Kohdetiedot

Kerrostalo 88.0 m² 3h, k, ph, s, erill. wc + terassi

Pohjoiskaari 2 A, Lauttasaari, Helsinki

629.000,00 €

Pohjoiskaaren päässä, aivan meren tuntumassa sijaitseva koti. Asunnossa on tyylikkäästi remontoidut wc, sauna- ja kylpyhuonetilat. Avokeittiö laminaattigraniittitasoineen, ruokailutila ja olohuone uusittuine tammiparketteineen ovat tyylikästä yhtenäistä tilaa, josta on käynti omalle terassille merimaisemia ihailemaan. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja erillinen wc. Yhtiössä on isot remontit tehtynä ja julkisivuremontin yhteydessä tämän asunnon ikkunat ja terassin ulko-ovi on uusittu.

Helsingin Lauttasaari on merellisten asuinalueiden helmi. Monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet ja vuodenaikojen mukaan muuttuva upea meri. Omilla kulmilla palvelut ovat lähellä ja aikaa riittää arjen ylellisyyksiin. Autoa ei tarvita, sillä pyörällä ja kävellen pääsee lähipalveluihin, uuteen kauppakeskus Lauttikseen ja merellisille ulkoilureiteille. Myös koulut ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä.

Tervetuloa ihastumaan. Varaa aika yksityisesittelyyn. kari.karlsten@primehuose.fi, p.0400 416130
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400416130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Kustannustiedot

Myyntihinta 629.000,00 €
Rahoitusvastike 0,00 EUR/kk
Hoitovastike 431,20 EUR/kk
Kokonaisvastike 431,20
Vesimaksu 15,20 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 15.20 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut Autopaikka 15 euroa/kk.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan

