Kohdetiedot

Paritalo 79.5 m² 3h, k, rt, ph, s, erill. wc + ulkovarasto

Pellavakaskenmäki 9 H, Latokaski, Espoo

275.000,00 €

KAUNIS PERHEASUNTO VIIHTYISÄLLÄ LATOKASKEN PIENTALOALUEELLA
Tässä kauniissa kodissa v. 2021 remontoitu kaunis keittiö on kodin sydän. Valoisa olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat avaran kokonaisuuden. Yläkerrassa tilavat makuuhuoneet, vaatehuone ja saunaosasto. Ulko-oven yhteydessä on oma ulkovarasto, jossa sähköpatteri. Autolle pistokepaikka, sähköauton latausvalmiuden rakentamisesta on tehty päätös.

OMA SUOJAISTA PIHA JA TALOYHTIÖN VIIHTYISÄ LASTEN LEIKKIPAIKKA
Olohuoneesta on käynti aidatulle aurinkoiselle lounaispihalle. Terassi on uusittu vuonna 2021. Terassin markiisi antaa suojaa hellepäivinä. Taloyhtiön viihtyisä lasten leikkipaikka on turvallisesti yhtiön keskellä, sisäpihalla.

YHTIÖ ON YKSI ALUEEN HARVOISTA EDELLÄKÄVIJÖISTÄ, JOKA SIIRTYI JO 2017 MAALÄMPÖÖN
Vaaleankeltaiset paritalot ovat hyvin hoidettuja ja huolella pidettyjä. Kauniit ja siistit piha-alueet kertovat aktiivisesta yhtiöstä, jossa pidetään huolta yhteisestä omaisuudesta. Hyvä yhteishenki ja mukavat naapurit ovat iso plussa tässä yhtiössä. Yhtiö on siirtynyt maalämpöön v. 2017.

KOULUT, PÄIVÄKODIT JA PALVELUT VIERESSÄ
Päiväkodit ja Nauriskasken uusi alakoulu ovat kävelyetäisyydellä. Yläkoulu, neuvola, kirjasto ja hammashoitola ovat Nöykkiössä. Latokasken keskustasta löytyvät leikkipuisto, K-market, kampaamo, pizzeria ja ravintola Mallaskaski. Lehtikaskentien varrella on hieno asukaspuisto.

MAHTAVAT METSÄISET MAASTOT
Puistomaisen kaunis Latokaski on yksi Espoon suosituimmista ja rauhallisimmista lapsiperheiden pientaloalueista. Latokaskea ympäröivät luonnonkauniit metsä- ja peltoalueet. Omalta "ovelta" pääset suoraan lenkkipoluille ja talvella laduille, jotka ovat yhteydessä keskuspuistoon.
Kohdetta välittää
Ilkka Puhakka DV, LKV, RAKI 0400 463 824 ilkka.puhakka@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Huoneisto

Osoite Pellavakaskenmäki 9 H
Kaupunginosa Latokaski
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 3
Tilakuvaus 3h, k, rt, ph, s, erill. wc + ulkovarasto
Asuinpinta-ala 79.5 m²
Kerros 2/2
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Lounas-koillinen
Parveke Ei
Kuntoluokitus Hyvä
Keittiön varustetaso Keittiö remontoitu 2021. Jääkaappipakastin jääpalakoneella (2017). Erillisuuni ja induktioliesitaso (2021). Mikroaaltouuni (2021). Liesituuletin. Apteekkarinkaappi. Lattia vinyylikorkkia (2021).
Olohuoneen varustetaso Lattia vinyylikorkkia (2021).
Makuuhuoneiden varustetaso Lattia laminaattia.
Kylpyhuoneen varustetaso 1 krs: erillinen wc/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi. 2 krs: pesuhuone/wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pk-liitäntä, suihku, suihkuseinä. Sauna/sähkökiuas. Kosteiden tilojen lattia laattaa.
Oma sauna Kyllä
Lisätiedot Terassi uusittu 2021. Markiisi (osakasvastuulla). DNA:n 5G ulkovastaanotin (n. 600M) ja 2 mesh-laitetta. Ostaja tekee oman liittymäsopimuksen.

