Kohdetiedot

Paritalo 118.5 m² 4h, avokeittiö, kph/wc, ph, s, khh, erillinen wc, varasto/vh + autokatos- ja pistokepaikka

Kaskinotko 19 A, Latokaski, Espoo

419.000,00 €

Esittelyssä 29.06.2022 - klo 17:45 - 18:15
KOTI RAUHALLISELLA LEHTIKASKEN ALUEELLA
Valoa tulviva, kaunis koti odottaa uutta perhettä. Tilavan olohuoneen yhteyteen avautuu avokeittiö. Tilaa on ruokailuryhmälle niin keittiössä kuin olohuoneenkin puolella. Aamun rauhallinen hetki on mukava viettää parvekkeella kahvikupposen kera. Iso toimiva keittiö palvelee kotikokkia niin arjessa kuin isompienkin juhlien järjestelyissä. Olohuoneen isot ikkunat kahteen ilmansuuntaan ja ikkunallinen parvekkeen ovi lisäävät avaruutta ja valoisuutta. Yläkerran kylpyhuone ja alakerran pesuhuone, erillinen wc, kodinhoitohuone ja iso vaate-/varastohuone sujuvoittavat ison perheen kiireellisiä arkiaamuja. Kahden tilavan makuuhuoneen lisäksi on iso, valoisa päämakuuhuone, josta käynti terassille ja takapihalle. Alakerran asuintiloissa mukava vesikiertoinen lattialämmitys. Kosteissa tiloissa sähköinen mukavuuslattialämmitys. Aurinkoiset ja suojaisat piha-alueet kaakkoon ja luoteeseen. Yhtiö on Lehtikasken alueen nuorempaa rakennuskantaa.
TOIMIVUUTTA LISÄÄ
Parveke. Autolle katos- ja pistokepaikka. Huoneistolle kuuluu ulkovarasto. Yhtiössä urheiluvälinevarasto. Kaukolämpö.
KOULUT, PÄIVÄKODIT JA ALUEEN PALVELUT
Lehtikasken päiväkoti saman kadun varrella. Kantokasken alakoulu kävelyetäisyydellä. Mahtava uusittu perhepuisto Lehtikaskentien varrella. Ruotsinkielinen päiväkoti ja alakoulu Suomenojalla. Bussin 542 pysäkille 250 m, josta Espoonlahden suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin, sekä Espoon keskuksen Omniaan.
K-supermarket/asiamiesposti ja S-market/pankkiautomaatti 500 m päässä.
KAUPPAKESKUKSET
Espoonlahdessa Lippulaiva. Suomenojalla Merituuli, Liila, Suomenojan sisustustalo ym. Matinkylässä Iso Omena.
MAHTAVAT ULKOILUMAHDOLLISUUDET
Espoon keskuspuisto ja muut monipuoliset ulkoilumaastot lähes kotiovelta. Hyvin hoidetut ja valaistut lenkkeily-, hiihto- ja pyöräilyreitit. Lähimetsät odottavat niin kuntoilijoita kuin perheitäkin viihtymään luonnossa. Sienet ja marjatkin löytyvät sieltä. Latokaskenniitylle on suunnitteilla iso urheilupuisto.
HYVÄT YHTEYDET JA LIIKENNEVÄYLÄT
Useita bussilinjoja Finnoontien lähipysäkiltä 200m. 134 Matinkylä-Tuomarila, 136 Matinkylä-Tuomarila, 531 Tiistilä-Jorvi, 125K Latokaski-Olari-Niittykumpu-Tapiola ja 542 Soukka-Latokaski-Espoon keskus (juna-asema)-Jorvi
Lähellä keskeiset liikenneväylät mm. Finnoontie, Länsiväylä, Kehä III ja Turunväylä.
Kohdetta välittää
Risto Pesola Alue-edustaja, KiAT 0400 544 866 risto.pesola@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Kaskinotko 19 A
Kaupunginosa Latokaski
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 4h, avokeittiö, kph/wc, ph, s, khh, erillinen wc, varasto/vh + autokatos- ja pistokepaikka
Asuinpinta-ala 118.5 m²
Kerros 2-tasoinen
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Koillinen-kaakko-lounas
Parveke Kyllä
Kunto Hyvä/tyydyttävä
Keittiön varustetaso Avokeittiö, jossa niemeke. Paljon ala- ja yläkaappeja. Korkea jääkaappi, korkea pakastinkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin huippuimurilla, astianpesukone. Tasovalot. Lattia parkettia. Ikkuna.
Olohuoneen varustetaso Isot ikkunat kaakkoon ja lounaaseen. Lattia parkettia. Kaiutinkaapelointi katossa ja seinärasioissa. Käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneiden varustetaso Yläkerrassa yksi makuuhuone. Lattia parkettia. Alakerrassa kaksi makuuhuonetta. Saneerauksen yhteydessä on neljäs makuuhuone yhdistetty päämakuuhuoneeseen. Kaiutinkaapelointi. Lattia laattaa, lattialämmitys. Käynti terassille ja takapihalle.
Kylpyhuoneen varustetaso Kylpyhuone: seinät ja lattia laattaa, lattialämmitys. Tasoallas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin ja bideesuihku. Pesuhuone: seinät ja lattia laattaa, lattialämmitys. Kaksi suihkua. Erillinen wc: seinät ja lattia laattaa, lattialämmitys, wc-istuin ja bideesuihku. Kaksi ovea, päämakuuhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen.
