Kohdetiedot

Erillistalo 205.0 m² 5h, k, s

Martintie 17 A, Nöykkiö, Espoo

Vuokrataan Nöykkiöstä, Suomenojan läheisyydestä, rauhallisella alueella sijaitseva yksikerroksinen omakotitalo isolla tontilla. Asunnossa on tilava olohuone, jossa isot ikkunat tuovat valoa runsaasti sisään, neljä makuuhuonetta, erillinen vaatehuone ja wc sekä erilliset kylpyhuone ja saunatilat. Iso takkahuone/harrastetila soveltuu hyvin tv-huoneeksi, työtilaksi tai vaikkapa joogatilaksi. Siinä on myös mukava istuskella saunan jälkeen tv:tä katsellen. Takkahuoneen vieressä on vielä 1 erillishuone, josta on suoraan käynti pihaan.

Keittiö on toimiva kokonaisuus saarekkeineen. Keittiössä on liesi, astianpesukone, korkea jääkaappi ja korkea pakastin. Keittiön yhteydessä on erillinen tila kodinhoitoon, pesukone/kuivausrumpu sekä iso komero.
17m2 suuruinen lasitettu kuisti tuo lisätilaa asuntoon keväästä syksyyn.

Talon olohuoneesta ja keittiöstä on suora kulku suojaisalle länsipihalle, jossa voi oleskella ja grillata sekä halutessaan viljellä yrttejä ja salaattia. Pihalla on ruokailuryhmä valmiina.

Asunto soveltuu täydellisesti esimerkiksi isommalle lapsiperheelle. Taloon kuuluu myös kahden auton autotalli. Talossa on maalämpö ja ilmalämpöpumppu sekä lautasantenni.

Alueelta löytyy kaikki palvelut, koulut lähellä samoin hyvät ulkoilumaastot. Talolta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, kuten liityntäbussit Ison Omenan metroasemalle ja omalla autolla ajaa Länsiväylälle parissa minuutissa.

Talon vuokrataan vähintään 12 kuukaudeksi ja vuokrauksen edellytys on vakituinen työ ja luottotietojen tulee olla kunnossa. Talo vapautuu 15.6.2021.
Lisätietoja ja hakemuslomakkeen saat milja.koivuniemi@primehouse.fi
Kohdetta välittää
Milja Koivuniemi 0405457919 milja.koivuniemi@primehouse.fi
Sijainti kartalla

Yhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Martintie 17
Rakennusvuosi 1972
Rakennusmateriaalit
Katon tyyppi/kate
Lämmitys
Antennijärjestelmä Lautasantenni
Energiatodistus Ei ole
Energialuokka
Yhteiset tilat
Autopaikat 4
Suoritetut korjaukset
Suunnitellut korjaukset
Vuokra-aika Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Talon kunnossapidon ohjeita tulee noudattaa (liite 1) ja talossa on vuokranantajan irtaimistoa vuokralaisen käytettäväksi (liite 2). Vesimaksuennakko no 20 eur/hlö/kk. Vedenkulutuksen tasauslaskun vuokranantaja tekee kerran vuodessa. Vuokralainen on velvoitettu ottamaan laajan kotivakuutuksen ja pitämään sen voimassa koko vuokrauksen ajan. Huoneisto vuokrataan siinä kunnossa kuin missä luovutushetkellä on
Tontin pinta-ala 3572.00 m²
Lisätietoja Kunnossapitovastuu yhtiöjärjestyksen 7§.

Asuinalue

Palvelut Kauppakeskus Merituuli, Kauppakeskus Liila ja Suomenojan palvelut., Koulut: Finno skola (1-6lk), Martinkallion ja Eestinkallion koulut.

Kustannustiedot

Vesimaksun lisätiedot
Muut maksut

Muuta

Vapautuminen Heti vapaa

Huoneisto

Osoite Martintie 17 A
Kaupunginosa Nöykkiö
Kaupunki Espoo
Huoneiden lukumäärä 5
Tilakuvaus 5h, k, s
Asuinpinta-ala 205.0 m²
Kerros 1/1
Hissi Ei
Ikkunoiden suunta Kaikkiin ilmansuuntiin
Parveke Ei
Kuntoluokitus Hyvä
Kunto
Keittiön varustetaso Keittiö on uusittu 2009 ja siellä on iso saareke, jonka ääressä mahtuu hyvin ruokailemaan. Keittiössä on liesi (Siemens), astianpesukone (Bosch serie 4), korkea jääkaappi ja korkea pakastin (molemmat Siemens).
Olohuoneen varustetaso Olohuone on tilava ja valoisa, Olohuoneen yksi seinä on kokonaan ikkunaa lattiasta kattoon kauniille vehreälle sisäpihalle. Olohuoneessa on Pergo laminaatti ja ilmalämpöpumppu. Lisäksi talossa on erillinen, tilava takkahuone, jossa on taiteilija Mireille Liedeksen tekemä mosaiikkitakka.
Makuuhuoneiden varustetaso 4 samanlaista makuuhuonetta ja kaikissa on Inaria vaatekomerot sekä ikkunat aamuaurinkoon. Ikkunoissa on pimennys- ja lämpösuojarullaverhot. Talossa on lisäksi iso vaatehuone. Makuuhuoneissa on Pergo laminaatti.
Kylpyhuoneen varustetaso Tilava kaakeloitu kylpyhuone on uusittu 2013. Kylpyhuoneessa on wc istuin ja suihku.
Oma sauna Saunassa on hetivalmis kiuas ja suihkuhuone. Ei
Lisätiedot milja.koivuniemi@primehouse.fi
Velaton myyntihinta