Kohdetiedot

Paritalo 133.5 m² 5h + k + vh + kph + s + kph + wc + kht + var + autokatos

Metsäpirtintie 18 D, Pohjois-Tapiola, Espoo

799.900,00 €

UUTTA ELÄMÄNLAATUA SUOSITUSSA POHJOIS-TAPIOLASSA
Pohjois-Tapiolaan on juuri valmistunut kahden erillistalon ja neljän paritalokodin laadukas asunto-osakeyhtiö. Luvassa on viihtyisää ja huoletonta asumista kodeissa, joissa on ajateltu niin lapsiperheiden aktiivisen arjen toimivuutta kuin rauhallista kotona työskentelyäkin. Lähellä ovat hyvät palvelut ja kulkuyhteydet sekä mahtavasti mukavaa tekemistä luontoliikunnan, kulttuurin ja eri lajien harrasteiden parissa.

TYYLIKÄS PIHAPIIRI
Talot sijoittuvat Metsäpirtintien suuntaisesti tontille rinnakkain, erillistalot päädyissä ja kaksi 2-kerroksista paritaloa keskellä. Kukin asunto saa 2 autopaikkaa ja takapihan puolelle oman viihtyisän oleskelu-/terassipihan.

KAKSI KERROSTA JOUSTAVAA TILAA
Alakerrassa on makuu/työhuone, arkiolohuone aurinkoterasseineen ja kodinhoitohuoneen vieressä saunatilat. Pesuhuoneen ja löylyhuoneen väliseinä on osin lasia, löylyhuoneessa on vastakkaiset lauteet, ikkuna ja sähkökiuas. Pikkuvessa ja vaatehuone ovat kodinhoitohuoneen yhteydessä, samoin käynti varastohuoneeseen ja edelleen ulos.
Valoisassa ja viihtyisässä yläkerrassa olohuone, avokeittiö ja ruokailutila ovat yhtenäinen kokonaisuus, johon maisemaikkunat antavat upeaa luonnonvaloa ja mahtavan kokoinen terassiparveke tuo tilaan ihanan kesäisen lisänsä. Kompaktissa Novartin keittiössä on reilut säilytystilat, kivitasot ja Mielen kodinkoneet. Kaksi makuuhuonetta ja suihkullinen kylpyhuone ovat nekin yläkerrassa.

MUKAVUUTTA TALOTEKNIIKASTA
Kivirunkoisten ja rapattujen talojen lämmitysratkaisuna on huoneistokohtaiset ilma-vesilämpöpumput yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, jota säädetään langattomasti. Koneelliseen ilmanvaihtoon liitetään LTO-laite ja vesimittari on asuntokohtainen. Materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita.

Talot A, B ja F myyty.

RS-kohde. Jäljellä 3 kpl. Muuttamaan pääset vaikka heti!
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400416130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Pohjois-Tapiolan ja Tapiolan hyvät palvelut., Koulut: Pohjois-Tapiolan ja Tapiolan koulut ja päiväkodit.
Liikenneyhteydet Bussit, Tapiolan metroasema.

Kustannustiedot

Myyntihinta 274.241,00 €
Velkaosuus 525.659,00
Rahoitusvastike 893,05 EUR/kk
Hoitovastike 269,60 EUR/kk
Kokonaisvastike 1.162,65
Muut maksut Rahoitusvastike sisältää ensimmäisen vuoden vain koron osuuden. Tämän jälkeen rahoitusvastike (sis. lyhennyksen ja koron) n. 2712,85 euroa/kk.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneisto

Osoite Metsäpirtintie 18 D
Kaupunginosa Pohjois-Tapiola
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h + k + vh + kph + s + kph + wc + kht + var + autokatos
Asuinpinta-ala 133.5 m²
Kerros 2
Hissi Ei
Parveke Kyllä
Keittiön varustetaso A la Carte keittiö kivitasoin ja Mielen kodinkonein.
Olohuoneen varustetaso Lattia Kährs Tammi Sorrento -parkettia.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia Kährs Tammi Sorrento -parkettia.
Kylpyhuoneen varustetaso Lattia laattaa.
Oma sauna Kyllä

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Metsäpirtinkoto
Rakennusvuosi 2022
Rakennusmateriaalit Kivi
Katon tyyppi/kate Harjakatto/bitumihuopa
Huoneistojen lukumäärä 6
Lämmitys Vesi-ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto Koneellinen tulo ja poisto, LTO
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Autopaikat 12
Tontin pinta-ala 2511.00 m²
Lisätietoja Arvioitu hoitovastike on n. 0,16 EUR/osake (10.000 kpl)/kk. Hoitovastikkeeseen sisältyy mm. seuraavat kulut: yhtiön kiinteistövakuutus, kiinteistövero, kaapeli-tv:n perusmaksu, jätehuoltoastian vuokra ja tyhjennys, vuosittaisen veden ja jäteveden perusmaksut ja yhtiön yhteisten tilojen, ulkovalojen ja hulevesipumppaamon käyttämä sähkö. Yhtiöllä oma sähkömittari. Huoneistokohtainen lämmitys, käyttöveden lämmitys, käyttösähkö ja autopaikkojen lämmitystolppien sähkönkulutus oman mittarin mukaan. Vesiennakkomaksu laskutetaan erikseen hoitovastikkeen yhteydessä n. 14 EUR/hlö/kk ja tasataan kulutuksen mukaan kerran vuodessa, huom. ei sisälly hoitovastikelaskelmaan. Hoitovastike ei sisällä ulkopuolista kiinteistönhoitoa. Yhtiölainan korko on 12 kk Euribor (kuitenkin niin, että lainan viitekorko aina vähintään 0 %) + 1,00% marginaali (tilanne 18.8.2022, kokonaiskorko 1,942%). Laina on tasalyhenteinen laina. Lainanlyhennys- ja korkoerät maksetaan 1 kk:n välein. Laina-aika on 1 + 24 vuotta. Ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaata, jolloin maksetaan vain korkoa, joka on 0,53 EUR/osake/kk. Ensimmäinen lyhennys on 1,61 EUR/osake/kk sisältäen sekä koron että lyhennyksen (18.8.2022 korkotasolla). Pankin laatiman lyhennysohjelman saa kohdetta myyvältä välitystoimistolta erikseen pyytämällä. Nämä laskelmat tarkentuvat Taloussuunnitelmassa: RS-pankki: OP Lounaismaa.
Velaton myyntihinta 799.900,00 €