Oma sauna Seinät lämpöhaapapaneelia ja lasia. Lattia laattaa, lattialämmitys. Harvia tornikiuas. Kuituvalot. Lauteiden alla kaiutinkaapelointi. Kyllä
Lisätiedot Kaikki alakerran tilat on suunniteltu ja uusittu kokonaan 2010. Alakerran halogeeni kattovaloissa ja saunan kuituvaloissa on valojen himmennys. Kaksi autopistokepaikkaa, joista toinen katoksessa. Kosteissa tiloissa sähköinen lattialämmitys. Alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Kaskipuisto
Rakennusvuosi 2002
Rakennusmateriaalit Betoni/puu
Katon tyyppi/kate Harja/betonitiili
Huoneistojen lukumäärä 12
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: D2013
Yhteiset tilat Ulkoiluvälinevarasto. Kuivaushuone. Talovarasto.
Autopaikat 24 kpl, 12 autokatos- ja 12 pistokepaikkaa.
Suoritetut korjaukset 2008 ulkomaalauksia. 2011 10 v takuukorjauksia YIT. 2012 YIT takuukorjauksia. Salaojien puhdistukset. 2013 ilmanvaihtokanavien nuohous. 2014 kattojen huolto ja puhdistus. Energiatodistuksen uusiminen. 2015 ulkorakenteiden maalauksia. Huoneiston D 7 yläkerran kylpyhuoneen remontti. Taloyhtiö maksanut kuivatuksen ja vesieristemateriaalit, muutoin kustannuksista vastasi osakas. Huoneistoon B 4 asennettu puuttuva koneellinen radonin poisto. 2016 kylpyhuoneiden kosteustarkastukset. Parvekkeiden tukipilarien kunnon tarkastus. Antennin säätötyöt. 2017 vajojen ja katosten maalausta. 2018 lämpövuotojen kuvaukset ja korjaukset. Huippuimureiden tarkastukset ja korjaukset. Räystään puuosien ja 2 kerroksen puuosien maalaukset. 2019 huonokuntoisen parvekkeen puupilarin uusiminen. 2020 kattosiltojen uusiminen. Gsm-passiivitoistimen asennus. 2021 salaojaputkistojen ja runkoviemäreiden huuhtelu ja kuvaus.
Suunnitellut korjaukset KPTS:n mukaisia mahdollisia huolto- ja korjaustöitä vuosille 2022-2031, toimenpide-ehdotukset: 2022-2026 kylpyhuoneremontteja (mahdolliset vesieristeet). 2022 lämmitysverkoston tasapainotuksen ja säädön suunnittelu. Salaojien ja viemäreiden korjauksia. Yläpohjien palokatkojen tiivistäminen ja pieneläinverkkojen uusiminen. Huippuimureiden uusimisia tarpeen mukaan. 2023 lämmönvaihtimien uusiminen. Asfalttikorjauksia. Kiinteistön kuntoarvio ja 10 v PTS. Vajojen ovien uusiminen. Ilmanvaihdon nuohous. Ulkovalojen vaihtaminen led-lamppuihin. 2024 energiatodistuksen uusiminen. 2031 salaojaputkistojen ja runkoviemäreiden huuhtelu ja kuvaus.
Kiinteistön hoito Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
Tontin pinta-ala 7049.00 m²
Lisätietoja Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakkeenomistaja vastaa huoneistonsa kylpyhuoneen ja saunan ja niiden kalusteiden, rakenteiden sekä kosteus- ja vesieristeiden kunnossapidosta. Edellisestä poiketen yhtiö vastaa kosteus- ja vesieristeiden materiaalikustannuksista sekä mahdollisista rakenteiden kuivauskustannuksista, mikäli kyseisen huoneiston edellisestä kylpyhuoneremontista on kulunut vähintään 10 vuotta. Yhtiöjärjestyksen 15 §.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Malminmäen S-market ja K-supermarket n. 500 m. Oxfotintiellä mm. neuvola, hammashoitola ja kirjasto., Koulut: Kantokasken alakoulu 1 km, Latokasken koulu 1,4 km. Useita päiväkoteja alueella. Uusi Nauriskasken alakoulu valmistuu 2022.
Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet. Bussit Nöykkiönkadulta ja Finnoontieltä mm. Espoon keskukseen, Matinkylään, Tapiolaan ja Jorviin.

Kustannustiedot

Myyntihinta 419.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 462,15 EUR/kk
Kokonaisvastike 462,15
Vesimaksu 20,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 20.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut Autokatospaikka 9,36 EUR/kk. Vuokrapaikka 12,50 EUR/kk.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 419.000,00 €