Kohdetiedot

Omakotitalo 200.0 m² 5h (4mh), keittiö, ruokailutila, s-os, kph, khh, erill. wc, takkahuone + varasto, autokatos

Suotie 10 B, Nöykkiö, Espoo

638.000,00 €

Esittelyssä 29.05.2022 - klo 14:30 - 15:15
Huom! Esittelyaika on viitteellinen. Tervetuloa esittelyyn vain ennakkoon sovitusti (mielellään sähköpostilla miia.piitulainen@primehouse.fi) ja terveenä. Voit myös sopia yksityisesittelyn johonkin toiseen ajankohtaan. Kiitos ymmärryksestä. Note! This is not a public showing. Please book your private showing time by email miia.piitulainen@primehouse.fi, only healthy. Thank you for understanding!
ISON PERHEEN TALO UUDEN ELÄMÄN KYNNYKSELLÄ
Nöykkiössä sijaitseva 2-kerroksinen omakotitalo lupaa inspiroivia mahdollisuuksia oman näköiseen elämään ja muunneltavuutta uuden isäntäväen ideoihin. Talossa on neljä tilavaa makuuhuonetta, mahtavasti oleskelutilaa kummassakin kerroksessa, paljon säilytys- ja varastotilaa, kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä ja saunan lauteillakin tilaa koko perheen löylyttelyyn. Oma pihapiiri on suojassa kotitien liikenteeltä. Moniin päiväkoteihin, kouluihin ja lähimarketteihin on kävelymatka ja liityntäliikenteen bussilla (pysäkille 350 m) pääsee sujuvasti metroasemallekin.

UUDEN ISÄNTÄVÄEN TOIVEET
Vuonna 2003 valmistuneessa betonirunkoisessa kivitalossa puitteet ovat mitä otollisimmat: rinnetalon pääsisäänkäynti avautuu autokatoksen vierestä yläkertaan. Isossa eteisessä on liukuovikaapistot ja laattalattia, pariovet avautuvat avaraan olohuoneen ja avokeittiön kokonaisuuteen. Keittiössä on Boschin rosteriset kodinkoneet ja reilusti työskentelytilaa, pohjaratkaisun voi helposti uudistaa saarekemalliseksikin. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle ja avoportaikko alakertaan. Yläkerran kahden makuuhuoneen välissä on suihkullinen kylpyhuone.

VARAAVA TAKKA JA TAKKAPUILLE 5 m2 PIHAVARASTOKIN
Alakerran tilavasta kodinhoitohuoneesta ja varastohuoneesta pääsee suoraan pihalle ja arkiolohuoneesta myös isolle länsiterassille ja pihanurmikolle. Varaava takka on hyödyllinen lisälämmön lähde ja löytyypä takkapuita varten kunnon pihavarastokin. Saunatiloissa on kaksi suihkua ja varaus poreammeelle, löylyhuoneen lepolauteille mahtuu pitkälleenkin. Wc on erikseen. Myös alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, ja ikkunallisesta isosta varastohuoneesta saa työhuoneenkin.

KÄYTTÄMÄTÖNTÄ RAKENNUSOIKEUTTA
Suora sähkölämmitys on toteutettu lattialämmityksenä ja varaava takka toimii hyödyllisenä lisälämmönlähteenä. Koneelliseen tulo- ja poistoilmanvaihtoon on liitetty LTO-laite. Lisäksi varusteluun kuuluvat Verisuren hälytysjärjestelmä ja ikkunoiden sälekaihtimet. Makuuhuoneet on maalattu ja pihan kulkualueiden asfaltointi on tehty 2015. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kolmeen osaan, tälle talolle kuuluu tontin rauhallinen takaosa, omalla länsipihalla on hyvin tilaa uusille ideoille, käyttämätöntä rakennusoikeuttakin on vielä 30 m2.

