Kohdetiedot

Kerrostalo 108.5 m² 3h, avokeittiö, 2 x kph/wc, khh, yläaula, terassi ja piha.

Mechelininkatu 32b, Töölö, Helsinki

1.220.000,00 €

NÄYTTÄVÄ LOFT-HENKINEN HUONEISTO OMALLA PIHA-ALUEELLA TÖÖLÖN SYDÄMESSÄ

Uskomaton määrä valoa, ääretöntä avaruudentuntua ja loputon rivi ruutuikkunoita - niissä on tämän kodin olemus kiteytettynä. Töölön sydämeen kätkeytyy tämä loft-henkinen huoneisto, joka on kuin oma keidas keskellä Helsingin sykettä. Historiallinen ja luonteikas talo sai uuden elämän vuonna 2017, kun se saneerattiin asuinkäyttöön Auratum Asunnot Helsinki Oy:n toimesta. Tutustu kodin taustaan lisää osoitteessa auratum.com/referenssit/toolon-pasuuna.

Huoneistoon sisään astuttaessa tulijaa tervehtii tilavan eteisen lisäksi näkymä yhdestä kodin parhaista piirteistä: näyttävät valkoiset portaat, jotka nousevat ruutuikkunoiden kehystämänä muutaman askelman ensin terassin parioville, ja jatkavat siitä matkaansa yläkertaan. Koko kodin levyisten ikkunoiden takana sijaitsee keskustan asunnolle erittäin harvinainen herkku - oma piha ja terassi. Viihtyisä ulkoalue on täydellinen erityisesti iltaisin länsiauringon säteiden helliessä.

Alakerran hulppeisiin puitteisiin sijoittuvat kodin yhteiset tilat. Keittiössä on valkoiset korkeakiiltoiset HTH Premium -kaapistot sekä mustat kivitasot. Kaapistoihin on integroitu Mielen laadukkaat kodinkoneet; erityistä luksusta tuo mukanaan viinikaappi. Saareke lisää keittiön toimivuutta mukavasti ja lisää säilytys- ja laskutilaa. Kestitsemiseenkin täydellinen keittiö saa viimeisen silauksensa ruokailutilan sijoittuessa saumattomasti saarekkeen päähän. Tilaa on runsaasti suurellekin ruokailuryhmälle.

Olohuone asettuu luontevasti avokeittiön ja ruokailutilan välittömään läheisyyteen. Kodin ehdottomana kruununa on valtava ruutuikkunoiden peittämä seinä, josta näkymät avautuvat omalle pihalle. Myös olohuoneen jättimäinen, noin viiteen metriin yltävä huonekorkeus vetää sanattomaksi. Ylellinen kokonaisuus täydentyy kauniilla saarnilankkuparketilla, joka jatkuu olohuoneen läpi keittiöön ja ruokailutilaan saakka.

Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Alakerran suuren pesutilan yhteydestä löytyy kodinhoitohuone. Lasioven taakse kätketyssä tilassa pyykkihuolto toimii mukavasti Mielen pesukoneen ja kuivausrummun avulla. Kylpyhuoneet ovat muiden tilojen kaltaisesti pinnoiltaan vaaleat ja materiaaleiltaan laadukkaat.

Lasikaiteiset avoportaat johdattavat toiseen kerrokseen, jonne sijoittuvat asunnon makuuhuoneet. Portaiden yläpäässä odottava aulatila soveltuu loistavasti etätyöpisteeksi. Lasipinnat pitävät ilmeen avarana ja valoisana, lattiamateriaaliksi valittiin jalkojen alla ihanan pehmeältä tuntuva kokolattiamatto. Toisesta makuuhuoneesta on käynti suureen walk-in closetiin, jossa vaatteet ja asusteet pääsevät kauniisti esille. Toisessa makuuhuoneessa on lisäksi kaapistot.

Huoneistossa on asuntokohtaisesti säädettävä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtokone. Koti lämpenee vesikiertoisella lattia- ja patterilämmityksellä, ja kesäisin se pysyy viileänä kaukokylmäverkon ja huoneistokohtaisen viilennyslaitteen avulla. Asumiskustannukset ovat erittäin edulliset.

Sijainti Töölössä on mitä parhain: ravintoloita, kauppoja, kouluja, harrastusmahdollisuuksia ja vehreitä puistoja löytyy vierestä; ydinkeskustan palvelut ovat nekin aivan lähellä. Liikenneyhteydet ovat mainiot niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.

