Kohdetiedot

Paritalo 84.0 m² 3h, k, rt, kph, et, var/askh., vh, wc, kph, s, uvar

Hannusjärventie 6 A, Hannusjärvi, Espoo

488.000,00 €

LAADUN JA LUONNON LUKSUSTA HANNUSJÄRVELLÄ
Hannusjärven luontomaisemiin valmistuu vuonna 2022 kahdeksan uutta paritalokotia, jotka tarjoavat aitoa elämänlaatua pienille perheille ja etätyötäkin tekeville. Kotipihan kaunis miljöö ja vehreä ympäristö, luonto upeine tunnelmineen sekä sujuvat yhteydet palveluihin lupaavat nekin täyttä elämää tuleviin vuosiin. 2-kerroksiset ihanat kodit on suunnitellut arkkitehti SAFA Sami Paasi. Nopeana kodinostajana ehdit mukaan valitsemaan uuden kotisi pintamateriaaleja ja varusteita tyylikkäistä vaihtoehdoista.

HUOLITELTU PIHAPIIRI
Neljän paritalon yhteinen tontti sijaitsee Hannusjärventien varrella ja lenkkeilijöille näppärästi Hannusmetsän luontopolun vieressä. Jokaiselle kodille kuuluu tyylikkään puuaidan ja tukimuurin kehystämä yksityispiha kodin terassipuolella ja talojen selkäpuolella nousee sepelöity japanilaistyyppinen piha. Yhteiset kulkualueet asfaltoidaan, ja jokainen asunto saa pysäköintialueelta kaksi autopaikkaa, jotka varustetaan sähköauton latausvalmiudella.

LÖYLYISTÄ VILVOITELLAAN SUOJAISALLA TERASSILLA
Laattalattiaisesta eteisestä on käynti makuu-/työhuoneeseen ja portaat yläkertaan; portaikon alle sijoittuu tilava ulkoiluvälinevarasto, jonne on ovi pääoven vierestä. Monenlaiseen käyttöön inspiroivasta askarteluhuoneesta on ovi katetulle terassille ja suojaisalle nurmipihalle. Vaatehuone on saunatilojen vieressä. Pesuhuoneessa on sadesuihku, paikka pyykinpesukoneelle ja wc oman oven takana. Hyvät löylyt ropsautellaan saunan Harvia Cilindro -tornikiukaalle.

NAUTITAAN YHDESSÄOLOSTA
Yli puolet yläkerran pinta-alasta on avointa oleskelutilaa, johon mahtuvat niin avokeittiö, maisemaikkunoiden äärelle sijoittuva ruokailutila kuin olohuoneen mukavat sohvatkin. Tilaa jatkaa olohuoneen levyinen upea oleskeluparveke. Kompaktissa keittiössä on Puustellin kalusteet. Viereinen päämakuuhuone ranskalaisine parvekkeineen (ei huoneistot A ja B) ja suihkullisine kylpyhuoneineen on isäntäväen mukavassa asumisessa kirsikka kakun päällä.

ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUMISTA
Lämmitysjärjestelmä on poistoilmalämpöpumppu Nibe F470, joka liitetään vesikiertoiseen lattialämmitykseen, sekä lisäksi Mitsubishi-ilmalämpöpumppu. Koneelliseen ilmanvaihtoon liitetään LTO-laite ja valaistus toteutetaan LED-ratkaisuin. Pesutiloissa on Gustavsbergin vesikalusteet ja hanat, keittiöissä monipuoliset kodinkoneet. Talot ja pihatoiminnot viimeistellään tyylikkäillä puusälerakenteilla, jotka sopivat upeasti tummasävyisiin julkisivuihin. Yhtiö liitetään valokuituun.

ETÄTYÖHÖNKIN TÄYDELLINEN SIJAINTI
Luontoystävän ja etätyötä tekevän unelmakoti sijaitsee metsäluonnon äärellä Hannusjärven tuntumassa: marjastus, sienestys ja retkeily kuuluvat täällä aitoa hyvinvointia ylläpitävään elämänmenoon. Hyvät päiväkodit, koulut, kaupat ja kauppakeskukset, monet harrasteet, sujuvat kulkuyhteydet ja tuleva metroasemakin ovat reilun kilometrin säteellä kotoa, rantaraitin maisemiinkin on vain muutaman kilometrin matka.

MUITA TIETOJA
Kohteen osoite on Hannusjärventie 6, 02360 Espoo. As Oy Espoon Hannusjärventie 6 sijaitsee omalla 2676 m2 suuruisella tontilla Espoon kaupungin 31. kaupunginosassa, korttelissa 79. Kiinteistötunnus 49-31-79-7. RS-kohde, RS-pankki Osuuspankki Uusimaa. Arvioitu valmistuminen 9/2022. Rakentajana toimii Meliton Oy.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Hannusjärventie 6 A
Kaupunginosa Hannusjärvi
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 3h, k, rt, kph, et, var/askh., vh, wc, kph, s, uvar
Asuinpinta-ala 84.0 m²
Kerros 2
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Pohjoinen, itä, länsi
Parveke Kyllä
Keittiön varustetaso Puustellin kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Olohuoneen varustetaso Kts. huonekortti
Makuuhuoneiden varustetaso Kts. huonekortti
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. huonekortti
Oma sauna Kts. huonekortti Kyllä

Yhtiö

Taloyhtiön nimi As Oy Espoon Hannusjärventie 6
Rakennusvuosi 2022
Rakennusmateriaalit
Katon tyyppi/kate
Huoneistojen lukumäärä 8
Ilmanvaihto Koneellinen tulo ja poisto, LTO
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Autopaikat 17
Tontin pinta-ala 2676.00 m²

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Liikenneyhteydet Bussit, tuleva Iivisniemen metroasema n. 700m.

Kustannustiedot

Myyntihinta 240.250,00 €
Velkaosuus 247.750,00
Rahoitusvastike 237,37 EUR/kk
Hoitovastike 207,62 EUR/kk
Kokonaisvastike 444,99
Vesimaksun lisätiedot Mittarin mukaan
Muut maksut Rahoitusvastike sisältää vain koron osuuden. Ensimmäinen lyhennys 10/2023, jonka jälkeen arvioitu rahoitusvastike on n. 1116 euroa/kk.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 488.000,00 €