Huoneisto

Osoite Pohjoiskaari 2 A
Kaupunginosa Lauttasaari
Kaupunki Helsinki
Huoneiden lukumäärä 3
Tilakuvaus 3h, k, ph, s, erill. wc + terassi
Asuinpinta-ala 88.0 m²
Kerros 1/5
Hissi Kyllä
Ikkunoiden suunta Itä-etelä
Parveke Ei
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Valkoiset kaapistot, kivitasot. Whirlpoolin jääkaappipakastin jääpalatoiminnolla (valo ei toimi ja jääpalakone on pois käytöstä). Whirlpoolin integroitu erillisuuni ja mikroaaltouuni. Liesituuletin. Electroluxin induktioliesitaso (2020). Whirlpoolin integroitu astianpesukone (2022). Lattia parkettia (2021). Keittiö remontoitu 2011.
Olohuoneen varustetaso Olohuoneesta käynti terassille. Lattia parkettia (2021).
Makuuhuoneiden varustetaso Kaapisto. Lattia parkettia.
Kylpyhuoneen varustetaso Pesuhuone/pesuallas, allaskaappi, peili, pk-liitäntä, 2 x kaappi, suihku. Sauna/sähkökiuas. Erillinen wc/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi. Kosteiden tilojen lattia laattaa.
Oma sauna Kyllä
Lisätiedot Koko huoneisto remontoitu 2011: Keittiö/väliseinän purku, kodinelektroniikan vaihto (liesituuletin, keittotaso, uuni, mikro, jääkaappipakastin), sähkötyöt, vesikalusteet. Keittiö ja olohuone/seinien maalaus, listat, uusi parketti, uusi stretch-katto ja sähkötyöt. Pesuhuone/wc/uudet vesieristeet, laatat, kiinteät kalusteet, vesikalusteet, sähköt, uudet saunan lauteet. Makuuhuoneet/uudet maalit, uusi parketti, listat, kaapisto. Eteinen/parketti, liukuovikaapisto, stretch-katto. Terassin uudistaminen: uusi painekyllästetty laudoitus, kasvuston uusiminen, näkösuojien asentaminen. Parvekkeen sisäpuolisen osan kunnostus 2012. 2021 eteisen uusi laattalattia, seinät maalattu. Wc:n lattia integroitu eteisen laattalattiaan, uusi wc-istuin ja istumissuunta vaihdettu, katto maalattu, seinät tapetoitu, pesualtaan taakse laitettu lasisuojus, valaisimet uusittu. Olohuoneen parkettilattia uusittu, patterisuojat asennettu, seinät maalattu. Keittiön kaikki työtasopinnat uusittu, uusi astianpesukone, uusittu työtason led-valolistat ja kaapiston päälle asennettu ledvalolistat. Makuuhuoneisiin asennettu patterisuoja ja seinät maalattu. Kaikki ikkunat on uusittu taloyhtiön julkisivuremontin yhteydessä 2022.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Pohjoiskaari 2
Rakennusvuosi 1985
Rakennusmateriaalit Paikallavalurunko
Katon tyyppi/kate Tasakatto/huopakate
Huoneistojen lukumäärä 20
Lämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poistoilma
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2018
Yhteiset tilat Väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto, askarteluhuone, irtaimistovarasto.
Autopaikat 20
Suoritetut korjaukset 2022 Kellaritilojen vesivahinkokorjaus. Häkkivarastojen purku ja lattian hionta. Taloautomaation modernisointi. Julkisivuremontti. 2021 Jätevesipumpun uusinta. 2020 Hissin peruskorjaus. 2019 Porraskäytävän oven ja tuloaulan maalaus. 2018 Julkisivun kuntotutkimus. Patteriventtiilien, termostaattien ja linjasäätöventtiilien uusiminen. Käyttövesipattereiden ja lattialämmityksien linjasäätöventtiilien uusiminen. 2017 Patteriventtiilien kunnon tarkistus. 2016 Jätekatoksen huoltomaalaus ja sisääntulon laatoituksien oikaiseminen. 2015 Lämmönvaihtimien uusiminen. Pihavalaistuksen parantaminen. 2013 Iv-kanavien nuohous ja tasapainotus. Elementtisaumojen uusiminen. Parvekkeiden metalliosien huoltomaalaus. Julkisivun huoltomaalaus. 2012 Itä-länsipuolen ikkunoiden uusiminen. 2011 Pohjaviemärin huuhtelu. Lvv-kuntotutkimus. Ikkunoiden kuntotutkimus itä-länsipuolilla. 2009 Rakennuksen ulkovaipan korjaaminen. 2008 Julkisivun kuntotutkimus. 2007 Lämpimän käyttöveden muoviputkien vaihtaminen kupariputkiin huoneistoissa 4, 12, 16, 18. Kylpyhuoneiden remontointi yhtiön toimesta vesivahingon vuoksi. 2004 Eteläpäädyn ikkunoiden uusiminen. 2001 Ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettu. 2000 Ulkoseinäelementtien saumat uusittu. 1995 Parvekkeiden lattiat pinnoitettu.
Suunnitellut korjaukset Hallituksen selvityksen mukaan seuraavan viiden vuoden aikana tulee suorittaa seuraavat korjaukset: 2022 Pihan kunnostus ja aita.
Kiinteistön hoito Huoltoyhtiö
Tontin pinta-ala 2131.00 m²
Lisätietoja Yhtiökokous 11.6.2020 päätti vähentää autopaikkojen määrää 23 ->20 paikkaan. Yhtiökokous 26.5.2021 päätti nostaa hoitovastiketta julkisivusaneerauksen suunnitteluun nostetun hoitolainan maksamiseksi. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä tai olla perimättä 1-2 kuukauden hoitovastiketta vastaava summa tarvittaessa. Ylimääräinen yhtiökokous päätti 24.11.2021 aloittaa julkisivusaneerausurakan keväällä 2022 ja rahoittaa se enintään 790 000 euron limiittiluotolla. Julkisivusaneerausurakka on aloitettu keväällä 2022 ja sen on tarkoitus valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä. Päätettiin valtuuttaa hallitus/isännöitsijä nostamaan laina ja käyttämään yhtiön olemassa olevia panttikirjoja lainan vakuutena, enintään lainaan tarvittava määrä, sekä tarvittaessa hankkimaan uudet panttikirjat ja käyttämään niitä nostettavan lainan vakuutena. Päätettiin jakaa korjauskulut hankeosuuksiksi ja rahoitusvastiketta päätetään kerätä. Urakan valmistuttua osakkaat voivat maksaa osuutensa lainasta kerralla tai kuukausittaisella rahoitusvastikkeella. Julkisivuhankkeen kustannus on n. 800.000EUR. Huoneiston A 3 osuudeksi tulee n. 43.000EUR. Jyvitys tehdään loppukeväällä 2023. Ostaja vastaa tulevasta lainaosuudesta.

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta Helsingin kaupunki, kartta.hel.fi
Palvelut Lauttasaaren hyvät palvelut., Koulut: Lauttasaaren ala-asteen koulu, Lauttasaaren yhteiskoulu, Etu-Töölön lukio, Drumsö lågstadieskola. Lauttasaaren päiväkodit.
Liikenneyhteydet Metro, bussit.
Velaton myyntihinta 629.000,00 €