SUOSITTU NAAPURUSTO
Lapsiperheiden arvostamassa naapurustossa Nöykkiön ja Espoonlahden palvelut ovat mukavan lähellä: päiväkodit, koulut, lähimarketit ja bussipysäkki, josta liityntäliikenne kulkee sujuvasti mm. Ison Omenan monipuolisiin palveluihin, metroasemalle ja keväällä 2022 avattuun uuteen uimahalliinkin. Nöykkiöläisten ilona ovat myös Harmaakallion hyvät ulkoilumaastot ja Keskuspuiston luonto. Länsimetron jatke Kivenlahteen valmistuu v. 2023 aikana.
Kohdetta välittää
Miia Piitulainen LKV, LVV 040 772 0222 miia.piitulainen@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Suotie 10 B
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h (4mh), keittiö, ruokailutila, s-os, kph, khh, erill. wc, takkahuone + varasto, autokatos
Asuinpinta-ala 200.0 m²
Kokonaispinta-ala
Tilat / pinta-alat Asuintilat: Yläkerta/olohuone, 2 x makuuhuone, keittiö, ruokailutila, kylpyhuone/wc. Alakerta/2 x makuuhuone, takkahuone/arkiolohuone, sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone n. 186m2 Muut tilat: varasto n. 14m2 Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 200m2.
Kerros 2
Rakennusvuosi 2003
Rakennusmateriaalit Betoni
Katon tyyppi/kate Harja/tiili
Lämmitys Suora sähkölämmitys, lattialämmitys
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla.
Energiatodistus Ei ole
Energialuokka
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Vaaleat kaapistot. Boschin rosteriset jääkaappi, pakastin, induktioliesitaso, erillisuuni, astianpesukone. Kodinkoneet 2015. Lattia laattaa.
Olohuoneen varustetaso Lattia parkettia.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia parkettia.
Kylpyhuoneen varustetaso Yläkerta: Kylpyhuone/wc-istuin, peili, kaapistot, suihku. Alakerta: Pesuhuone/2 x suihku, poreammevaraus. Erillinen wc. Kodinhoitohuone/kaapistot, pk-liitäntä. Kosteiden tilojen lattia laattaa.
Suoritetut korjaukset Piha-aitojen maalaus tontin puolelta 2015, kodinkoneet 2015, makuuhuoneiden (4kpl) maalaus 2015. Pihatiet asfaltoitu 2015. Raksystems Insinööritoimisto Oy:n RS³ kuntotarkastus 10/2015. Jätevesipumpun korjaus 2017. Antennin läpiviennin korjaus 11/2021. Raksystems Insinööritoimisto Oy:n RS³ kuntotarkastus 5/2022.
Lisätiedot Koko kiinteistön pinta-ala on 3007m2 ja sillä sijaitsee 3 erillistä omakotitaloa. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksen mukaisesti yhteisomistajien kesken. Nyt myydään 1/3 osuus koko kiinteistöstä, mikä oikeuttaa hallitsemaan hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaista tontinosaa B ja sillä sijaitsevaa asuinrakennusta. Tontinosan B käyttämätön rakennusoikeus on hallinnanjakosopimuksen mukaisesti 30m2.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 3007 m²
Kaupunginosa Nöykkiö
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-42-120-3
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Sälekaihtimet, Verisuren hälytysjärjestelmä, varaava takka, pihalla puuvarasto n. 5m2. Sähkölämmitys, kokonaiskustannus (sis. talous- ja lämmityssähkön) n. 34.000 kWh/vuosi.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Espoon kaupunki (09) 81621
Palvelut Nöykkiön ja Espoonlahden palvelut., Koulut: Nöykkiönniityn alakoulu (1-6lk), Nöykkiön koulu (7-9lk), Espoonlahden lukio. Ruotsinkieliset koulut Espoonlahdessa.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle.

Kustannustiedot

Puhtaanapito 180.00 EUR/v
Kiinteistövero 1115.00 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 638.000,00 €