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Pellavakaski
Rakennusvuosi 1985
Rakennusmateriaalit Betoni/puu
Katon tyyppi/kate Harjakatto/peltikate
Huoneistojen lukumäärä 23
Lämmitys Maalämpö
Ilmanvaihto Koneellinen poisto
Antennijärjestelmä Yhteisantenni
Energiatodistus On
Energialuokka Energialuokka: E2007
Yhteiset tilat Puutarhavälinevarasto.
Autopaikat 24 lämpötolppapaikkaa
Suoritetut korjaukset Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito- ja muutostöistä valmistumisajankohtineen: 1995-2005 Märkätilojen pinnoitteet uusittu. 2001 Patteriventtiilien vaihto ja perussäätö. 2002-2003 Talojen ulkoverhouksen uusiminen. 2003 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö. 2003 Piha- ja raja-aitojen uusiminen ja maalaaminen. 2006 Vesikattojen uusiminen. 2009 Lämmönvaihtimen uusiminen. 2011 B 2 ja B 3 asuntojen salaojakorjaus. 2012 Ikkunoiden huoltomaalaus. 2013 Salaojien videokuvaus, huuhtelu ja kunnostus. 2013 Ilmanvaihtohormien nuohous ja säätö. 2013 Pintavesien ohjauksen kartoitus. 2014 Salaojien lisäkunnostus. Yläpohjan lisäeristys puhallusvillalla. Leikkipaikan kunnostus. 2015 Postilaatikoiden uusiminen. Pihaportaiden uusiminen. Lukitusjärjestelmän uusiminen. 2016 Teräväpiirtolähetyksiin vaadittavan antennikeskuksen päivitys. Lämpöverkoston ilmauskone ja vuosihuolto. Jätekatoksen katon uusiminen. Kulkusillat katoille. Maalämmön suunnittelu. 2017 Maalämmön toteutus. B-C talojen eteläpuolen ulkoseinien huoltomaalaus. 2018 Kiinteistön kuntoarvio ja märkätilojen kartoitukset. Autolämmityskoteloiden uusiminen. 2019 Pihavalaistuksien saneeraus. Ikkunoiden sisäpuolinen huoltomaalaus ja tiivistyskorjaukset. Jäte- ja sadevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus. Suunnittelu ja kilpailutus: - Puuosien huoltomaalaus tarpeen mukaan - Ikkunoiden ulkopuolinen huoltomaalaus ja vesipellitysten uusiminen - Kuistien lattioiden ja säleiköiden uusiminen 2020 Ikkunoiden ulkopuolinen ja puuosien huoltomaalaus ja vesipellitysten uusiminen. 2021 Viemäri- ja salaojaosuuksien huuhtelu ja uudelleenkuvaus. 2020 Putkiston kuntotutkimus.
Suunnitellut korjaukset Kunnossapitotarveselvityksen mukaiset toimenpiteet seuraavalle viidelle vuodelle 2022-2026: 2022 Märkätilasaneerausten suunnittelu ja kilpailutus. 2022-2023 Märkätilasaneerausten mahdollinen toteuttaminen. 2022 Sähköautojen latauspaikat. 2023 Huoneistokohtaisten linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusiminen. Huoneistokohtaiset vesimittarit. Patteriventtiilien ja termostaattiosien uusiminen. Kuistien lattioiden ja säleiköiden uusiminen omatoimisesti. Kanaviston nuohous ja ilmavirtojen säätötyö. 2024 Salaojien ja vierustäyttöjen uusiminen sekä patolevytykset. 2025 Kuntoarvion päivitys. Tontin raja-aidan uusiminen omatoimisesti. Antenniverkon uusiminen. Taloyhtiön laajakaista. 2026 Kuntoarvion mukaisia mahdollisia korjauksia.
Kiinteistön hoito Omatoiminen
Tontin pinta-ala 7712.00 m²
Lisätietoja Yhtiökokous pidettiin 19.5.2022. Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen tilikaudelta 2021 ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja isännöitsijälle. Esitettiin kiinteistössä tehdyt merkittävät korjaukset ja tulevan viiden vuoden kunnossapitotarveselvitys. Puheenjohtaja totesi yhtiökokouksen päättäneen, että märkätilasaneerausta ei toteuteta. Ladattavien ajoneuvojen lataus: Puheenjohtaja totesi yhtiökokouksen päättäneen, että toteutetaan ladattavien ajoneuvojen lataus seuraavasti hallituksen esityksen mukaan: - Sähköautojen valmiuksien rakentaminen autopaikoille. - Taloyhtiö vastaa kustannuksista. Latausasemat: - Taloyhtiön omistukseen ja kulut veloitetaan vain niiltä osakkeenomistajilta ja heidän osakkeidensa uusilta omistajilta, jotka osallistuvat latausasemien hankintaan. Korjaus ja muu ylläpito: - Taloyhtiö vastaa kustannuksista. Sähköveloitus: - Osakas maksaa mitatun kulutuksen mukaan. - Yhtiökokous päättää vuosittain veloituksen sekä valtuuttaa hallituksen määrittelemään sähköveloituksen uudelleen, mikäli sähkökulut muuttuvat oleellisesti. Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle ladattavien ajoneuvojen latauksen toteutuksen rahoittamiseksi enintään 60.000 euron lainanottovaltuutus sekä valtuutettiin hallitus toimeenpanemaan yhtiökokouksen päätös tarvittavin toimenpitein. Sähköauton latauspisteiden suunnittelu ja kilpailutus käynnissä. Nostamatonta lainaa 60.000 euroa. Päätettiin yksimielisesti myöntää hallitukselle valtuutus enintään yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiselle tai perimättä jättämiselle. Päätettiin yksimielisesti, että maksetaan vuosipalkkiota hallituksen jäsenille ja hallituksen puheenjohtajalle 500 euroa ja yhtiön osakkaana olevalle tilintarkastajalle tai toiminnantarkastajalle 100 euroa per tilintarkastaja/toiminnantarkastaja. Päätettiin yksimielisesti, että yhtiön ulkopuolelta valituille tilintarkastajille ja toiminnantarkastajille maksetaan palkkio heidän esittämänsä kohtuullisen laskun mukaan. Maalausurakan takuuta

Asuinalue

Kaavoitustilanne Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta kartat.espoo.fi
Palvelut Latokasken K-Market, pizzeria, kampaamo ja ravintola 300 m. Neuvola, kirjasto ja hammashoitola, K-Market ja S-Market Nöykkiössä Oxfotintiellä., Koulut: Nauriskasken koulu (1-6 lk) n. 400 m. Latokasken päiväkodit n. 450 m. Nöykkiön koulu (7-9 lk) n. 800 m.
Liikenneyhteydet Liityntäbussit Kivenlahden ja Espoonlahden metroasemalle.

Kustannustiedot

Myyntihinta 273.643,68 €
Velkaosuus 1.356,32
Rahoitusvastike 17,12 EUR/kk
Hoitovastike 329,48 EUR/kk
Kokonaisvastike 346,60
Vesimaksu 14,00 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot 14.00 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut maksut Autopaikkamaksu 5 euroa/kk

Muuta

Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Velaton myyntihinta 275.000,00 €