Kohdetiedot

Paritalo 143.1 m² 5h, k, ph, s + var + uvar

Takametsäntie 9 C, Metsälä, Helsinki

923.000,00 €

MODERNIN KODIN IHANUUTTA KESKUSPUISTON NAAPURISSA
Turvallinen pientaloalue palvelujen ja luonnon äärellä on monen helsinkiläisen lapsiperheen unelma. Juuri sellaisesta unelmasta nämä kodit tekevät totta. Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut ovat kävelyetäisyydellä. Harrasteet, kaikenikäisten kulttuuritapahtumat, marketit ja kauppakeskukset sekä sujuvat julkiset liikenneyhteydet ovat äärellään - ja mikä parasta, täällä Metsälässä Keskuspuistokin on naapurissa! Luvassa on asumisen jokapäiväistä iloa hyvän suunnittelun, luotettavan rakentamisen ja modernin talotekniikan myötä. Kahden 2-kerroksisen paritalon rakentaminen on käynnissä ja muuttopäivä on joulukuussa 2022. Nopeana kodinostajana perheesi voi vaikuttaa tulevan kodin moniin yksityiskohtiin, valita itse pintamateriaalit ja kodin sävymaailmankin.

VIIHTYISÄ PIHAPIIRI
Paritalot sijoittuvat tontille Takametsäntiehen nähden peräkkäin. Valkoiseksi rapattavien viistokattoisten kivitalojen arkkitehtuuri sopeutuu kauniisti naapurustoon. Etupihan kulkualue saa kivituhkasorapinnan. Jokaisen asunnon yhteydessä on oma ulkovarasto harrastusvälineille sekä kaksi autopaikkaa, joista toinen katoksen alla. Länsipuolen aurinkoiselle oleskelupihalle sijoittuvat upeat terassit sekä nurmipihat asukkaiden mukavaan vapaa-aikaan.

KAKSI KERROSTA MUKAVUUTTA
Hyvä tilasuunnittelu tuo sujuvuutta arkeen ja iloa jokaiseen päivään. Ylellisen valoisassa yläkerrassa olohuone, ruokailutila, avokeittiö ja iso parveke muodostavat viihtyisän kokonaisuuden. Maisemaikkunat tarjoilevat anteliaasti eri vuodenaikojen tunnelmia oleskelutiloihin. A la Carte -keittiön kivitasot, Siemensin integroitavat kodinkoneet, hyvät säilytystilat sekä niemekkeeseen sijoitettava liesi lupaavat puolestaan inspiroivat puitteet keittiöaskareisiin ja perheen yhteiseen ruoanlaittoon.

ETÄTYÖSKENTELYYNKIN TILAA
Yläkerran kaksi makuuhuonetta sijoittuvat suihkullisen kylpyhuoneen kahta puolen. Kolmas makuuhuone on alakerrassa ja sopii hyvin työhuoneeksikin. Alakerran tilavasta arkiolohuoneesta on käynti länsiterassille/oleskelupihalle ja saunatiloihin. Etupihan pääsisäänkäynnin vieressä on sisäänkäynti puolilämpimään varastohuoneeseen, josta edelleen pääsee tilavaan kodinhoito-/vaatehuoneeseen ja saunatiloihinkin: pikkuvessa on erikseen, pesuhuoneessa sadesuihku ja löylyhuoneessa vastakkaiset lauteet, tuuletusikkuna ja sähkötoiminen pilarikiuas.

MODERNIA MUKAVUUTTA
Kivirunkoisten ja rapattujen talojen lämmitysratkaisuna on huoneistokohtaiset ilma-vesilämpöpumput yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, jota säädetään langattomasti. Koneelliseen ilmanvaihtoon liitetään LTO-laite ja vesimittari on asuntokohtainen. Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita. Rakentamisaikataulun puitteissa perheesi voi vaikuttaa yksityiskohtiin ja teettää pieniä muutoksiakin. Urakoitsijana toimii luotettava ja kokenut kotimainen PRC Rakennus Oy. RS-kohde, RS-pankki OP Lounaismaa. Rakennustyöt käynnissä.

HYVÄT JULKISET YHTEYDET
Linja-autopysäkki Tinasepäntie n. 430m. Käpylän juna-asema n. 1,2km. Metsolantien raitiovaunupysäkki n. 1,7km. Tuleva Raidejokeri n. 850m. Polkupyörällä Helsingin rautatieasemalle n. 25min (7,2km).
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400416130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Takametsäntie 9 C
Kaupunginosa Metsälä
Kaupunki Helsinki
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h, k, ph, s + var + uvar
Asuinpinta-ala 143.1 m²
Muu ala 3.5
Kerros 2/2
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Itä-etelä-länsi
Parveke Kyllä
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso A la Carte -keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Lattia Kährs Parketti, Tammi 3-s. Alloy, Pale, Sorrento tai Smoke.
Olohuoneen varustetaso Lattia Kährs Parketti, Tammi 3-s. Alloy, Pale, Sorrento tai Smoke.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia Kährs Parketti, Tammi 3-s. Alloy, Pale, Sorrento tai Smoke.
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. erillinen huonekortti.
Oma sauna Kts. erillinen huonekortti. Kyllä

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Takametsäntie 9
Rakennusvuosi 2022
Rakennusmateriaalit Kivi
Katon tyyppi/kate Pulpettikatto/bitumihuopa
Huoneistojen lukumäärä 4
Lämmitys Vesi-ilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo ja poisto, LTO
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Autopaikat 8
Tontin pinta-ala 1481.00 m²

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Lähikaupat S-market Maunula, Alepa Maunula ja K-supermaret Mustapekka n. 800m-1000m., Koulut: Maunulan ala-asteen koulu, Månsas lågstadieskola, Maunulan yhtenäiskoulu ja Helsingin matematiikkalukio, Helsingin luonnontiedelukio.
Liikenneyhteydet Linja-autopysäkki Tinasepäntie n. 430m. Käpylän juna-asema n. 1,2km. Metsolantien raitiovaunupysäkki n. 1,7km. Tuleva Raidejokeri n. 850m. Polkupyörällä Helsingin rautatieasemalle n. 25min (7,2km).

Kustannustiedot

Myyntihinta 363.650,00 €
Velkaosuus 559.350,00
Rahoitusvastike 466,12 EUR/kk
Hoitovastike 342,70 EUR/kk
Kokonaisvastike 808,82
Muut maksut Rahoitusvastike sisältää koron osuuden. Laina-aika 25 vuotta, josta ensimmäinen vuosi lyhennysvapaata.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 923.000,00 €