Kohdetiedot

Rivitalo 147.0 m² 4h, avokeittiö, tkh, saunaosasto, kylpyhuone/wc, erillinen wc, khh, vh, varasto.

Talkootie 5 B, Länsi-Pakila, Helsinki

658.000,00 €

Kaunis rivitalokoti arvostetussa Länsi-Pakilassa, rauhallisella pientaloalueella, keskuspuiston tuntumassa.

Huoneisto koki täydellisen muutoksen v. 2010 tehdyn saneerauksen yhteydessä. Tällöin uusittiin vesi- ja viemäriputket, sähkövedot, saniteettitilat, sauna ja keittiö sekä muut asuintilat. Kaikki uudistettiin korkealuokkaisilla, ammattilaisen valitsemilla materiaaleilla. Kuitenkin haluttiin säilyttää myös vanhaa, kuten tammiset väliovet, molemmat takat, olohuoneen kaunis sauvaparkettilattia ja alakerran wc:n yhden seinän 60-luvun laatoitus.

Yläkertaan johtaa led-valoin valaistu parkettiportaikko, josta avautuu iso valoisa olohuone. Olohuoneessa on alkuperäinen, kunnostettu vaalea tamminen sauvaparketti. Avokeittiössä on HTH:n korkealuokkaiset kalusteet, kivitasot ja Siemensin kodinkoneet. Yläkerrassa on myös upea kylpyhuone ja kaksi makuuhuonetta. Toisesta makuuhuoneesta löytyy todella runsaasti säilytystilaa kaapistojen ja walk in closet myötä.

Sisäänkäynti alakerrassa on aulaan, jossa kohtaat heti harmonisen tunnelman vaaleiden materiaalivalintojen ansiosta. Alakerrassa sijaitsee upea spa-henkinen saunaosasto. Saunan tummat seinät luovat nykyaikaisen savusaunan tunnelmaa. Pesuhuoneessa on amme sekä erillinen suihkunurkkaus. Kodinhoitotila sijaitsee kätevästi saunaosaston yhteydessä. Tila on kalustettu HTH:n valkoisilla kalusteilla. Kalusteet ja pesutornin saat kivasti piiloon valkoisten liukuovien ansiosta. Viihtyisään takkahuoneeseen on käynti kodinhoitohuoneen kautta. Takkahuoneessa rentoudut takkatulen lämmössä. Takkahuoneesta on uloskäynti patiolle ja terassipihalle.

Yhtiö on neljän perheen rivitaloyhtiö, josta on vuosien varrella pidetty hyvää huolta. Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi autotalli- sekä yksi lämpöpistokepaikka. Pysäköinnin kustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen. Taloyhtiö on liitetty valokuituun. Huoneistoon on asennettu murto- ja palohälytysjärjestelmä, jonka jatkosopimuksesta päätät sinä.

Kutsun sinut tutustumaan sekä ihastumaan tähän kauniiseen kotiin.

