Kohdetiedot

Omakotitalo 131.0 m² 4h, k, s-os, kylpyhuone, erill. wc + tekn. tila, varasto ja autotalli.

Eestinmalmi 10b as. 2, Nöykkiö, Espoo

819.000,00 €

MÄEN LAELLA AURINGOSTA NAUTITAAN ESTEETTÄ

Maalämpö on viisaan valinta erityisesti näinä aikoina ja pitkälläkin tähtäyksellä. Tässä kolmikerroksisessa maalämpötalossa lämmityskulut ovat pienet ja tilaa on mahtavasti lapsiperheen mukavaan elämään. Oma hissi helpottaa arkea ja mahdollistaa asumisen seniorivuosinakin. Talo sijaitsee mäen laella, jossa nautitaan maisemista naapurikattojen estämättä ja yläpihalta poiketaan suoraan lähimetsään lenkeille. Eestinmalmin naapurustossa palvelutkin ovat äärellään ja liityntäbussilla ajellaan sujuvasti Ison Omenan metroasemalle.

RINNEPIHAN HUOLETTOMUUTTA
Rinteeseen rakennetussa talossa on kellarikerros sisäänkäyntikerroksena ja kaksi asuinkerrosta. Isot etupihan parvekkeet ja yläpihan suojaisa terassi kruunaavat asumisen mukavuuden. Nurmikonleikkuusta tai puutarhatöistä ei juuri tarvitse stressata, sillä kompaktin rinnetontin kalliot, muurit ja pensasistutukset tekevät pihasta likimain luonnonmukaisen ja huoltovapaan. Yläpihalta mennään naapurimetsään seikkailuihin ja koirakaverin kanssa lenkille.

KOTIHISSI HELPOTTAA ARKEA
Elämän mittaiseksi kodiksi suunnitellussa talossa on portaiden ohella hissi, jolla voi siirtyä turvallisesti kerroksista toisiin seniorivuosinakin. Kellaritiloissa on saunaosasto: pukuhuone ja pikkuvessa, kahdella sadesuihkulla varustettu pesuhuone ja tunnelmallinen löylyhuone lepolauteineen. Lämpimästä autotallista mennään isoon varastoon ja tekniseen tilaan, jossa taloteknisiä järjestelmiä voi helposti seurata/huoltaa.

ASUMISEN MUKAVUUTTA
Keskikerroksen yhtenäisen olohuoneen ja ruokailutilan rinnalla on takkahuone, jossa Kermansaven Eila-kaakeliuuni tuo tunnelmaa talvisin ja iso parveke kutsuu nauttimaan kesästä. Avokeittiön laadukkaat kodinkoneet ja reilut säilytystilat lupaavat iloa ruoanlaittoon, keittiöstä on käynti yläpihan terassille, jossa grillimestarin estradille on ruhtinaallisesti tilaa. Keskikerroksessa on myös wc ja tilava kodinhoitohuone. Kattokerroksessa on kolme makuuhuonetta ja suihkulla varustettu kylpyhuone; vuodevaatteet on helppo tuuletella isolla parvekkeella.

MYÖS EDULLISTA JA EKOLOGISTA
Ison talon lämmitysratkaisuksi on valittu maalämpö. Vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti koko taloon ja koneelliseen tulo- ja poistoilmanvaihtoon liitetty LTO-laite kierrättää hukkalämmön tehokkaasti hyötykäyttöön. Ylellisyytenä talossa on myös maaviileä, joka takaa ihanan vilpoisan sisäilman kesähelteilläkin. Kotihissi on merkiltään luotettava Aritco ja keskuspölynimuri Putzer.

LUONNON JA HYVIEN PALVELUJEN NAAPURISSA
Kotiosoite on aivan erityinen: oman tontin rajalta alkaa mahtava luonnonmetsä seikkailuineen ja lenkkipolkuineen. Lisäksi lähellä ovat Nöykkiön ja Espoonlahden hyvät palvelut, kauppakeskus Pikkulaiva ja Liila sekä Martinsillantien Lidl. Suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut ovat nekin lähellä, ja liityntäbussilla ajellaan sujuvasti Ison Omenan metroasemalle ja aikanaan myös Iivisniemen metroasemalle.
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400416130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Eestinmalmi 10b as. 2
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 4h, k, s-os, kylpyhuone, erill. wc + tekn. tila, varasto ja autotalli.
Asuinpinta-ala 131.0 m²
Kokonaispinta-ala 174.0 m²
Tilat / pinta-alat Asuintilat: 1 krs + 2 krs + kellarikerroksen aula, sauna, pukuhuone, pesuhuone, wc, varasto yhteensä 131m2. Muut tilat: tekninen tila 2,8m2 + autotalli 27m2 + varasto 13,8m2, yhteensä n. 43,6m2. Asuintilat ja muut tilat yhteensä n. 174m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros 3
Rakennusvuosi 2016
Rakennusmateriaalit Kivi
Katon tyyppi/kate Harjakatto/tiilikate
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Koneellinen tulo- ja poistoilma lämmöntalteenotolla.
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: A2007
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Puustellin tammikaapistot, laminaattitasot. Festivo kotikylmiö. AEG:n induktioliesitaso ja erillisuuni. Liesituuletin (huippuimuri). Panasonicin mikroaaltouuni. Mielen integroitu astianpesukone. Lattia laminaattia.
Olohuoneen varustetaso Kermansaven Eila-kaakeliuuni. Lattia laminaattia.
Makuuhuoneiden varustetaso MH1-2/liukuovikaapistot. Lattia laminaattia.
Kylpyhuoneen varustetaso 1 krs: erillinen wc/wc-istuin, pesuallas, kaapistot, peili. Kodinhoitohuone/kaapistot, pesuallas, pk-liitäntä. 2 krs: kylpyhuone/pesuallas, allaskaappi, peili, wc-istuin, suihku, suihkuseinä. Kellarikrs: pesuhuone/2 x sadesuihku. Erillinen wc/pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin. Kosteiden tilojen lattia laattaa.
Lisätiedot Tontti tullaan jakamaan hallinnanjakosopimuksella talojen as. 1 (alue A) ja as. 2 (alue B) kesken. Koko kiinteistön pinta-ala on 1556m2. Alueen B hallinta-alueen pinta-ala on 386m2.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 386 m²
Kaupunginosa Nöykkiö
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-30-266-6
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Maaviileä (Amena puhallinkonvektori). Aritco kotihissi. Putzerin keskuspölynimuri. Autotallissa vesipiste ja lattiakaivo.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Nöykkiön ja Espoonlahden palvelut. K-market Malminmäki, S-market Malminmäki, kauppakeskus Pikkulaiva, Lidl Martinsillantie, kauppakeskus Liila., Koulut: Eestinkallion alakoulu, Kantokasken alakoulu, Martinkallion koulu (1-9lk), Nöykkiönlaakson alakoulu, Nöykkiön yläkoulu, Finno skola (1-6lk), Nöykkiön ja Suomenojan päiväkodit.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle. Tulevan Länsimetron lähin asema Iivisniemessä.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 1050.00 EUR/v
Vesimaksu 40,33 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 40.33 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 819.000,00 €