Varaa aika yksityisesittelyyn.
Esittelyt ja myynti: Sirpa Ylitalo puh. 0400 506976 tai sirpa.ylitalo@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Sirpa Ylitalo LKV, ekonomi 0400 506976 sirpa.ylitalo@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Mechelininkatu 32b
Kaupunginosa Töölö
Kaupunki Helsinki
Huoneiden lukumäärä 3
Tilakuvaus 3h, avokeittiö, 2 x kph/wc, khh, yläaula, terassi ja piha.
Asuinpinta-ala 108.5 m²
Kerros 1/2
Hissi Kyllä
Ikkunoiden suunta Luode
Parveke Ei
Kuntoluokitus Hyvä
Kunto Muuttovalmis
Keittiön varustetaso HTH Premium, valkoiset korkeakiiltoiset kaapistot sekä saareke, tasot kiiltävää mustaa kiveä, allas mustaa graniittia, hana Oras Optima. Välitila taustamaalattua lumenvalkoista lasia. Integroidut Mielen kodinkoneet: erilliset jääkaappi ja pakastintorni, astianpesukone, mikroaaltouuni, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, viinikaappi. Lattia saarni lankkuparkettia, seinät maalattu. Alaslasketussa katossa upotettu led-valaistus.
Olohuoneen varustetaso Upeat, katosta lattiaan ulottuvat ikkunat. Ilmava olohuone yhdistyy avokeittiöön. Huonekorkeus noin viisi metriä. Lattia saarni lankkuparkettia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden varustetaso Asuinparvella sijaitsevat kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone/wc. Toisesta makuuhuoneesta käynti walk-in closettiin, toisessa makuuhuoneessa kaapistot. Asuinparvella monikäyttöinen aula. Lattiat ääntä eristävää tekstiilimattoa, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen varustetaso Sisäääntulossa ja asuinparvella kylpyhuone/wc; Oras Optima suihku, HTH Premiun allaskaapisto, musta pesuallas, musta kivitaso, Ido Seven D wc-istuin, sähköllä toimiva rättipatteri. Pukkilan kaakelit, katto sormipaneloitua tervaleppää. Katossa upotettu led-valaistus. Lattialämmitys.
Oma sauna Ei
Lisätiedot Upea Loft-henkinen huoneisto Auratum Oy:n toimesta vuonna 2017 täysin saneeratussa yhtiössä. Ylellinen kokonaisuus vaalein korkeatasoisin materiaalivalinnoin. Huoneiston hallintaan kuuluu koko huoneiston levyinen oma piha-alue ja terassi. Yhtiössä erittäin hyvät yhteiset tilat: Saunaosasto, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto ja lämpimät huoneistokohtaiset varastotilat.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Töölön Pasuuna, Helsinki.
Rakennusvuosi 2017
Rakennusmateriaalit Betoni
Katon tyyppi/kate Tasakatto/bitumikermi
Huoneistojen lukumäärä 23
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen, LTO, viilennystoiminto.
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2013
Yhteiset tilat Huoneistokohtaiset varastot, irtaimistovälinevarastot, lastenvaunuvarasto, kerhohuone, ulkoiluvälinevarastot 2 kpl, pesutupa, mankeli,
Autopaikat Kts. Lisätiedot osio
Suoritetut korjaukset Yhtiö on valmistunut vuonna 2017. Vuositakuukorjaukset 2018-2019. Rakennuttajan tekemät kattorakennekorjaukset 2020-
Suunnitellut korjaukset 5v- takuutarkastukset 2022. Piharakentaminen ja maisemointi 2024. Ikkunapuitteiden tarkastus ja maalaus 2025.
Kiinteistön hoito Sporttivartti Oy
Tontin pinta-ala 4997.00 m²
Lisätietoja Kokonaispinta-alassa on mukana asuntojen 1-8 asuinparvien pinta-ala yhteensä 371 m2. Asunnoissa on termostaatein ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys sekä vesikiertoinen patterilämmitys. Yhtiö on liitetty kaukokylmäverkkoon ja on varustettu huoneistokohtaisin viilennyslaittein. Asunnoissa on asuntokohtaisesti säädettävä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtokone. Autopaikat sijaitsevat Taivallahden Kasarmin pysäköintihallissa, asukkaat tekevät vuokrasopimuksen suoraan pysäköintihallia hoitavan yhtiön kanssa. Yhtiössä on käynnissä rakennuttajan vastuulle kuuluvien kattovuodosta/-vuodoista johtuneiden vesivahinkojen korjaus. Yhtiö on vuokrannut talon päädyssä olevan tontin osan As Oy Meanderia rakentavalle urakoitsijalle, noin 24 kuukaudeksi.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki 09 319 1691
Palvelut Taivallahden K-Supermarket Kasarmi vieressä. Tennis, uimaranta, lukuisat ravintolat., Koulut: Taivallahden peruskoulu, päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet Bussit.

Kustannustiedot

Myyntihinta 1.220.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 130,20 EUR/kk
Kokonaisvastike 130,20
Vesimaksu 22,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 22.00 EUR/kk. Huoneistokohtaiset vesimittarit
Muut maksut Saunamaksu 20,00 euroa/kk.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 1.220.000,00 €