Kohdetiedot

Omakotitalo 145.0 m² 5-6h (3mh), k, kph, s, ph, 2 x wc, khh + ullakko ja kellari

Nummitie 33, Laaksolahti, Jupperi, Espoo

419.000,00 €

Oma talo ja paikka toiselle!

Suositulla Laaksolahden pientaloalueella sijaitseva viehättävä omakotitalo. Kodin alakerrassa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta. Vaalean keittiön jatkeena on tilava ruokailuhuone, josta on käynti terassille ja olohuoneeseen. Alakerrassa on myös kylpyhuone ja ihastuttava kuisti. Yläkerrassa sijaitsee saunaosasto, jonka yhteydessä on kodinhoitohuone, nämä tilat vaativat remonttia. Yläkerrassa on lisäksi takka-/olohuone ja ullakko. Talo on alun perin rakennettu vuonna 1962. Taloa on laajennettu vuonna 1985, jonka yhteydessä vanhaa osaa peruskorjattiin. Muista remonteista mainittakoon esim. peltikaton uusiminen 2016.

Tontin pinta-ala on 1.392 m2 ja sillä on rakennusoikeutta vielä jäljellä vaikka toiselle talolle, joten se sopii mainiosti vaikkapa kahden sukupolven kotipaikaksi. Koko tontin rakennusoikeus on 278,4 k-m2, josta nykyinen talo on vienyt 169 k-m2. Tontti rajoittuu yhdeltä sivultaan kaupungin puistoalueeseen. Tontille voi kaavamääräysten mukaan rakentaa korkeintaan kaksi asuntoa. Kaupan kohteena on Asunto Oy Nummitie 25:n koko osakekanta.

Rauhallinen Laaksolahti on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Kävelijän ja pyöräilijän ulottuvilla on useita päiväkoteja, kouluja, kauppoja ja kirjasto. Kotipihan tuntumasta avautuvat hienot ulkoilumahdollisuudet kaikkien vuodenaikojen harrasteisiin, lähellä on myös Pitkäjärven uimaranta ja Laaksolahden monipuolinen urheilupuisto.

Lisätietoja ja esittelyt:
Mikko Aro
0500 479 364 tai mikko.aro@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Mikko Aro LKV, LVV, KiAT, RAKI 0500 479 364 mikko.aro@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Nummitie 25
Rakennusvuosi 1962
Rakennusmateriaalit Puu
Katon tyyppi/kate Harja/pelti
Lämmitys Sähkölämmitys
Ilmanvaihto Painovoimainen
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2018
Suoritetut korjaukset 1985: talon laajennus ja vanhaa osaa peruskorjattu. 1995: uuden osan päälle lämmin käyttöullakko. 2008: keittiöremontti. 2016: peltikatto uusittu. 2018: lämminvesivaraaja uusittu. 2020: talon terassipääty ja kaiteet maalattu.
Tontin pinta-ala 1392.00 m²
Lisätietoja Kaupan kohteena on asunto Oy Nummitie 25:n koko osakekanta (yhdet omistajat). Nykyiset omistajat eivät ole keränneet vastiketta, vaan maksut maksettu toteutuneen mukaisesti. Kaavamääräysten mukaan tontille saa rakentaa enintään kaksi asuntoa. Rakennusoikeutta jäljellä. Lisätietoja kaavoituksesta: Erillispientalojen korttelialue, AO, e=0,20 (278,4 k-m2). 1 § Pääasiallisesti maanpäällistä kellarikerrosta ei saa rakentaa. 2 § Autopaikkoja on rakennettava vähintään 2 autopaikkaa/asunto. 3 § Kiinteää aitaa ei saa rakentaa lähemmäs kuin metrin päähän niistä katualueista, joiden leveys on alle 8 m. Talousrakennuksia ja katoksia voidaan sijoittaa myös rakennusalan ulkopuolelle, ei kuitenkaan lähemmäs katualueen rajaa kuin mitä edellä on säädetty.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut K-market Laaksolahti n. 800 m, Alepa n. 1,2 km, Lähderannan palvelut n. 2 km., Koulut: Jupperin ja Lähderannan koulut, Viherlaakson lukio. Alueella useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet Bussit kts. hsl.fi, hyvät yhteydet omalla autolla.

Kustannustiedot

Myyntihinta 419.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 0,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot kulutuksen mukaan.
Muut maksut Vsv 2%, sähkönkulutus vuonna 2022 17.644 kWh, kiinteistövero 1.092,14 EUR (2021). Lisäksi jätemaksut ja kiinteistövakuutus.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneisto

Osoite Nummitie 33
Kaupunginosa Laaksolahti, Jupperi
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5-6h (3mh), k, kph, s, ph, 2 x wc, khh + ullakko ja kellari
Asuinpinta-ala 145.0 m²
Muu ala 54.0
Kerros 1-2/2
Hissi Ei
Parveke Ei
Kuntoluokitus Tyydyttävä
Keittiön varustetaso Keittiö remontoitu 2008, Mielen kodinkoneet. Varusteet: jääkaappi, pakastin, erillisuuni, keraaminen liesitaso, astianpesukone ja liesituuletin. Työtasot puuta/laminaattia, lattia korkkia, lattialämmitys.
Olohuoneen varustetaso Olohuoneen jatkeena tilava ruokailuhuone. Yläkerrassa takkahuone/olohuone, jossa varaava takka. Lattia parkettia.
Makuuhuoneiden varustetaso Alakerrassa kolme makuuhuonetta, joista kahdessa kaapisto. Yhdestä makuuhuoneesta käynti terassille. Lattia parkettia.
Kylpyhuoneen varustetaso Alakerran kylpyhuoneessa kylpyamme, suihku, peili- ja allaskaappi, pesuallas, wc-istuin ja pesukoneliitäntä. Lattia laattaa, lattialämmitys. Yläkerran pesuhuoneessa suihkukaappi, peili, pesuallas, allaskaappi ja wc-istuin. Lattia muovimattoa.
Oma sauna Yläkerran saunassa sähkökiuas. Piharakennuksen saunassa puukiuas. Kyllä
Lisätiedot Kaupan kohteena on Asunto Oy Nummitie 25:n koko osakekanta. Rakennusoikeutta jäljellä toiselle talolle. Alkuperäinen rakennusvuosi 1962, laajennus 1985. Kellarissa harrastehuone. Tilava ullakko, jossa yksi huone ja paljon säilytystilaa. Muut säilytystilat: kaapisto eteisessä, aulassa ja kahdessa makuuhuoneessa, kellari. Verisuren hälytysjärjestelmä. Yläkerran pesuhuone, sauna ja kodinhoitohuone vaatii remonttia. Piharakennukselle, jossa on sauna ja varasto, ei ole laskettu arvoa eikä se ole vienyt rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan rakennusoikeutta. Kuntotarkastettu 11/2022.
Velaton myyntihinta 419.000,00 €