bosch Compress 7001iLWM 8.
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla. IV-kone Flexit Uni4.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Noblessa keittiö kvartsitasoin. Elica Switch F liesitaso/tuuletin yhdistelmälaita. Bosch uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Tapwellin keittiöhana. Blanco Etagon Silgranit-graniittikomposiittiallas. Lattia Timberwise Sky white parkettia. Katossa CeWood akustiikkapaneeli.
Olohuoneen varustetaso Lattia Timberwise Sky white parkettia. Katossa CeWood akustiikkapaneeli. Arkiolohuone: Lattia Terratinta Betontech White. Katossa CeWood akustiikkapaneeli. Takka Romotop heat 70 slim, piippu Härmä Air Unique.
Makuuhuoneiden varustetaso MH 1-3/lattia Timberwise Sky white parkettia. Katossa CeWood akustiikkapaneeli. MH4/lattia Terratinta Betontech White. Katossa CeWood akustiikkapaneeli.
Kylpyhuoneen varustetaso 2 krs: Wc/lattia Terratinta Betontech White. Katossa CeWood akustiikkapaneeli. Pesuallas, allaskaappi, peili, Hansgrohen hana, seinä-wc. 1 krs: Pesuhuone ja höyrysauna/lattia ja seinät Terratinta Betontech White. Pesuhuoneen katossa CeWood akustiikkapaneeli, höyrysaunassa Terratinta Betontech White. Hansgrohen suihkut. Bathlife valumarmori kylpyamme. Geberit lattiakaivo. Wc/lattia Terratinta Betontech White. Katossa CeWood akustiikkapaneeli. Hansgrohen hana. Pesuallas, allaskaappi, peili, seinä-wc. Kodinhoitohuone ja arkieteinen/lattia Terratinta Betontech White. Katossa CeWood akustiikkapaneeli. Noblessa kalusteet, Franke Sirius Sid 610 pesuallas ja Tapwellin hana. Saunarakennus: lattia Terratinta Betontech White. Katossa CeWood akustiikkapaneeli ja Siparila valkovahattu haapapaneeli. Lauteet valkovahattua haapaa. Tulikiven Sumu valkoinen 9 kW kiuas (etäohjattava). Hansgrohen suihku ja hana. IV-kone Vallox 90MC.
Lisätiedot Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella asuntojen 1 ja 2 kesken.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 1075 m²
Kaupunginosa Saunalahti
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-42-317-21
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Huonekohtainen ilmastointi ja äänieristetyt ovet. Led-valaistus. Sähköauton latausvalmius x 2 (kaapelointi). Älylukko Yale Doorman. Terassi, valmius ulkoporealtaalle (kaapelointi). Ilmalämpöpumppu viilennykseen.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Saunalahden ja Kauklahden palvelut. Kauppakeskus Pikkulaiva on n. 4km päässä., Koulut: Saunalahden yhtenäiskoulu, Espoonlahden ja Kauklahden suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Kauklahden juna-asema.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 998.000,00 €