Kohdetiedot

Paritalo 181.0 m² Oh, avokeittiö, takkahuone, 4 x mh, 2 x erillinen wc, kph, ph, s, khh, et, halli, 3 x vh, uima-allas, lämmin varasto, askarteluhuone, tekninen tila + autotalli

Pellavakaski 11 A, Latokaski, Espoo

319.000,00 €

VIIHTYISYYTTÄ ISOLLE PERHEELLE
Neljästä tilavasta makuuhuoneesta isoin sijaitsee lännen puolella ja kolme makuuhuonetta rinnakkain aamuauringon puolella. Olohuoneen yhteydessä on ruokailutila ja käynti suojaisalle terassipihalle. Valoisa keittiö avautuu niemekkeen yli olohuoneeseen. Takkahuoneesta käynti kodinhoitohuoneeseen, saunaosastolle ja uima-altaalle. Ylellisen iso uima-allas on yhteiskäytössä seinänaapurin kanssa. Huoneistolle kuuluu autotalli 15m2. Erillinen yhtenäinen tila: lämpimät varastot, askarteluhuone ja tekninen tila.
Huoneisto vaatii korjausrakentamista ja modernisointia.
Lapsiperheelle ihanteellinen paritalokoti tarjoaa mukavan elämän puitteet. Omalta takapihalta 10m valaistetulle lenkkipoluille ja talvella laduille sekä keskuspuistoon.
Omalla vehreällä pihalla on lääniä leikeille, lemmikeille, rentoutumiselle, grillijuhlille ja yrttimaallekin. Aikakautensa reilun mitoituksen mukaisessa kodissa on mahtavasti tilaa ison perheen aktiiviselle elämälle.
KAHDEN PERHEEN TALOYHTIÖ
Kunnossapitotöitä on tehty säännöllisesti ja talotekniikkaa uudistettu. Suoraa sähkölämmitystä täydentävä ilmalämpöpumppu (n.2010) ja koneellinen poistoilmanvaihto ja lisäksi allashuoneessa omansa. Viimeisimpinä huoltotöinä piha-aita uusittiin 2016, vesikatto maalattiin 2017, uima-altaan sähkömoottori sekä lämminvesivaraaja uusittiin 2018 ja salaojat uusittiin 2019.
KOULUT, PÄIVÄKODIT JA PALVELUT VIERESSÄ
Päiväkodit,alakoulu ja leikkipuisto 900m. Kävelyetäisyydellä K-market, kampaamo ja ravintolat Mallaskaski, Ghetto ja Spago. Lehtikaskentien varrella on hieno perhepuisto. Kaskenpolttajantien varrella tenniskenttä, autohuolto ja bensa-asema.
Yläkoulu, neuvola, kirjasto, hammashoitola ja uusi S-market Nöykkiönlaaksossa.
MAHTAVAT METSÄISET MAASTOT
Puistomaisen kaunis Latokaski on yksi Espoon suosituimmista ja rauhallisimmista lapsiperheiden pientaloalueista. Latokaskea ympäröivät luonnonkauniit metsä- ja peltoalueet.

Varaa oma esittelyaika.

