Kohdetiedot

Kerrostalo 86.5 m² 3h, avokeittiö, s, ph, erill. wc, vh + 2 x lasitettu parveke

Puolikuu 5 B, Olari, Espoo

309.000,00 €

Tilava, saunallinen kolmio loistopaikalla Olarissa.

Tilaa, avaruutta ja mahdollisuuksia tehdä tästä oman maun mukainen koti. Hyvä yhtiö, jossa kaikki isot remontit tehty, kuten julkisivut ja linjasaneeraus.
Linjasaneerauksen yhteydessä on saunatilat ja erillinen wc remontoitu, muuten huoneisto kaipaa pinnoiltaan päivitystä.
Vaalea keittiö avautuu ruokailutilaan ja erottuu saarekkeella olohuoneesta.
Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle.
Kaksi isoa makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä vaatehuone.

Mahdollisuus vuokrata autotalli.

Loistava sijainti lähellä palveluita. Kivenheiton päässä on Olarin S-market ja Iso Omenan kattavat palvelut kilometrin päässä.
Alueella on lapsille koulut alakoulusta lukioon ja päiväkodit suomen- ruotsin- ja englanninkielisinä.
Hyvät harrastusmahdollisuudet. Upeat Espoon keskuspuiston luontopolut, uimarannat, rantaraitti ja rantakahvilat muutaman kilometrin säteellä.
Matinkylän metroasemalle kävelee hetkessä.

Sovi esittely: suvi.verainen@primehouse.fi tai 0400-484 891.
Kohdetta välittää
Suvi Verainen KiAT 0400 484 891 suvi.verainen@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Puolikuu 5 B
Kaupunginosa Olari
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 3
Tilakuvaus 3h, avokeittiö, s, ph, erill. wc, vh + 2 x lasitettu parveke
Asuinpinta-ala 86.5 m²
Kerros 3/4
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Itä/länsi
Parveke Kyllä
Kuntoluokitus Tyydyttävä
Keittiön varustetaso Siistikuntoinen avokeittiö erottuu saarekkeella ruokailutilasta ja olohuoneesta. Varusteina on jääkaappipakastin, liesi, liesituletin, astianpesukone ja puutasot. Lattia on parkettia, seinät on tapettia.
Olohuoneen varustetaso Tilava olohuone, josta käynti lasitetulle länsiparvekkeelle. Lattia on parkettia, seinät on tapettia.
Makuuhuoneiden varustetaso Kaksi suurehkoa makuuhuonetta, joista toisen yhteydessä vaatehuone. Lattia on parkettia, seinät on tapettia.
Kylpyhuoneen varustetaso Sauna ja pesuhuone remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä. Saunasta käynti huoneiston toiselle lasitetulle parvekkeelle. Erillinen wc.
Oma sauna Kyllä
Lisätiedot Mahdollisuus vuokrata autotalli. Loistava sijainti. Isot remontit, kuten julkisivut ja linjasaneeraus tehty. Remontoi mieleiseksesi.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kiurunpesä
Rakennusvuosi 1976
Rakennusmateriaalit Betoni/tiili
Katon tyyppi/kate Tasa/kumibitumi
Huoneistojen lukumäärä 32
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2007
Yhteiset tilat Urheiluvälinevarastot, varastohuone, väestönsuoja, kellarikomerot ja sauna.
Autopaikat 29 kpl + autotallit 5 kpl omilla osakkeilla.
Suoritetut korjaukset Merkittävät perusparannus- ja korjaushankkeet: Julkisivujen ja parvekkeiden peruskorjaus -09-10, linjasaneeraus, sähköjärjestelmien uusiminen, antenniverkon uusiminen, tietoverkon uusiminen, huoneistokohtaisen laajakaistayhteyden hankkiminen -18. Pyydä välittäjältä kattava selvitys tehdyistä perusparannus- ja korjaushankkeista vuodesta 1988 alkaen.
Suunnitellut korjaukset Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2022-2025: Huoneistojen ulko-ovien vaihto, pihakunnostus, vesikattojen käyntiluukkujen huoltotikkaiden uusiminen, automaattisen ilmanpoistajan asennus lämmitysjärjestelmään, vesikatteiden uusimisen suunnittelu ja toteutus, energiatodistuksen uusiminen, jätehuoneen uusiminen, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu, lämmönvaihtimen uusiminen, BC-talon ilmanvaihtokojeen uusiminen, jälkiasennushissien mahdollinen rakentaminen. Pyydä välittäjältä tarkempi kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2021-2030.
Kiinteistön hoito Olarin Huolto Oy
Tontin pinta-ala 3266.00 m²
Lisätietoja Yhtiökokous 8.4.2021: Myönnettiin hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Huoneiston lainaosuudet on mahdollista maksaa pois kesä- ja joulukuussa. Lainaosuuskyselyjä ja -laskuja ei lähetetä automaattisesti, vaan osakkaan tulee itse ilmoittaa, mikäli haluaa lyhentää lainaosuuttaan. Ilmoitus lainaosuuden maksusta tulee tehdä taloyhtiön kirjanpitoon hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään ilmoitetun maksukuukauden 5. päivään mennessä. Osakkaan tulee itse ilmoittaa, mikäli haluaa lyhentää lainaosuuttaan. Lainaosuuksien maksusta perittävät kulut: Matinkylän Huolto Oy:n voimassaolevan palveluhinnaston mukainen lainaosuuden käsittelymaksu sekä pankin perimät kulut.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Espoon kaupunki 09-81621
Palvelut Olarin palvelut ja kauppakeskus Iso Omenan kattavat palvelut kävelyetäisyydellä., Koulut: Olarin ja Matinkylän suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset koulut. Suurpellossa englanninkielistä opetusta antava kansainvälinen koulu, Steinerkoulu. Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Bussit, lähin metroasema Matinkylässä n. 1 km.

Kustannustiedot

Myyntihinta 230.543,63 €
Velkaosuus 78.456,37
Rahoitusvastike 394,44 EUR/kk
Hoitovastike 432,50 EUR/kk
Kokonaisvastike 826,94
Vesimaksun lisätiedot Sisältyy vastikkeeseen.
Muut maksut Autopaikka 15 EUR/kk,

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 309.000,00 €