Kohdetiedot

Omakotitalo 87.0 m² 4h, avok, saunaos., kph, 2 x wc, vh

Perusmäentie 6 I, Perusmäki, Espoo

327.000,00 €

HELPOIN TIE UUTEEN MODERNIIN OMAKOTITALOON.

Tämän helpompaa ei upouuden omakotitalon rakennuttaminen ole missään! Espoon Perusmäentien varrelle rakennetaan 12 modernin omakotitalon viihtyisä pihapiiri; nyt myynnissä ovat 4 h+k+s+vh+wc -asunnot. Mukavaa elämänmenoa lupaavat käytännöllinen pohjaratkaisu, energiatehokas talotekniikka ja moderni varustelu. Aurinkoterassi ja nurmipiha kuuluvat nekin asumisen iloihin. Myös sijainti täyttää lapsiperheen toiveet: rauhallinen pientaloalue on palvelujen, kauniin luonnon ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

OMAN TALON JA PIHAN ISÄNTÄVÄKI
Perusmäentie 6:n iso tontti jaetaan talojen kesken hallinta-alueiksi, joita kunkin talon isäntäväki hallinnoi itsenäisesti. Uuden talon ostajana voit vapaasti valita, ostatko myös tonttiosuuden omaksesi vai maksatko mieluummin tonttivuokravastiketta. Jos aiot asua kodissasi pitkään, on tonttiosuuden lunastaminen ajan oloon viisasta.

KOMPAKTI KOTI LAPSIPERHEELLE
Kaksikerroksinen ja 87-neliöinen koti on lapsiperheelle ihanteellinen. Sisäänkäynti on säänsuojassa kuistilla ja rattaat saa kätevästi kuistin viereen varastoon. Aulassa on reilusti tilaa vaatesäilytykselle ja pienten pukemiselle. Aulan vieressä on alakerran makuuhuone ja suihkullinen wc/kylpyhuone. Valoisa ja viihtyisä olohuone, ruokailutila ja Puustellin hyvin varustettu avokeittiö ovat yhtenäistä tilaa, joka kutsuu koko perheen nauttimaan leppoisasta yhdessäolosta. Eteläinen aurinkoterassi olohuoneen rinnalla on kodin kesäparatiisi, ja pienellä nurmipihalla on tilaa leikeille ja kukkasille.

MAKOISIA LÖYLYJÄ JA VIRKISTÄVIÄ UNIA
Yläkerran saunan Harvia Vega -kiukaalle ropsautellaan mehevät löylyt ja tuuletusikkuna on raikas lisä siivouspäiviin. Pesuhuoneen yhteydessä on kompakti kodinhoitotila, johon mahtuu pesutorni tai kodinkoneet vierekkäinkin. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta: toisen yhteydessä on vaatehuone ja toisella vaatekaapisto sekä vuodevaatteiden tuulettelussa verraton ranskalainen parveke.

MODERNIA MUKAVUUTTA
Puurunkoinen omakotitalo lämpiää energiatehokkaalla Nibe F470 -poistoilmalämpöpumpulla, joka yhdistetään vesikiertoiseen lattialämmitykseen; PILP:n koneellinen ilmanvaihto hyödyntää myös tehokkaasti hukkalämpöä. Talo varustetaan omalla sähkö- ja vesiliittymällä ja sisäisellä datakaapeloinnilla, joka mahdollistaa talon liittämisen valokuituverkkoon (varaukset katuun/jakokaapille). Kaikki asunnon pintamateriaalit ja varusteet ovat Ecoste-mallistosta, ja nopeana kodinostajana pääset itse valitsemaan niistä mieleisesi.