Varaa perheellesi sopiva esittelyaika.
Myyntiä hoitaa Sirpa Ylitalo puh 0400 506976 tai sirpa.ylitalo@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Sirpa Ylitalo LKV, ekonomi 0400 506976 sirpa.ylitalo@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Talkootie 5 B
Kaupunginosa Länsi-Pakila
Kaupunki Helsinki
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 4h, avokeittiö, tkh, saunaosasto, kylpyhuone/wc, erillinen wc, khh, vh, varasto.
Asuinpinta-ala 147.0 m²
Kerros Kaksitasoinen
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Länsi-itä
Parveke Kyllä
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Täydellisesti vuonna 2010 remontoitu kaunis keittiö, jossa HTH:n kaapistot, kivitasot, 2 kpl apteekkarin kaappeja, karusellikaappi, integroidut jääpakastinkaappi ja astianpesukone, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin hormiin, mikroaaltouuni. Kaikki kodinkoneet Siemens merkkiset. Extra jääpakastinkaappi kodinhoitohuoneessa. Lattia vinoon ladottua vaalean harmaata keraamista laattaa, mukavuuslattialämmitys, seinät maalattu.
Olohuoneen varustetaso Upea alkuperäisestä kunnostettu 60-luvun tamminen sauvaparketti, seinät maalattu. Avotakka (vaatii kunnostuksen), ajan arkkitehtuurin mukaiset isot ikkunat, käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneiden varustetaso Yläkerran makuuhuoneissa tammiparkettilattia, seinät maalattu. Isomman makuuhuoneen yhteydessä runsaasti kaappitilaa sekä "walk in closet". Alakerrassa takkahuone, joka toimii hyvin myös makuuhuoneena sekä pienempi makuu-/työhuone. Näiden tilojen lattia laminaattia, seinät maalattu. Takkahuoneessa toimiva avotakka sekä käynti terassille.
Kylpyhuoneen varustetaso Yläkerran kylpyhuoneessa suihku, seinä wc-istuin, kaapisto, valopeili, rättipatteri. Alakerrassa erillinen, persoonallisesti laatoitettu wc, jossa seinä wc-istuin, pesuallas, peili. Ikkunallisessa ja kokonaan laatoitetussa Spa-henkisessä pesuhuoneessa amme suihkulla sekä erillinen suihkutila, rättipatteri. Kaikissa märkätiloissa mukavuuslattialämmitys. Laatta- ja kalustevalinnat korkeatasoisia ja kauniita. Listaus pyydettäessä.
Oma sauna Tummaksi petsattu sauna on erotettu lasiseinällä pesuhuoneesta. Saunaosaston yhteydessä kodinhoitotila, jossa pk-liitäntä ja tilaa pesutornille. Kodinhoitotilassa HTH:n valkoiset kaapistot, jossa mm. integroitu silityslauta. Kyllä
Lisätiedot Huoneisto saneerattiin sisätilojen osalta v. 2010. Huoneiston pohjaa muutettiin toimivammaksi ja avarammaksi, kaikki märkätilat uusittiin ja laatoitettiin korkeatasoisilla laattoilla, seinät ja katot levytettiin ja maalattiin. Keittiö uusittiin kokonaisuudessaan. Kaikki sähkövedot uusittiin ja uusi sähkökaappi asennettiin. Kaikki huoneiston sisäiset vesi- ja viemäriputkistot vaihdettiin uusiin huoneistoon tulevalta jakotukilta eteenpäin. Parvekkeen kaiteen sisäosa pellitetty. Ylimääräisen yhtiökokouksen päätöksellä yhtiöjärjestyksen muutos vireillä koskien vastuukysymyksiä. Huoneistossa on murto- ja palohälytysjärjestelmä. Uusi osakas tekee oman sopimuksensa jatkosta. Nykyinen sopimus Securitaksen kanssa 42,75EUR/kk.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Talkootie 5
Rakennusvuosi 1967
Rakennusmateriaalit Betoni/tiili/puu
Katon tyyppi/kate Lievä harja /pelti
Huoneistojen lukumäärä 4
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Painovoimainen
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus Ei ole
Energialuokka
Yhteiset tilat 50m2 yhteisvarasto, jossa jokaisella huoneistolla oma tilansa sekä lisäksi yhteistä tilaa.
Autopaikat 4 kpl autotalleja, 4 kpl lämpöpistokepaikkoja
Suoritetut korjaukset v.2010 lähtien: v. 2010 Kattojen ja vesikourujen maalaus sekä ylösnostopeltien ja läpiviennin tiivistys. Huoneiston B perussaneeraus (erillinen liite yhtiökokous 15.3.2011). v. 2011 Takkahormien nuohous ja ilmanvaihtohormien puhdistus. Huoneiston A saunan hormin sisäosan tiivistys Mordax-menetelmällä. Piha-aitojen kunnostus. Varastokellarin lattian maalaus. v. 2012 Huoneiston A saunahormin piipun pidennys teräsputkella sekä hormien päällä olevien pellitysten uusiminen. v. 2013 Taloyhtiön pohjaviemärin saneeraus sukitus-menetelmällä. Autotallirakennuksen pidennys, katon lämpövuodon korjaus ja uusien kippiovien asennus. Keskuslämpölaitteen vuotavan putken korjaus. Autotallien lattioiden avaaminen, kuivaus ja uuden betonivalun tekeminen. Lumiesteiden ja sulatusjärjestelmän asennus katolle ja rännikouruihin. v. 2014 Piha-aitojen maalaus. Pääsisäänkäyntipuolen toisen kerroksen seinälevyn hionta ja maalaus. Eteläpäädyn sokkelin tulvavesisuojaus, salaojakaivon kunnostus, sokkelin sepelisuojaus ja maalaus. v.2015 Piha-alueen asfaltointi. v. 2016 Kellarin ulko-ovisyvennyksen lattiakaivon korjaus ja kynnyksen korottaminen sekä julkisivumaalauksia. v. 2018 Suojahatut tuuletushormien päälle ja peltikaton kulumien paikkaus sekä 4 kpl alipainetuuletusputkia välikattoon. v. 2019 Taloyhtiö liittyi kuituverkkoon. Uusittiin kaukolämmön painesäiliön venttiilit. Tiivistettiin kellarin rappusten vierustan saumoja ja asennettiin sadevettä ohjaava lippa päätyseinään.
Suunnitellut korjaukset v. 2021-2025 JULKISIVUT: Tarkkaillaan savupiipun rapistumisesta johtuvaa korjaustarvetta. PIHA JA AIDAT: Jäteastiat eri jätetyypeille ja katoksen laajennus 2021/2022. LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ: Tarvittaessa uusitaan huoneistokohtaisia patteriventtiilejä. VESI- JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄ: Asuntojen A, C ja D pystynousujen saneeraus tarvittaessa. IKKUNAT JA OVET: Huoneistokohtaisten ulko-ovien uusiminen lämpöoviksi 2021/2022--TEHTY Asuntojen ikkunapuitteiden uusimistarpeen seuraaminen 2022>> PARVEKKEET: Tarvittaessa lattiat maalataan ja yläpaneelien kuntoa tarkkaillaan. Kaiteen sisäpuolen kunnostaminen pellityksellä tarvittaessa. KATTO: seurataan peltikaton uusimistarvetta 2023 >> SÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄ: Kartoitetaan sähköautolatauspisteiden tarvetta 2021 >>
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin pinta-ala 1812.00 m²

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki 09 319 1691
Palvelut Useita elintarvikeliikkeitä, terveysasema, apteekki, Pirkkolan liikuntapuisto, Paloheinä Golf, keskuspuisto., Koulut: Ala- ja yläkoulu, lukio, useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet Bussit 54, 67, 66, 63 Kamppiin. Kehä I:ltä hyvät yhteydet joka suuntaan. Tuleva Raide-Jokeri n. 500m.

Kustannustiedot

Myyntihinta 658.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 450,00 EUR/kk
Kokonaisvastike 450,00
Vesimaksu 20,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 20.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 658.000,00 €