Risto Pesola KiAT
Alueen asiantuntijana vuodesta 1993
+358 400 544 866
risto.pesola@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Risto Pesola Alue-edustaja, KiAT 0400 544 866 risto.pesola@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Pellavakaski 11 A
Kaupunginosa Latokaski
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus Oh, avokeittiö, takkahuone, 4 x mh, 2 x erillinen wc, kph, ph, s, khh, et, halli, 3 x vh, uima-allas, lämmin varasto, askarteluhuone, tekninen tila + autotalli
Asuinpinta-ala 181.0 m²
Muu ala 15.0
Kerros
Hissi Ei
Parveke Ei
Kuntoluokitus Välttävä
Kunto Vaatii laajaa korjausrakentamista
Keittiön varustetaso Kaapistot ja kivitasot. Kodinkoneet uusittava. Lattia laattaa.
Olohuoneen varustetaso Lattia tammiparkettia. Tila suurelle ruokailuryhmälla. Keittiö avautuu niemekkeen takana.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia parkettia. Yhden makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Kahdessa kaapisto.
Kylpyhuoneen varustetaso Kylpyhuoneen ja pesuhuoneen seinät kaakelia, lattia laattaa, lattialämmitys. Kaksi erillistä wc:tä.
Oma sauna Sähkökiuas. Kyllä
Lisätiedot Kolme vaatehuonetta ja kylmäsäilytys (jäähdytyskone ei toimi). Yhteisiä tiloja: Autotalli omilla osakkeilla. Uima-allas. Lasikatteiselta pihakäytävältä käynti askarteluhuoneeseen, varastotilaan ja tekniseen tilaan. Parketit hiottu ainakin kerran. Uima-altaan kulut maksetaan puoliksi. Erillinen sähkömittari uima-allastilalle.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Pellavakaski 11
Rakennusvuosi 1975
Rakennusmateriaalit Puu/tiili
Katon tyyppi/kate Harja/pelti
Huoneistojen lukumäärä 2
Lämmitys Suora sähkö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2018
Yhteiset tilat Varasto, uima-allas, askartelutila ja autotalli.
Autopaikat 6, näistä osakkeina 2 (autotalli)
Suoritetut korjaukset 2020 sisäänkäynnin lasikatteen peltiosien saumojen tiivistäminen, 2019 salaoja- ja sadevesijärjestelmien uusiminen, 2018 lämminvesivaraaja uusittu, uima-allaslaitteiston sähkömoottori uusittu, 2017 katon maalaus, 2016 piha-aitojen uusiminen, 2012 märkätilojen ilmanvaihtokoneen uusiminen, 2011 julkisivupaneloinnin osittainen uusiminen ja maalaus, 2008 uima-allaslaitteiston uusiminen, 1996 uima-allashuoneen ulkoseinän kunnostaminen, tasakaton muutos harjakatoksi 1985.
Suunnitellut korjaukset Viemäri- ja käyttövesiputkistojen tarkastus ja tarvittaessa kunnostus.
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin pinta-ala 1692.00 m²
Lisätietoja Kummallakin huoneistolla asuntokohtainen antenni. Kunnossapitovastuu yhtiöjärjestyksen 5 §. Korjaus-, kunnossapito-, hoito- ja ylläpitovastuu siitä poiketen, mitä asuntoyhtiölaissa säädetään yhtiön ja osakkaan välisestä kunnossapitovastuusta, kuuluu osakkeenomistajan vastata kaikista hallitsemansa maa-alueen ja huoneistojen rakentamis-, kunnossapito- ja korjaustöistä. Lisäksi kuuluu osakkeenomistajan vastata kaikista hallitsemaansa maa-alueeseen ja huoneistoihin kohdistuvista hoito-, ylläpito- ja muista kustannuksista. Yhteiseen käyttöön jäävän maa-alueen, taloyhtiön hallitsemien tilojen (uima-allas, varasto- ja askartelutila) sekä aidan kokonaisuudessaan kunnossapidosta vastaavat osakkaat yhdessä.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut K-market, pizzeria, kampaamo, ravintolat Mallaskaski, Ghetto ja Spago. Neuvola, kirjasto, hammashoitola ja uusi S-market Nöykkiönlaaksossa., Koulut: Latokasken koulu (1-6lk), Nöykkiönlaakson koulu (1-6lk), Nöykkiön koulu (7-9lk). Espoonlahdessa ruotsinkieliset ala- ja yläkoulut. Uusi Nauriskasken alakoulu valmistuu Kaskihakaan 2022.
Liikenneyhteydet 542 Jorvi-Espoon keskus-Latokaski-Kattilalaakso-Kivenlahti-Espoonlahti-Soukanranta-Ala-Soukka. 159 Latokaskesta Matinkylään 15-30min välein ja linja 125K Olarin ja Niittykummun kautta Tapiolaan.

Kustannustiedot

Myyntihinta 319.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 350,00 EUR/kk
Kokonaisvastike 350,00
Vesimaksun lisätiedot sisältyy hoitovastikkeeseen.
Muut maksut Vastikeperuste: lasku/yhtiöjärjestyksen mukainen tasaus

Muuta

Vapautuminen Heti vapaa
Velaton myyntihinta 319.000,00 €