SUOSITTU NAAPURUSTO
Perinteikäs Perusmäki on kaunista pientaloaluetta, jonne juuri nyt rakennetaan lisää uusia pientaloja etenkin lapsiperheitä ajatellen. Sijainti onkin oiva, sillä lähettyvillä ovat kaikki hyvän elämän ja sujuvan arjen perustekijät: upea Luukin ja Nuuksion luonto eväsretkille ja lähes naapurissa maaseudun peltomaisemat, useita päiväkoteja ja kouluja muutaman kilometrin säteellä sekä hyvät bussiyhteydet mm. Martinlaakson asemalle ja Leppävaaran monipuolisiin palveluihin.
Kohdetta välittää
Mikko Aro LKV, LVV, KiAT, RAKI 0500 479 364 mikko.aro@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Rakennus

Osoite Perusmäentie 6 I
Huoneiden lukumäärä 4
Tilakuvaus 4h, avok, saunaos., kph, 2 x wc, vh
Asuinpinta-ala 87.0 m²
Kokonaispinta-ala 91.5 m²
Tilat / pinta-alat Asuintilat: 1-2 krs. 87 m2, jonka lisäksi ulkovarasto 4,5 m2. Asuintilat ja muut tilat yhteensä 91,5 m2.
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 2023
Rakennusmateriaalit Puu
Katon tyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Lämmitys Poistoilmalämpöpumppu Nibe F470 (vesikiertoinen lattialämmitys)
Ilmanvaihto Koneellinen, LTO
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Keittiön varustetaso Puustelli -keittiö Electroluxin kodinkonein. Kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Lattia laminaattia. Kts. Ecoste -toimitussisältö.
Olohuoneen varustetaso Lattia laminaattia. Kts. Ecoste -toimitussisältö.
Makuuhuoneiden varustetaso Kolme makuuhuonetta, joista kahdessa kaapistot ja yhden yhteydessä vaatehuone. Isoimmassa makuuhuoneessa ranskalainen parveke. Lattia laminaattia. Kts. Ecoste -toimitussisältö.
Kylpyhuoneen varustetaso Alakerrassa kylpyhuone ja yläkerrassa saunaosasto. Kts. Ecoste -toimitussisältö.
Lisätiedot Vuokran lisäksi maksetaan kiinteistövero. Kohteesta on mahdollisuus tehdä myös määräosan kauppa, jolloin kokonaisuuden hinta on 399.000,00 EUR.

Kiinteistö

Tontin pinta-ala 630 m²
Tontin vuokra 3103.93 EUR/v
Vuokranantaja Toivo Maat Suomi Oy
Vuokra-aika 1.5.2068
Kaupunginosa Perusmäki
Kaupunki Espoo
Kiinteistötunnus 49-82-33-21
Käyttövesi Kunnan
Viemäri Kunnan
Lisätiedot Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Perusmäentie 6, 02920 Espoo. Tontti on jaettu 12 saman suuruiseen (ei pinta-alaltaan) määräosaan. Talon I hallinta-alueen pinta-ala on n. 630 m2. Hallinta-aluetta rasittaa yhteinen tie. Koko kiinteistön pinta-ala on 4.531 m2. Kaupantekotilaisuudessa tehdään joko tonttiosuuden kiinteistökauppa tai vuokraoikeuden kauppa. Varainsiirtovero 4% maksetaan tonttiosuudesta tai vuokraoikeudesta. Urakoitsija ja tilaaja/asiakas tekevät talon rakentamisesta erillisen urakkasopimuksen JHM-Invest Oy:n kanssa (kuluttajaviranomaisen tarkastaman ja hyväksymän Rakennusalan töitä koskevan kuluttajasopimuksen), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9 1998. Ostajasta tulee maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Yhteinen tiealue asfaltoidaan. Yhteinen leikkipaikka, kiinteistövarasto ja jätekatos. Jätemaksu jaetaan talojen kesken.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Niipperin kaupat n. 3 km. Kalajärven terveysasema ja neuvola., Koulut: Niipperin koulu n. 1,6 km. Alueella useampi päiväkoti. Peikkometsän liikuntapäiväkoti (aukeaa arviolta 8/2023) n. 300 m.
Liikenneyhteydet Bussit mm. Leppävaaraan ja Martinlaaksoon.

Kustannustiedot

Kiinteistövero 0 EUR/v

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Myyntihinta 327.000,00 €