Kohdetiedot

Erillistalo 130.0 m² 5h, k, ph, s, 2 x erill. wc, khh, vh, uvar + autokatos

Haltijatontuntie 10 C, Tontunmäki, Espoo

998.000,00 €

ENNAKKOMARKKINOINTI!
LAPSIPERHEILLE IHANIA MAALÄMPÖTALOJA SUOSITTUUN TONTUNMÄKEEN
Tontunmäen naapurustossa alkaa viiden kivirunkoisen erillistalon rakentaminen aivan pian. Luvassa on leppoisaa elämää mukavissa kodeissa ja modernin talotekniikan tarjoamaa huoletonta asumista. Täällä nautitaan myös monipuolisten palvelujen läheisyydestä. Tapiolan ja Niittymäen päiväkodit, koulut ja muut palvelut ovat kotikulmilla, samoin kulttuurikohteet Emmasta alkaen sekä loistavat harrastus- ja liikuntamahdollisuudet. Tapiolan urheilupuistoon ja metroasemillekin kävelee kymmenessä minuutissa!

LUOTETTAVA KOTIMAINEN RAKENTAJA
PRC Rakennus Oy tunnetaan luotettavana pientalorakentajana Etelä-Suomessa. Se rakentaa nämä viisi laadukasta erillistaloa vieretysten omalle tontille, jossa yhteinen kulkutie pihoihin sijoittuu Haltijatontuntien ja Myllytontuntien väliin. A-talo on 1-kerroksinen ja B-E-talot 2-kerroksisia. Modernissa kivitaloarkkitehtuurissa on klassisia elementtejä, kuten käytännölliset harjakatot, niinpä kokonaisuus asettuu levollisesti naapuruston eri-ikäisten rakennusten seuraan. Jokaista taloa ympäröi viehättävä valmiiksi nurmetettava viihtyisä terassipiha sekä etupihan kulkualue autopaikkoineen.

KAKSI KERROSTA KOMPAKTIA IHANUUTTA: TALOT B-D
Kodin eteisaulasta alakerta avautuu avokeittiöön, ruokailutilaan ja upean korkeakattoiseen olohuoneeseen. Kodinhoitohuone ja pikkuvessa ovat käytännöllisesti aulan vieressä ja vanhempien makuuhuone tai kirjastohuone vaatehuoneineen olohuoneen rinnalla. Olohuoneesta on käynti tilavalle terassille ja oleskelupihalle. Yläkerrassa puolestaan ovat kolme muuta makuuhuonetta, pikkuvessa ja saunatilat: pesuhuoneessa on kaksi
suihkua ja lasiseinäisessä löylyhuoneessa ikkuna. Etupihalla on autokatos ja ulkoautopaikat.

EKOLOGINEN TALOTEKNIIKKA
Lämmityksestä ja lämpimästä käyttövedestä huolehtii maalämpö, ja vesikiertoisen lattialämmityksen langattomat termostaatit asennetaan tilakohtaisesti. Puhtaasta sisäilmasta huolehtii koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto (LTO). Jokainen huoneisto varustetaan ilmalämpöpumpulla. Kullakin talolla on oma vesi- ja sähkömittarinsa. Kaikki materiaalit ja varusteet ovat laadun ja kestävyyden periaattein valittuja. Keittiö- ja kalusteratkaisut Mielen kodinkoneineen suunnittelee ja toimittaa Espoon Keittiömaailma (Novart, A la Carte).

ELÄMÄNLAATUA LUVASSA!
Aktiivisille perheille osoite on napakymppi. Tontunmäen, Tapiolan ja Niittykummun hyvät palvelut ja upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ovat aivan äärellään. Useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja lukioon asti on muutaman kilometrin säteellä. Lähimmälle bussipysäkille kävelee kahdessa minuutissa sekä metroasemille Niittykumpuun ja Urheilupuistoon 10 minuutissa. Tontunmäessä on tiedossa koko perheelle mukavia vuosia edessäpäin!

MUITA TIETOJA KOHTEESTA
Kohteen osoite on Haltijatontuntie 10, 02200 Espoo. Asunto Oy Espoon Haltijatontuntie 10 sijaitsee omalla 2565 m2 suuruisella tontilla Espoon 15. kaupunginosassa, korttelissa 16. Kiinteistötunnus 49-15-16-22. Arkkitehtisuunnittelu arkkitehti Sami Paasi. Tuleva RS-kohde, RS-pankki OP Lounaismaa. Arvioitu valmistuminen 12/2023. Rakentajana toimii PRC Rakennus Oy www.prcrakennus.fi. Rakennuslupatunnus 2022-1381.
Mikäli jokin tieto ei selviä myyntiesitteestä, kysythän välittäjältä. Seuraa työmaan tapahtumia Instagramissa @prcrakennus, kohokohdassa Haltijatontuntie.
Kohdetta välittää
Kari Karlsten LKV, LVV, Myyntipäällikkö 0400416130 kari.karlsten@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Haltijatontuntie 10 C
Kaupunginosa Tontunmäki
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h, k, ph, s, 2 x erill. wc, khh, vh, uvar + autokatos
Asuinpinta-ala 130.0 m²
Kerros 2
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Kaikkiin pääilmansuuntiin
Parveke Ei
Keittiön varustetaso A la Carte -keittiö erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Mielen kodinkoneet, kvartsitasot. Lattia Kährs Life Tammi 2-sauvainen kovapuu.
Olohuoneen varustetaso Lattia Kährs Life Tammi 2-sauvainen kovapuu.
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia Kährs Life Tammi 2-sauvainen kovapuu.
Kylpyhuoneen varustetaso Kts. erillinen materiaali- ja kalusteluettelo. Eteisen ja kosteiden tilojen lattia laattaa.
Oma sauna Kts. erillinen materiaali- ja kalusteluettelo. Lauteet 28x140 mm tervaleppää. Kyllä

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Haltijatontuntie 10
Rakennusvuosi 2023
Rakennusmateriaalit Valuharkko 400 mm
Katon tyyppi/kate Harjakatto/bitumihuopa
Huoneistojen lukumäärä 5
Lämmitys Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto Koneellinen tulo ja poisto, LTO
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: B2018
Autopaikat 11
Tontin pinta-ala 2565.00 m²

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Tontunmäen, Tapiolan ja Niittykummun hyvät palvelut ja upeat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet., Koulut: Useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja ja kouluja lukioon asti muutaman kilometrin säteellä.
Liikenneyhteydet Lähimmälle bussipysäkille kävelee 2 minuutissa ja metroasemille Niittykumpuun ja Urheilupuistoon 10 minuutissa.

Kustannustiedot

Myyntihinta 506.800,00 €
Velkaosuus 491.200,00
Rahoitusvastike 1.510,44 EUR/kk
Hoitovastike 294,72 EUR/kk
Kokonaisvastike 1.805,16
Vesimaksu 20,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 20.00 EUR/kk. Vesimaksuennakko, tasaus mittarin mukaan.
Muut maksut Rahoitusvastike sisältää ensimmäisen vuoden vain koron osuuden.

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 998.000,00 €